Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte krasne zienky, vsetko naj k MDZ <3
@l_e_n_o_c_k_a ved hej aby si nebola sklamana potom radsej nerob veru 🙂 uvdis bude to dobre 🙂 😉 😉 😉 vies ze si plodna aj ked sice hroznym sposobom si na to prisla ale vies aspon ze nie je u teba problem tak sa nebojkaj bude to dobre.vsetky budeme uz coskoro tehulky 🙂 😉 😉
@gelinka75 drzim palce nech vsetko dobre dopadne 😉
@fifitko25 Zuzi, kedy uziva tvoj m tribulus? rano ci vecer? kolko ma jedna tabletka mg?
@mata_ba http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ja takto...som zvedavá kedy mi vyznačí teraz ovu...aká bude zajtra teplota..či ešte klesne..aelbo nie..ale mohla by ešte klesnúť..nech nedostanem mrchu skoro
Čaute babule po dlllhej dobe....kto je tehotný??? 🙂
Ahojte baby, my sme sa zacali snazit o babo minuly mesiac a dnes som si robila test a bol negativny☹..velmi som si zelala aby to tak nebolo no na prvy pokus by to aj bolo prilis lahke akurat chcem sa opytat co by pomohlo otehotniet nejake vitaminy a tak inak som zdrava a aj partner a nejak chorobne na malom nepracujeme proste, uzivame si kazde milovanie takze aj psychika by mala byt oka🙂)..asi😉)...inak pekny den a vsetko naj k MDŽ:-*
@anait ahoj ja bohuzial nie ale snad sa to tento mesiac zmeni🙂)...a ty??
@red_kika no nemáš to ľahké, je to najhoršie predovšetkým na tú psychickú stránku, neviem aká si povaha, ale pre citlivejšie dušičky to musí byť veľmi ťažké, máloktorá žienka by sa na to dokázala povzniesť, najhoršie sú samozrejme klamstvá a vymýšľania, že to už nerobí, narúša sa tým dôvera...tu pomôže len dlhý úprimný rozhovor, v ktorom mu povieš ako zle sa cítiš, že Ti to veľmi ubližuje a bolí ťa to...že sa mu snažíš veriť,ale cítiš sa zle, si z toho smutná...keď ani takýto rozhovor nepomôže, tak je to buď taký typ človeka, ktorý za tým nič zlé nevidí a nechce ťa so žiadnou z tých "kamarátok" podviesť alebo jednoducho je ľahostajný voči Tebe a Tvojim pocitom...bola by som rada, ak by ste to nejako vyriešili, musíš byť v pohodke, aby si ťa bábätko našlo, stres neprospieva nikomu...budem veľmi držať pästíky, aby ste našli to najlepšie riešenie a aby si bola skutočne šťastná bo boku svojho mužíka 🙂
kočky moje zlatučké, všetko najlepšie k nášmu sviatku, nech sme krásne ako ružičky a nech nás Pán Boh vyslyší a pošle nám najkrajšie darčeky z nebíčka, po ktorých veľmi túžime 🙂
@dominika1516 femibion alebo nejaká iná kyselina listová, alchemilka, ľanové semiačka...pohoda, kľud, sexík...a snáď to vyjde čím skôr 😀 ...a inak ahoj a vitaj 🙂
@ivka228 sak jasne, staci ak to vy viete 😀 ano uz dneska mi oznacilo ovulku...dakujem, uvidime ci sa zadarilo 😔 http://www.fertilityfriend.com/home/393359
Ahojte babenky 😀 prajem krasny sviatok MDŽ 😀 keby nebolo zien tak by sme robili 10 hod. 😨 este ze mame nevymachanu pusku 😀
@l_e_n_o_c_k_a ale grafík máš pekný, síce ja nie som odborník na grafy, ale vyzerá dobre...tak ver a držím palce potom na tom opakovanom spermiograme...no bodaj by ho už nebolo treba 😉

@l_e_n_o_c_k_a neprivolavaj si ju 😠 však dočkaj do zajtra ako sa vsetko niekam posunie