Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu aha, tak sa mi dobre zdalo, že som nečítala nič o tom, že ste boli či nie...no tam nablízko Teba neviem kde robia také vyšetrenie, tak jedine, že mužík zoberie zrána voľno a skočí tam darovať do kelímka alebo poobede keď skončíš s vyučkom, tak choďte vtedy...je to blbé niekomu vešať na nos, že sa nedarí, je to veľmi súkromné...aj mňa sa mama minule len tak spýtala či nie som náhodou už tehu...akože vie, že chceme, ale tak je to len medzi nami...inak myslím, že macu môžeš už aj dnes, môj tiež berie, ja som len raz ochutnala a si skvelá, že si ani tabletku nedala a to si bola celý deň na nohách v škole 🙂
@martinkahc tak dufam ze ti to dopomoze a ze toho trinasteho tu das foto testu // 😉
@purina12345 ja nad tým silno uvažujem, len neviem to skĺbiť s prácou, tak asi až v lete cez prázdniny
@martinkahc ahoj, tak snáď Ti liečiky pomôžu...a nevzdávaj to a píš nám 🙂
@kikaneu no škoda že to nevyšlo cez tieto 😒 ale nevadí, možno ani nebudeš musieť niečo také riešiť 😉
idem off, čautééééé
@su_san no veru, som sa čudovala, potom som bola ešte na nákup, ale tam som už skapínala, som bola šťastná prešťastná, keď som zbadala manžela 🙂 myslela som, že prídem domov, niečo zjem, dám si sprchu a budem ležať, no nejak som sa motala a ešte som neležala...hrozné so mnou 😀 nejak to musíme vymyslieť, robí to moja gynekologička (má špecializáciu na neplodnosť)....my keď sme boli u manželových rodičov, tak sa svokra pýtala manžela, že kedy už budeme mať bábo (kým ja som bola na záchode) ani neviem čo jej povedal.....ale keď si predstavím, že oni sa snažili 10 dlhých rokov, tak mám zimomriavky ☹
@purina12345 ktovie, uvidíme 🙂 ďakujem moja....dobrú noc prajem 😉
@kandee1201 kandee1201 to by som bola strasne rada, ale uz som aj na druhej strane pochopila, ze nieje to take lahke 🙂
@su_san jasne, ze to nevzdam a dakujem za podporu 😀
@palculienka2011 vďaka moja, milé od teba......aj štedrovečernú večeru by som jedla v pôrodnici, ak by to bolo potrebné.....len keby to vyšlo 😉
@l_e_n_o_c_k_a kukala si vcera torty???? Ja som cucala ako puk na tu vankusovu....my sme mali svadobnu tiez uletacku, ale toto bol masaker...a ze 3000dolacov...koksoooo
@kikaneu isto vyjde a namiesto kapra sa bude babatenko kupat vo vanicke 😉 😀
@palculienka2011 ja tento rok nie moja...ja až budúci ☹ a ty ako, testuješ sobotu, však?
@lucecita aj ja som na tom podobne, popri tých zjašených deťoch sa nedá nad ničím uvažovať.....po prázdninách sa nevedia vpratať do kože.....a ten koncert, no nuda....stredoveká hudba, boli dvaja -muž a žena a deti to nejak extra nebavilo, až ku koncu, keď sa pýtali, že kto si chce vyskúšať nafúknuť gajdy, tak to všetci chceli 😀
@palculienka2011 my kapra nepapáme 😉 ale bol by to ten najkrajší darček na svete.....no ale ak nebude, tak sa nič nedeje, kúpime si nové auto, pôjdeme na nejakú dovolenku.....budeme si užívať no....čo už
@lucecita u mne dobry...zacinam tahat na 38 stupnov http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e 😀 😀 😀 😀 a hej, sobotu testujem, ale ak budem klesat, tak testy usetrim nabuduce...a preco uz nie tento rok? 😕
@kikaneu super pristup mas 😎 trebars ja som si vcera kupila total vyrazne zelene rifle velkosti 36 na jar, ze ked to nevyjde, aspon ponosim a budem sexy kost 😀 😀 😀
@palculienka2011 nooo, takú veľkosť by som aj ja chcela mať 😀 ja si tiež chcem obnoviť šatník, ale aj schudnúť chcem, aspoň 5 kíl ešte, 2 sa mi už podarilo 😉 no čo, nezbláznim sa teraz z toho, no nie?
@kikaneu sikovnica...a ide leto, same ovocie a zeleninka, to sa bude chudnut jedna radost, nie jak teraz, v zime len doma cucat 😉

@kandee1201 ak myslis OVU, tak chodila, len mi chce dopomoct 🙂 v podstate mi spravil len klasicku prehliadku+odbery na hormony a nasadil mi ho... a teraz cakam na 13.3. co sa stane 🙂