icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

misselin
7. mar 2012

@kandee1201 no tak nic s toho 😒 ale akurat som zmenila lekarku bo ta moja je 🤐 tak uvidim ci sa potom nieco uchity 😕

vavenecka
7. mar 2012

@su_san no mne keď príde papier,tak len s vyrozumením,že ma evidujú,ale nemajú voľné pracovné miesto kde by som využila svoje skúsenosti 😠 a keď ma neberú po pohovore,tak mi zavolajú,že zobrali niekoho skúsenejšieho...vuaaaa...v ceteleme som bola na dvoch pohovoroch na jedno miesto,ale vybrali iného,no povedala,že sa im ešte iná pozícia uvoľnila,tak som bola zase...no a skús hádať,zase zobrali niekoho so skúsenosťami...ešteže tie naše školy tak umožňujú nabrať prax cez štúdium! 🙄 len nadávam,že som nešla na nejakú SŠ s výučným listom a maturou,aspoň by som čosi mala,ale z gympla nič a VŠ je už pomaly na príťaž...ja budem v júni už rok na ÚP,proste des a to sme ešte naschvál išli do ZA,že tu je nejaký chemický priemysel...no veď je,ale čo keď si tam držia všetci teplé miestečko? ach jaj,hrôza

mata_ba
7. mar 2012

@vavenecka woooow,ty si ako jaaa..tiez vzdy ked nahodim korzet,tak sa hodim pod paplon 😀 a drahy nic,suchne sa do postele a prituli sa..a v tom oci dokoran a helooooouuuuu 😀 😀 vcera nie,ale dnes uz mam na male 😀 ale zajtra si asi urboim volno 🙂 aj tak idem ku dokimu pobede...aha ako som ja dnes dopadla 😒 ak to pojde takto dalej,za par dni zamrznem.. www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

su_san
7. mar 2012

@vavenecka ešte počas školy som mala veľké oči, že práca bude isto iste, ale až potom som videla krutú realitu..našťastie sa mi potom podarilo nájsť prácu, ale spokojná úplne nie som, lebo to mám ďaleko od domu a tak časť výplaty dám na cestovanie... 😠
dnes všade sedia staré rite a ako mladí majú získať potom prax, tak to neviem...
inak ja som dnes 15 DC, tak skoro ako ty 😀

l_e_n_o_c_k_a
7. mar 2012

@fifitko25 ak nepride mrcha, tak sa testnem, ale najskor v nedelu

su_san
7. mar 2012

@kikaneu prosím ťa kde nájdem na modrej streche foto vášho domčuríka, lebo neviem to nájsť, keď dám tvoj nick, tak nič...nemohla by si mi dať nejaký link kde stačí kliknúť 🙂

l_e_n_o_c_k_a
7. mar 2012

@vavenecka no konecne si sa objavila... dnes ma zacalo napinat na zvracanie, akosi ma mota,,, teraz som dosla z mesta, bola som vybavovat pozemok na katastri... a na nakupe... inak nic nove

martinkahc
7. mar 2012

@isabellaa UVIDIME...A TEBE BUDEM DRZAT PASTE, ABY TO VSETKO DOBRE DOPADLO...

vardzikova
7. mar 2012

@su_san za mladi moja to ako by si už mala stovku za sebou alebo čo? 😀

vavenecka
7. mar 2012

@mata_ba heh,no šak ani on najskôr nič a potom odhrnul a že jaaj...lebo poobede som mu hovorila,že mám preňho prekvapko...no a večer v posteli hovorí,že mu až po chvíli došlo,že má ten paplón odkryť,keď si spomenul,že som mu prekvapenie sľúbila 😀 no chlapi 😀 cici mici,ty kam ideš?na južný pól či čo? 😕

kikaneu
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj.....neviem, ale mrche sa k tebe nechce 😀

kikaneu
7. mar 2012

@su_san mám to iba pre priateľov, tak ma potvrď a môžeš sa pozrieť 😉

vavenecka
7. mar 2012

@su_san tak aspoň,že si našla...no ja hľadám hlavne v ZA,aj keď plánujeme byt kúpiť v PB,no to cestovanie nie je až také strašné 🙂 inak aj ja som sa poliehala,že veď si isto čosi nájdem a ak nie,tak pôjdem niekde predavačku robiť...no prd,tam ma nezoberú,lebo som prekvalifikovaná a pýtala by som veľa a isto by som ušla,keby som si našla niečo lepšie...takže tak...jeej,a ako sleduješ ovulku?meriaš BT? 🙂

kikaneu
7. mar 2012

@ivka228 veľmi ti to prajem 😉

mata_ba
7. mar 2012

@vavenecka skor na severny podla teploty 😠 dufam,ze zajtra vystreli a za 15 dni pride mrsina... 😠

kikaneu
7. mar 2012

@fifitko25 rovnako nádejne (alebo ešte menej, keďže posledný sexík bol 5 dní pred ovu ) ako každý cyklus pred tým 🙂 ja som ti vravela, že mám vždy pekné grafy a nič z nich 😀

vavenecka
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no ja viem,niekedy mi to trvá 😅 ale som bola z práce ešte čosi pokúpiť a keď som prišla,ešte som upratovala v kuchyni,tak som neskoro na net došla...a čo máš nízky tlak,či bejbino sa prejavuje? 😉 a čo idete stavať,či na čo pozemok?

