icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
8. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a neprivolavaj si ju 😠 však dočkaj do zajtra ako sa vsetko niekam posunie

mistisa
8. mar 2012

@gelinka75 no daj vediet mojka budem zvedava 🙂 je to na nervy hm ale verim ze sa to oplati pockat uz sme cakali kolke roky ten mesiac alebo dva pockam 🙂

bipa
8. mar 2012

@vavenecka ahooj, ja som uz 2 DC 😠 tak aspon viem na com som. Odteraz skusim nemysliet nic, byt kludna, nemerat, netestovat, nesledovat hlien...Bude to urcite tazke len tak nemysliet ;)

mistisa
8. mar 2012

@mata_ba o mojko no ved uvidis daj vediet oki? budem zvedava co povie.ale dufam ze coskoro ho zacnes uzivat nech uz si tehulka 🙂 😉 😉

bipa
8. mar 2012

Ahojte krasne zienky, vsetko naj k MDZ <3

mistisa
8. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ved hej aby si nebola sklamana potom radsej nerob veru 🙂 uvdis bude to dobre 🙂 😉 😉 😉 vies ze si plodna aj ked sice hroznym sposobom si na to prisla ale vies aspon ze nie je u teba problem tak sa nebojkaj bude to dobre.vsetky budeme uz coskoro tehulky 🙂 😉 😉

mistisa
8. mar 2012

@azzura tusim sme rovnake 🙂 no je to tak bohuzial ☹ ale aj svagrina vlastne mala problemy tak sme dve. hm. a ja som to zdedila asi po mamine hm aj ona mala velke problemy a 3 potraty a ked uz nepotratila ked cakala brata tak bola 7 mesiacov v kuse v nemocnici ☹

azzura
8. mar 2012

@mistisa ale uz by tie problemy mohli prestat a konecne by sa mohlo to stastie aj na mna-debila sadnut, snad po 1,5 roku by sa uz patrilo 😠

mistisa
8. mar 2012

@azzura no veru ano moja to ano 🙂 aj na mna po 7 rokoch a z toho 3 rokoch intenzivneho snazenia ☹ uz by som to stastie prijala 🙂

azzura
8. mar 2012

@mistisa maš prednost, že tak dlho sa snazite ale aj ja mam prednost, nakolko som tu druha najstarsia 😀

mistisa
8. mar 2012

@azzura chacha exotko vsetky mame prednost uz sme trpeli dost vsetky myslim vsak? 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

azzura
8. mar 2012

@mistisa 😀 😀 😀 tak potom vsetky naraz

svintekova
8. mar 2012

@gelinka75 drzim palce nech vsetko dobre dopadne 😉

l_e_n_o_c_k_a
8. mar 2012

@fifitko25 Zuzi, kedy uziva tvoj m tribulus? rano ci vecer? kolko ma jedna tabletka mg?

su_san
8. mar 2012

@kikaneu ahoj mojka, dala som si ťa medzi priateľov, ale aj tak neviem ako to pozrieť...som šla na modrú strechu a som sa prihlásila a neviem to nájsť...poraď ako na to 🙂

su_san
8. mar 2012

@gelinka75 držte sa a verím, že všetko dopadne pozitívne, ty budeš mať prechodné cesty ako diaľnice a mužík takých dravcov, že potom už len kus šťastíčka a bude babätko v brušku 😀

mattuliatko30
8. mar 2012

@mata_ba http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ja takto...som zvedavá kedy mi vyznačí teraz ovu...aká bude zajtra teplota..či ešte klesne..aelbo nie..ale mohla by ešte klesnúť..nech nedostanem mrchu skoro

anait
8. mar 2012

Čaute babule po dlllhej dobe....kto je tehotný??? 🙂

dominika1516
8. mar 2012

Ahojte baby, my sme sa zacali snazit o babo minuly mesiac a dnes som si robila test a bol negativny☹..velmi som si zelala aby to tak nebolo no na prvy pokus by to aj bolo prilis lahke akurat chcem sa opytat co by pomohlo otehotniet nejake vitaminy a tak inak som zdrava a aj partner a nejak chorobne na malom nepracujeme proste, uzivame si kazde milovanie takze aj psychika by mala byt oka🙂)..asi😉)...inak pekny den a vsetko naj k MDŽ:-*

dominika1516
8. mar 2012

@anait ahoj ja bohuzial nie ale snad sa to tento mesiac zmeni🙂)...a ty??

