Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita ja som mala vcera...prosim pekne 1 den...ale len klasiku - hnedu
coze taka slaba?
@lucecita ahoj 🙂 v práci dobre, len tie deti sa nevedia nejak vpratať do kože po prázdninách, pred chvíľou som doopravovala písomky a pracovné listy, tak už len vegetím.....moja je riadna, v noci som 2x bola hore, čo som cítila ako to ide von, musela som ísť na záchod.....ja mám po niekoľkých cykloch poriadnu, aj kúsky sliznice.....konečne 🙂 a inak, ty meriaš teplotu cez mrchu? ja na tvojom mieste robím test 🙂 keď je mrcha slabá......či zvykneš takú mať?
@franzziska no tedaaaa, už zasa? 😠 sakra čo s tebou dievča je??? 😀 ja neviem prečo taká slabá, ale som 2DC a takto bývam 5DC...uvidíme ako to bude zajtra 🙂
@kikaneu no decká sú ako z divých vajec, čooo? musíš ich nejak usmerniť 😀 a ako dopadli písomky? si prísny pani učiteľka? ja dnes v noci dávam len intímku, proste slabááááá 🙂 predtým som merala aj cez červenú, ale teraz nemeriam už vôbec...ani sa mi nechce a ani... veď vieš 😉 a vôbec takúto nemávam, neviem čo to je...a ináč testovať ma napadlo tiež, ale skúsim asik až sobotu alebo piatok, to idem aj na gyndu darovať krvičku 😀 😀 😀
@martinkahc aj ja vám držím palce 😉 nech uz si čoskoro hladkame gulate bruska 😉
žienky,krásny MDŽ 😉 nech vás chlapi poslúchajú 🙂
baby mam problem a potrebujem nejaku radu/podporu...
s manzelom sme spolu uz skoro 5 rokov, za cely tento cas si stale vypisuje s babami (kamaratkami). ale v zmysle "ahoj zlatko, babika, cica a cmuk cmuk."... a aj sa s nimi stretava na kave sem tam.... niekolko krat som mu pvoedala ze mi to vadi, pohadali sme sa kvoli tomu tiez uz X krat. ale on neprestal. ja som tom vzdy tusila, ze v tom pokracuje,aj ked mi hovoril ze uz ani nevie ako sa maju tie baby a tak. cize mi stale klamal.
nepodviedol ma, to viem, ale pre mna je uz ten fakt ze si takto pise, podvedenie.
snazime sa o babo od tohto roku a zaroven staviame dom.
tak mi teraz prosim povedzte co mam robit s takym chlapom???

@kikaneu mojka ahoj, si tu? ako bolo v práci? a ako mrcha? počuj, ja nemám skoro žiadnu 😀 slabunkú jak totok 😀