icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
8. mar 2012

@su_san no budem musiet 🙂 ukludnuje ma to ze v BA su urcite lepsi odbornici ako tu v TN hlavne vselijake pristroje maju modernejsie a aj vybavenie.tak tak.ale uz sa aj na to tesim aby to bolo za mnou nech uz mam fazulku v brusku 🙂 😉 😉

azzura
8. mar 2012

@su_san ahojko, o chvilu mame MDZ v praci, skoda že vonku je tak skaredo 😖. Radsej si nic nenamyslat, vsak v sobotu-nedelu sa vsetko rozluskne... 😀

azzura
8. mar 2012

@mistisa neboj sa laparky. Zvlastne ja som sa na nu tesila, lebo som chcela vediet co mi je. Tyzden budes nadavat, lebo ta bude vsetko boliet ale potom bude uz len dobre......ja si furt pupok citim a ranky sa hoja, ale som rada ze to mam za sebou

vardzikova
8. mar 2012

Ahojte babky . Tak dnes som bola na sono . Dieťatko bolo neskutočne... niečo neuveriteľne tlieskalo si ručičkami a skakalo ako šidlo, kym doktorka odmerala chrbatik tak nam to trošku trvalo 😀 povedala že to bude asi riadni šibal ked už tearz na zadku neobsedi 😀 ale sme zdravučky, mame všetko čo mame mať a prikladam foto

kandee1201
8. mar 2012

@vardzikova 😵 jeeeej krasna fotka 😀

vardzikova
8. mar 2012

@kandee1201 aj ja hovorim ako je ho krásne vidno 😀 šidlo jedno neobsedne 😀

azzura
8. mar 2012

@vardzikova nadhera 😉

vardzikova
8. mar 2012

@azzura aj ja si myslim cica 😀

su_san
8. mar 2012

@vardzikova tak toto je nádhera nádherná, kati, krásna je tá sofinka Tvoja alebo sofinkoš 😎 , nech ste zdravučký 🙂

su_san
8. mar 2012

@azzura škaredo vonku???tu svieti slniečko a je príjemne...čo prší?

vardzikova
8. mar 2012

@su_san dakujem moja ... vydarila sa nam 😀 len sa doktorka smiala že nevie čo je toto medzi nožkami ale že to ešte take veľke byť nemože 😀 😀 myslela pipika 😖

su_san
8. mar 2012

@vardzikova miláčku, aj keby tam pipík bol, tak hlavne nech ste zdravučký, aj ja som vždy túžila po dievčatku, ale to som si myslela, že na mňa hodí chlop trenky a budem tehu a keď to teraz nejde tak ľahko, tak sa modlím, aby sa to podarilo, ale ver a čakaj sofinku 🙂

vardzikova
8. mar 2012

@su_san ja viem mojka budem rada za všetko čo bude nech bude zdravučke ja len že sme sa natom poriadne zasmiali

su_san
8. mar 2012

@vardzikova v najhoršom bude chalanisko poriadne obdarený...možno to bola pupočná šnúra či také niečo 🙂

vardzikova
8. mar 2012

@su_san ako ano určite ved take veľke to ešte aj tak mať nemože 😀 😀 😀 ale som rada že je to všetko fajn a hlavne že je zdravučke

kikaneu
8. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj moja, ten tvoj graf je pre mňa jedna veľká záhada.....videla som, že test biely (či?)

kikaneu
8. mar 2012

@su_san už by ti to malo ísť? lebo ja som ťa potvrdila.....skús takto: daj si môj fotoblog a tam si spomedzi svojich priateľov klikni na mňa a malo by ti to ukázať.... 😉

vavenecka
8. mar 2012

@red_kika no to ti len on môže povedať,čo ho na tom tak baví....

mistisa
8. mar 2012

@azzura ja sa tiez v podstate tesim lebo potom sa podari baby to som si ista 🙂 tak uz chcem aby bola za mnou.ako strach je ale viem ze to bude oki 🙂 a ty si ako na tom teraz? 🙂 vseobecne?

mistisa
8. mar 2012

@vardzikova jeeeej krasne mojka super 🙂 tesim sa s tebou 🙂

vavenecka
8. mar 2012

@mistisa jasááán,posnažilkujeme a verím,že bude drobček 😉 hh,asi som to aj ja tak mala urobiť,že vysadiť tesne predtým,ako sa budeme snažiť 😠 no ráno som bola na pohovore,potom na praxi a potom zas na pohovore 😉 a už som konečne domaaaaa 😀

red_kika
8. mar 2012

@vavenecka pytala som sa niekolko krat,, vcera, dnes.... ziadna odpoved
ktora by mi pomohla

vavenecka
8. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj mici 🙂 ccc,ty ma chceš akože predbehnúť s bábom??to čo toto? 😠 ale nie,mojka,prajem Ti,aby sa teplota len zvyšovala a v brušku bolo bábätko 😵 juuj,to by bolo super,keby sme tento mesiac boli obe tehu,by sme si pocity vymieňali 😉

vavenecka
8. mar 2012

@bipa no budem držať palčeky,aby sa ti podarilo čo najmenej stresovať pre tehu 😉 a aby to tentokrát vyšlo 🙂

vavenecka
8. mar 2012

@red_kika ach jaj,to je naprd....no moja,prajem ti,aby sa to čím skôr doriešilo a aby chlap dostal rozum

vavenecka
8. mar 2012

@vardzikova jeeeej moja,krásne bábenko máte 🙂 nech sa mu len pekne darí a rastie ako z vody 😉

aliaxa
8. mar 2012

@vardzikova ahoj moja mna to stipanie stale nepreslo....myslis ze mam ist zas na pohotovost ?

mistisa
8. mar 2012

@vavenecka tak tak mojka.konecne oddychujes co? 🙂 😉 😉 ja budem az vecer 😠

vavenecka
8. mar 2012

@mistisa a tak narobená nie som,skôr uchodená 😀 no volali mi z toho druhého pohovoru,že postupujem ďalej na nábor,kde už budú nejaké školenia či čo...a zajtra sa majú ešte ozvať z toho prvého pohovoru...len neviem čo si vybrať,jedno na DIČ,druhé zatiaľ na dohodu,potom neskôr TPP...obe sú o telefonovaní,pri tom druhom mám už vytvorenú agendu,pri prvom si ešte musím tvoriť...no aby si bola v obraze,prvá je pre ČSOB poisťovňu, druhá pre Teleperformance a tam to je call operátor,tam ma odrádza,že je to na projekte,čo volajú ľuďom a predávajú tie bambusové ponožky a podobne 😀

pacica
Odpoveď bola odstránená