Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@red_kika možno potrebuje trošku adrenalínu a tak si na tajňáša skočí na kafčo...ak si si istá že ťa nepodvádza,to vieš najlepšie posúdiť len a len ty....alebo mu povedz že ideš na kávu s nimi,alebo choď na kávu niektorou z tých kamarátiek a pekne s úsmevom jej povedz že ajtak vieš že chodí na kávu s tvojim drahým a že ti to nevadí,tak to povedz ajkeby ťa vo vnútri malo rozdrapiť od jedu,aby vedeli že si inteligentná a skvelá žena 😀 😀
dobre ranky zeny, krasny MDZ
samozrejme ranko 😀
@red_kika no mna by nasralo, ze sa s nimi aj stretava, klamat by ti vsak nemal, len vies, tvoje vycitky celu situaciu este zhorsuju, ja som rokmi prisla nato, ze muzovi nic nevycitam, sme dvaja dospeli ludia, kazdy ma svoj rozum, bud budeme robit vsetko pre spolocne dobro, alebo to nema zmysel, ale tvoj zjavne k tomu este nedospel a stale sa citi ako slobodny. neboj prejde ho to ked budete mat ine starosti 😉
baby drzte palce dnes ideme do car, ja na priechodnost a muz na spermio, potom by sme mali vediet co dalej, tak nech to neni zas nieco zle, lebo uz ma migne z toho, furt len cakat 😝 😉
@fifitko25 nie ešte mi nemeška praveže...ešte týžden...a ved praveze už som zariskovala tym zem som si to striekala do hrdla....a az potom som sa dočitala že v tehotenstve sa to nesmie...aj ked ešte neviem či tehotna som...a dufam že ked je to tak uplne na začiatku a ani nie príliž dlho čo som to striekala tak by sa nič nemala stať...boooze nikdy by som nepovedala že budem takto stresovať pre jox 🙂 ale dakujem fifitko 25 🙂
@elebe
@gelinka75
@isabellaa ja som raz bola na chate s kolegovcami - skoro sami chalani , len ja a jedna baba....myslite ze ho to nejak rozculilo???? ani nahodou. lebo on vie ze ja si nikdy nedovolim nieco spravit co by ohrozilo nas vztah
ale zas na druhej strane, vzdy ked mi pride nejaka sms tak sa hned pyta .- no kto ti pise? 🙂
@vavenecka ja by som nedokazala ist s nimi von.- by som ich roztrhala v rukach!!!!.. tu to primitivne stetky, mlade stence.
spoznal ich ako priatelky jeho kamosov, ktore sa medzi casom rozisli s tymi kamosmi ale jemu to nevadilo a ostal s nimi v kontakte.
to ako im pise mi viac vadi ako to ze ide na kavu. pochybujem dost ze by nieco spravil
@red_kika skôr som myslela ísť von s nejakými tvojimi kamarátmi ako s tými babami...ale keď mu nevadí,že ideš na chatu s chalanmi,tak to mu ani tá káva nebude vadiť...jaaaj,no keď sú to mladé žaby,tak sú z toho len paf,že sa o nich taký chlap zaujíma a tvojmu to asi dvíha ego...ale načo to potrebuje,keď má doma super ženu?tí chlapi sú divní 🙄
@mattuliatko30 ahoj mojka..dnes som takto,ale nepozdava sa mi to.. www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
ale idem dnes k dokimu,tak som.zvedava co mi povie..pocuj,tebe to nejak leti..ved kym mne pride mrcha,ty budes mat uz po druhej 🙂
Dobre ranko zienky..ja som dnes domka 🙂 idem sa napat,poupratovat a pobede do tn k dokimu..
@mistisa ahojky...u mňa nič nové,akurát som začala merať,už som po mrcine....aaaaa dnes sa mi snívalo že som chytala rybky a to znamená.....budeš tehotná.....tak dúúúúfam 😀 😀 😀
@red_kika ja si myslím že ak aj pôjdeš na kávu s nejakým kamarátom,ako ti písali baby,že to s ním nič neurobí....ak si je teda tebou taký istý....normálne mu povedz,že ak chce mať s tebou dieťa,nech sa konečne ukludní a nespráva sa ako 15ročný pubertiak a že ak to dieťa naozaj chce ako aj ty,tak to že chodí kávičkovať ti neprospieva a toho miminka sa potom ani nedočkáte,lebo si stále len nervozná
@vavenecka tak to sup sup snazilkovat mojko 🙂 a nech je toto snazilkovanie plodne ti prajem moja 🙂 no uz po laparke hadam ano 🙂 odstrania vsetko co je navyse a vadi tam a potom bude 🙂 ona vysadila antiku a hned prvy cyklus co sa snazili sup a je mala fazulka.mala 3 mm a za 48 hodin narastla na 7 mm pekne 🙂 A inak ako? si v robotke? :.-) neboj nic budeme mat aj my fazulky 🙂 😉 😉 😉
@l_e_n_o_c_k_a mam taky pocit,ze budeme mat novu tehulku 🙂 a testovat nic???
@red_kika ja by som mu povedala aj to že je smiešné a trápne keď chodí von s takými herečkami a že nech sa konečne uvedomí čo od života chce a keď bude ticho.....tak mu povedz tak čo ideme na kávičku,aby si dokázal hovoriť??
@mistisa júúj srdénko,držím palček na laparke a možno budeš mať fazuľku v brušku skôr ako ja 😅 ale ja ti to prajem a verím že aj ja sa dočkám tento rok 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a woooow....no vyzerá to veľmi tehulkovsky....testík?? 😀
@l_e_n_o_c_k_a ahoj, ty si dobre nadejna tehulka, sprav si test, uz to tam bude vidno 😀

@elebe jasne, poznam.. preto sa aj im cudujem sa na taketo daju..
oni sa teraz budu na mne rehotat ze aka som tupa, ze o tom akoze ani neviem co on robi
tiez si myslim, ze chce so mnou ostat, ale preco to potom robi? ked nema respekt voci mne, ze taketo veci robi poza moj chrbat a klame mi ohladom toho