icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
5. mar 2012

@vavenecka mňa skôr hnevajú večerné programy....poobede nemusím pozerať telku 😝

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@vavenecka tak ja idem kukat, pridem sem mrknut 🙂

lucecita
5. mar 2012

@kikaneu tak nech a silno nahnevajú 😀 alebo tam o pár dní pôjdeš s iným "problémom" 😀 😀 😀 idem piatok na krv, tak sa ho spýtam pre istotu, ale si myslím, že skôr ee ako áno 😒 možno áno, možno nie...uvidíme ráno 😀 a na aký koncert idete zajtra? či kam to idete? 😕

kikaneu
5. mar 2012

@lucecita my nikam, koncert príde za nami do školy 🙂 akási dobová hudba v dobových kostýmoch 😀 som zvedavá, že čo to bude 😉 tak na takýto "problém" by som si čas určite našla 😉 no veru, uvidíme ráno zajtra prípadne v stredu....tak, tak, spýtaj sa, pre istotu 😉

e.l.i
5. mar 2012

@mezike gratulujeeeeeemmm 😉

lucecita
5. mar 2012

@kikaneu počuj, že aká sranda bude, ak by sme obe ostali tehu práve teraz 😀 alebo že kdyby neco a prišla hentá, že rovnako zasa? 😀 😀 😀 no takéto koncerty som v škole neznášala...ale aspoň sme sa uliali z vyučka 😀

vavenecka
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no veru,bolo to niečo iné,nové...ale toto je už otras,JOJ a Markíza sa len predbiehajú,kto bude mať väčšiu senzáciu 🙄 a šak nech drtí,ja som aspoň na nete,večer v posteli sa mi hádam povenuje 😉 a tebe kam ušiel mm???

kikaneu
5. mar 2012

@lucecita joj, to by bolo suprové, kebyže sme obe v tom 😀 by som sa tááááááááááááááák veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeľmi tešila 😀 dúfam, že to kdyby neco nebude 🙂 ja som tiež tie koncerty a kúzelníkov nemusela 😝

vavenecka
5. mar 2012

@kikaneu niekedy ani večer nič nejde veru...ja mám TV zapnutú skôr ako kulisu,už ani nepamätám,kedy som TV pozerala bez NB na nohách 😀 a keď kukám,tak tam pustím niečo z PC 😀

kikaneu
5. mar 2012

@vavenecka ja občas pozerám aj bez NB 🙂 ale väčšinou tiež tak ako ty, telka len ako kulisa....ale panelák mám rada, celkom sranda to je 😀

vavenecka
5. mar 2012

@kikaneu aj ten občas kuknem,ale z reprízy 🙂 čiže ja zo všetkého zachytávam len súčiastky a potom si ich skladám 😀 😀

kikaneu
5. mar 2012

@vavenecka a nemáš z toho chaos? 😀

vavenecka
5. mar 2012

@kikaneu ale kdeee 😀 😀 😀 veď všade je to stále o tom istom,dej sa mení minimálne,nejaké epizódky,čo sú v jednom dieli tak ma nepomýlia a ostatné sa ťahá 50 častí 😀 😀 😀

kikaneu
5. mar 2012

@vavenecka 😀 pravda 😉

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@vavenecka je v práci, zarába euráce 😀 okolo 22:00 by mal dojst

lucecita
5. mar 2012

@kikaneu aj ja by som sa tešila....a kdyby nechceme 😀 😀 😀 😀 mojka, idem off a po skončení paneláku do postele...tak držím palčeky, nech kdyby nepríde, pekné sny želám a zajtra krásny deň a samozrejme, vidíme sa 😉

vavenecka
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a sa hrá na môjho mm? 😀 😀 😀 do desiatej v práci? 😠 ccc...och,akurát píšem na fb s jednou bývalou kolegyňou mm,ma presviedča aby som začala robiť s takými produktami nuskin,neviem,či si o tom počula...také lacné produkty majú,napríklad: https://www.nuskin.com/content/nuskin/sk_SK/pro... ...proste ako keby som si to mohla dovoliť,alebo ako by som poznala ľudí,čo si to môžu dovoliť...ach,ale je neodbytná,no dúfam,že teraz už pochopila,keď som jej povedala,že teraz sa tomu venovať nechcem... 😠

kikaneu
5. mar 2012

@lucecita to isté platí z mojej strany, držím prsty nech nechodí....prajem dobrú noc a pekný deň 🙂 večer som tu 😉

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@kikaneu nie nehra 😉 byva bezne v praci do desiatej vecer, + 40 minut cesta domov... ale dnes by mal prist skor... nie nepoznam tu znacku, vidim ju prvy krat...
reklama skoncila, beziiiiiiiiiiiiiim

kikaneu
5. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a to bolo pre Veroniku 😉
@vavenecka
inak dobrú noc dievčatá 😉

vavenecka
5. mar 2012

@kikaneu dobrúúú moja 😉
@l_e_n_o_c_k_a juuuj,to sa ešte načakáš 😠 tak kukaj a keď budeš mať čas,tak si ju skús kuk,čo na to povieš 😀

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@vavenecka uz to skoncilo 🙂

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@kikaneu ano bolo, sorry ☹

l_e_n_o_c_k_a
5. mar 2012

@vavenecka nikde nikoho ... dobruuu noc 🙂 daj vediet ako dopadol pohovor 😉

mezike
5. mar 2012

@amethea Ahoj! Cykly som mala 28 dnove. Výtok mam, ale okrem toho nič. Možno tak 3-4 dni mam citlivejšie prsia.

mezike
5. mar 2012

@spula22 dakujemee! no povedal, že na 99%, mam sa prist ukazat v stredu aby to bolo na 100 %. Ukazal mi moju fazulku aj na sone, ale ja som tam tu bodku, ktoru videl on, nevidela ☹ ! Ale povedal, že je na správnom mieste. Kludná budem a tesit sa zacnem, az ked mi to potvrdi na 100%. 🙂!

mezike
5. mar 2012

@e.l.i Dakujem!

fifitko25
5. mar 2012

@vavenecka ahoj cica, máme čínske mobily - nejaké jednoduché sim karty a keby sa náhodou čosi stalo, tak si zavoláme 😀 😀 stálo to pár šupov, ako u nás Easy, minieš kredit a basta 😀 dala som nejaké 3 fotky na stranu 1431 😀

fifitko25
5. mar 2012

@mezike to je úžasné, blahoželám 😵 keď ju videl doki, musí tam byť 😉

fifitko25
5. mar 2012

@spula22 dnes sa presúvame do mesta Xian - tam je terakotova armáda, najväčšia na svete - cez 7000 vojakov v ľudskej veľkosti 😉 potom už smer Peking a odtiaľ domov 😉