su_san
8. mar 2012

@red_kika no nemáš to ľahké, je to najhoršie predovšetkým na tú psychickú stránku, neviem aká si povaha, ale pre citlivejšie dušičky to musí byť veľmi ťažké, máloktorá žienka by sa na to dokázala povzniesť, najhoršie sú samozrejme klamstvá a vymýšľania, že to už nerobí, narúša sa tým dôvera...tu pomôže len dlhý úprimný rozhovor, v ktorom mu povieš ako zle sa cítiš, že Ti to veľmi ubližuje a bolí ťa to...že sa mu snažíš veriť,ale cítiš sa zle, si z toho smutná...keď ani takýto rozhovor nepomôže, tak je to buď taký typ človeka, ktorý za tým nič zlé nevidí a nechce ťa so žiadnou z tých "kamarátok" podviesť alebo jednoducho je ľahostajný voči Tebe a Tvojim pocitom...bola by som rada, ak by ste to nejako vyriešili, musíš byť v pohodke, aby si ťa bábätko našlo, stres neprospieva nikomu...budem veľmi držať pästíky, aby ste našli to najlepšie riešenie a aby si bola skutočne šťastná bo boku svojho mužíka 🙂

su_san
8. mar 2012

kočky moje zlatučké, všetko najlepšie k nášmu sviatku, nech sme krásne ako ružičky a nech nás Pán Boh vyslyší a pošle nám najkrajšie darčeky z nebíčka, po ktorých veľmi túžime 🙂

su_san
8. mar 2012

@dominika1516 femibion alebo nejaká iná kyselina listová, alchemilka, ľanové semiačka...pohoda, kľud, sexík...a snáď to vyjde čím skôr 😀 ...a inak ahoj a vitaj 🙂

bubacik5
8. mar 2012

@ivka228 sak jasne, staci ak to vy viete 😀 ano uz dneska mi oznacilo ovulku...dakujem, uvidime ci sa zadarilo 😔 http://www.fertilityfriend.com/home/393359

bubacik5
8. mar 2012

Ahojte babenky 😀 prajem krasny sviatok MDŽ 😀 keby nebolo zien tak by sme robili 10 hod. 😨 este ze mame nevymachanu pusku 😀

su_san
8. mar 2012

@mistisa no idú tie dni nejako rýchlo, sa Ti to pomaly blíži, ale nebojkaj sa...ja som síce nebola nikdy operovaná ani uspávaná, ale mamina robí na ARE a také operácie majú dennodenne a nie je sa čoho báť, musíš byť v pohode a veriť lekárom 🙂

su_san
8. mar 2012

@bipa aspoň ťa už nenaťahovala dlhšie, ja keď som minule dostala na 40 DC, tak som bola taká rada...tak nech je tu rýchlo znova snaženie 🙂

su_san
8. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale grafík máš pekný, síce ja nie som odborník na grafy, ale vyzerá dobre...tak ver a držím palce potom na tom opakovanom spermiograme...no bodaj by ho už nebolo treba 😉

su_san
8. mar 2012

@azzura čauko kočka, prajem Ti pekný deň v práci...ako sa dnes cítiš? nezabudni myslieť pozitívne tehotne 😎 😉

su_san
8. mar 2012

@mata_ba Tebe príjemný vegeťácky oddychový dník prajem, aj ja mám dnes voľno 😀 a nech u dokiho všetko ok dopadne 🙂