Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka tak ja idem kukat, pridem sem mrknut 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no veru,bolo to niečo iné,nové...ale toto je už otras,JOJ a Markíza sa len predbiehajú,kto bude mať väčšiu senzáciu 🙄 a šak nech drtí,ja som aspoň na nete,večer v posteli sa mi hádam povenuje 😉 a tebe kam ušiel mm???
@vavenecka je v práci, zarába euráce 😀 okolo 22:00 by mal dojst
@l_e_n_o_c_k_a sa hrá na môjho mm? 😀 😀 😀 do desiatej v práci? 😠 ccc...och,akurát píšem na fb s jednou bývalou kolegyňou mm,ma presviedča aby som začala robiť s takými produktami nuskin,neviem,či si o tom počula...také lacné produkty majú,napríklad: https://www.nuskin.com/content/nuskin/sk_SK/pro... ...proste ako keby som si to mohla dovoliť,alebo ako by som poznala ľudí,čo si to môžu dovoliť...ach,ale je neodbytná,no dúfam,že teraz už pochopila,keď som jej povedala,že teraz sa tomu venovať nechcem... 😠
@kikaneu nie nehra 😉 byva bezne v praci do desiatej vecer, + 40 minut cesta domov... ale dnes by mal prist skor... nie nepoznam tu znacku, vidim ju prvy krat...
reklama skoncila, beziiiiiiiiiiiiiim
@l_e_n_o_c_k_a to bolo pre Veroniku 😉
@vavenecka
inak dobrú noc dievčatá 😉
@kikaneu dobrúúú moja 😉
@l_e_n_o_c_k_a juuuj,to sa ešte načakáš 😠 tak kukaj a keď budeš mať čas,tak si ju skús kuk,čo na to povieš 😀
@vavenecka uz to skoncilo 🙂
@kikaneu ano bolo, sorry ☹
@vavenecka nikde nikoho ... dobruuu noc 🙂 daj vediet ako dopadol pohovor 😉
@spula22 dakujemee! no povedal, že na 99%, mam sa prist ukazat v stredu aby to bolo na 100 %. Ukazal mi moju fazulku aj na sone, ale ja som tam tu bodku, ktoru videl on, nevidela ☹ ! Ale povedal, že je na správnom mieste. Kludná budem a tesit sa zacnem, az ked mi to potvrdi na 100%. 🙂!

@vavenecka mňa skôr hnevajú večerné programy....poobede nemusím pozerať telku 😝