vavenecka
7. mar 2012

@mata_ba ale veď na južnom je ešte zimšie ako na severnom...teda aspoň myslím 😀 aká mršina?o čom hovoríš? 😀 😀 😀

kikaneu
7. mar 2012

@mata_ba ďakujem moja, aj mňa mrzela, ale už mi je dobre, už ma brucho tak nebolí ako včera 😉 a ty sa ako máš?

l_e_n_o_c_k_a
7. mar 2012

@kikaneu ved nech sa len nechce, nech mi da pokoj na 9 mesiacov...

@vavenecka ake bejbino? 😉 zatial neviem o nicom 😀 hej mavam nizsky tlak, ale teraz mam dobry, bo som si bola zmerat u mamy.

a co sa tyka toho pozemku, susedovci predavali za pár eur, tak sa mm rozhodol, ze ho kupi, a napisal ho na mna, bo on nema kedy behat po uradoch

vavenecka
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no veď,že nikdy nevieš 😠 😀 a akurát,keď nebudeš vedieť,tak bude 😉 kedy nemáš dostať? 😠 jaaj,no tak super,urobíte si tam welness centrum?či zemáky zasadíte? 😀

l_e_n_o_c_k_a
7. mar 2012

@vavenecka v piatok by mala prist mršina ☹ predmenstruacny syndrom zatial nemam 😉 pravdu ti poviem, ze ani nedufam... no na druhej strane by nas to oboch velmi potesilo... uvidime..
mozno zasadime zemaky 😀 stavat neplanujeme nic, bo sme radi, ze sme stavbu nasho domu utiahli bez poziciek a uverov, takze sme uplne skoro bez penez 😅 esteze výplata chodi pravidelne 😀

vavenecka
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a nedúfaj,o to to bude krajšie 😉 heh,potom si prídem od teba kúpiť nejaký metrák 😀 no moja,to máš dobré,že nemusíte nejakú hypotéku platiť...a koľko ste domček stavali?

mata_ba
7. mar 2012

@vavenecka no tak to neviem..mne geografia nikdy nesla 😅 a ako mi doki povedal o vajkach,tak sa uz neviem dockat mrsiny,nech nabehnem na clostil..dufam,ze pomoze..

l_e_n_o_c_k_a
7. mar 2012

@vavenecka boli sme obaja v zahranici niekolko rokov, tak sme mali nasporene... si zober, ze ako 17 rocna som chodila na Cyprus na stáž, to je uz 9 rokov, a vtedy som zarabala 4000€ mesacne + tringelty, mala som sice 2 roboty, od rana do vecera v hotelovej kaviarni, a v noci som robila barmanku... chodievala som tam cez strednu skolu na 4 mesiace (jun,jul,august, september) takze som ani moc skoly nevymeskala... po 4 mesiacoch som doniesla domov vtedajsich 400.tisich korun. no a kazde leto aj cez vysku som bola na zárobkoch a mm tiez. Dom sme zacali stavať na jar, a o rok sme sa stahovali. mohli sme aj skor, no oco povedal, nech dom cez zimu poriadne premzne, že nie je dobre sa stahovat hned, tak sme ho posluchli. Dom sme si stavali svojpomocne, rodina, kamarati, hlavne mm a moj oco. je pravda ze nam moji rodicia pozicali pol miliona, necheli aby sme uver preplacali. so zariadenim komplet dom nás vysiel 4,5miliona Sk 😔

mata_ba
7. mar 2012

@kikaneu juj mojka,takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ..hlienik nic ☹ akurat dnes silnejsie pobolieva podbrusko..len neviem preco na pravej strane,ked to mini najvacsie vajko bolo vlavo...takze uz sa neviem dockat mrchy,nech nabehnem na clostil...

pacica
Odpoveď bola odstránená
vavenecka
7. mar 2012

@mata_ba ja som mala na základke jedinú dvojku za celých 9 rokov na vysvečku zo zemepisu 😀 😀 neboj,pomôže 😉

vavenecka
7. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a vau,tak to už hej,to ste si ten dom fakt vydreli...tie stáže ti aj závidím,ja som sa nikdy nikam nedostala...teda nie,že by som nejako extra hľadala,skôr som chcela byť s mm,bo na začiatku chodenia nebol moc nadšený,že by som niekam mala ísť ďaleko 😠 a teraz sa už zase nikam nepôjdem 😀 takže nás úver neminie 🙄

mata_ba
7. mar 2012

@vavenecka biflaaaa 😀 ja som mala od nejakeho 5-6 rocnika 2-3..ako sa zadarilo 😀