icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
5. mar 2012

a dobré ránko všetkým, pozerám, že u nás doma je hlboká noc, isto snívate krásne sny a my sa chystáme na raňajky 😀 😀

zuzanka9999
6. mar 2012

@mistisa vysledky coho teraz myslis? idem stvrtok k doktorke na kontrolu.

zuzanka9999
6. mar 2012

@fifitko25 a co ste na dovolenke? uzivajte 🙂))

zuzanka9999
6. mar 2012

@vardzikova ahoj mojka. ako sa mas? vecra ma skoro porazilo moj educi dal oficialne vypoved, cize od juna tam nebude a nechcu tam dat noveho cloveka- to znamena ze budem sama na celom pravnom oddeleni s jednou asistentkou. mna slahne uz teraz robim za troch a mam stresy. doma sme sa bavili ze musime do leta otehotniet aby ma vypisali na PN, bo mne by sa v tom strese znova male neuchytilo. co sa to okolo mna deje, vsetko sa kazi.:(

ivka228
6. mar 2012

Dobre ranko dievcata moja
takze hlasim vysledky ranneho testovania a su tam 2// 🙂 🙂 🙂 Ja sa tak tesiiiiim

ivka228
6. mar 2012

@franzziska tak predsa sa to podarilo aj ked uz mam tridsiatku, dakujem za vcerajsie povzbudenie 🙂

ivka228
6. mar 2012

@su_san hlasim dalsiu vychodniarku do teamu. Ja som z KE.

ivka228
6. mar 2012

@fifitko25 ahoj Zuzka citam ako si s mm uzivate. Ziadny Cinanko si vas este nechcel odfotit zato, ze si blondina? A co slnko? Vidiet ho cez ten smog? Ist metrom musi byt riadny zazitok. Posielaj aj dalsie spravy, zaujima nas ako sa vam paci. 🙂

zuzanka9999
6. mar 2012

@ivka228 zlaticko moje gratulujem ti 🙂))) strasne moc sa tesim. dufam ze bude vsetko ok u dokyho🙂))))

vardzikova
6. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a jaaj tak to som zvedava koľko mne pošlu ale ja si ešte DNPO nemožem uplatniť lebo ešte neplatim 26 tyždnov ... takže to bude asi minimum 😖

vardzikova
6. mar 2012

@bubacik5 tak ja neviem čo to s tebou lasko je 😖

ivka228
6. mar 2012

@zuzanka9999 Joj moja dakujem a posielam ti tehu virusik, aby aj ty si do juna a mozno aj skor opat nasla na teste to co ja. Velmi velmi velmi ti to prajem

vardzikova
6. mar 2012

@kandee1201 nieee ale chcela som trošku pomôcť tak písali že zo 100 žien sa to podarilo 80-tim. Podľa mna je to dobre čisielko ... ja by som asi už potom vyskušala všetko. Ale ja som cvičila metodu Mojžišovej

vardzikova
6. mar 2012

@delideli aha že je to takto .. no ved lasko dovtedy sa ešte poriadne date dokopy s mm 😀 a potom rovno nato 😎

vardzikova
6. mar 2012

@annie6 ja som bola v soc. poistovni a povedala som jej moj pripad a ona mi povedala že mi pošlu domov rozhodnutie o tom či musim alebo nemusim platiť ked som na PN

zuzanka9999
6. mar 2012

@ivka228 dakujem ti velmi pekne ale teraz je najdolezitejsie aby ste vy boli v poriadku🙂

vardzikova
6. mar 2012

@kikaneu ja nieee už negrcam koneeečne 😀 už papam všetko zaradom ... niekedy by som povedala že to trošku prehanam ale ked hlad je silnejši ako ja 😀

vardzikova
6. mar 2012

@zuzanka9999 ale neboj sa ničoho ked sa to podarilo raz neznamena to že to nejde len treba byť trošku trpezilvy maš vyhodu akurat v tom že nemusela si isť na kyret takže sexovať možte v pohode stale 😉 , a do leta to podľa mna určite vyjde uvidiš a potom sa im vyserieš na hlavy nech si robia ako vedia. Ja nepochopim takyto system. Ja som tiež v praci zastavala pomali tri pozicie ale vyplata bola iba za jednu. 😠

vavenecka
6. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a šom ša vypla 😀 jasááán,napíšem,keď budem doma 😉

vardzikova
6. mar 2012

@ivka228 Jupíííííííííííííííííííííííííííí GRATULUJEM MOJA VEEEEľMI 😀 a kde je test? chceme ho vidieť

ivka228
6. mar 2012

@zuzanka9999 asi ano, ale mam strach. tolko dievcat malo problemy. Musim mysliet pozitivne, ze vsetko bude ok a verim, ze to tak bude.

vavenecka
6. mar 2012

@fifitko25 jaaaaj,tak to ste dobre vybavení 😉 no idem kuknúť 🙂 a tu už je konečne ráno,len sa mi akosi nechcelo z postele 😠

vardzikova
6. mar 2012

@ivka228 moja ale je nas aj veľa takych ktory sme to s menšimi problemami ale zvladli 😉 len si to nemožeš pripušťať a len stale myslieť pozitivne

ivka228
6. mar 2012

@vardzikova dakujem, ale test mi nechce pridat. stale mi pise chyba pri nahravani fotky. joj ma to hneva. 😠

nativanativa
6. mar 2012

@vardzikova mame zapal mocoveho mechura , boli sme na pohotovosti , dnes musim po lieky k urologovi 😢 😢

ivka228
6. mar 2012

@vardzikova ved ja viem. vy ste pre mna vzory 😉 kedy si sa objednavala k lekarovi po zisteni?

vardzikova
6. mar 2012

@nativanativa ahoj cicka ... čo to ... si sa prechladila ? ooooj a čo ti povedal doky?

vardzikova
6. mar 2012

@ivka228 ja som išla v podsate hned na druhy den 😀 lebo ja som to nemohla vydržať .. vyskušala si tehotensku kalkulačku že v ktorom tt si?

nativanativa
6. mar 2012

@vardzikova nie , ja to mavam so sexu 😢 😢 😢 ,no na pohotovosti mi dali maximalne buscopan od bolesti a idem k urologovi dnes , neviem co mi da 😢 😢 😢

vardzikova
6. mar 2012

@nativanativa ale lasko nieje to až take zle alebo ano ? nemože to poškodiť babo predsa...