Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte babky . Tak dnes som bola na sono . Dieťatko bolo neskutočne... niečo neuveriteľne tlieskalo si ručičkami a skakalo ako šidlo, kym doktorka odmerala chrbatik tak nam to trošku trvalo 😀 povedala že to bude asi riadni šibal ked už tearz na zadku neobsedi 😀 ale sme zdravučky, mame všetko čo mame mať a prikladam foto
@vardzikova 😵 jeeeej krasna fotka 😀
@kandee1201 aj ja hovorim ako je ho krásne vidno 😀 šidlo jedno neobsedne 😀
@vardzikova nadhera 😉
@azzura aj ja si myslim cica 😀
@vardzikova tak toto je nádhera nádherná, kati, krásna je tá sofinka Tvoja alebo sofinkoš 😎 , nech ste zdravučký 🙂
@su_san dakujem moja ... vydarila sa nam 😀 len sa doktorka smiala že nevie čo je toto medzi nožkami ale že to ešte take veľke byť nemože 😀 😀 myslela pipika 😖
@vardzikova miláčku, aj keby tam pipík bol, tak hlavne nech ste zdravučký, aj ja som vždy túžila po dievčatku, ale to som si myslela, že na mňa hodí chlop trenky a budem tehu a keď to teraz nejde tak ľahko, tak sa modlím, aby sa to podarilo, ale ver a čakaj sofinku 🙂
@su_san ja viem mojka budem rada za všetko čo bude nech bude zdravučke ja len že sme sa natom poriadne zasmiali
@vardzikova v najhoršom bude chalanisko poriadne obdarený...možno to bola pupočná šnúra či také niečo 🙂
@su_san ako ano určite ved take veľke to ešte aj tak mať nemože 😀 😀 😀 ale som rada že je to všetko fajn a hlavne že je zdravučke
@l_e_n_o_c_k_a ahoj moja, ten tvoj graf je pre mňa jedna veľká záhada.....videla som, že test biely (či?)
@vardzikova jeeeej krasne mojka super 🙂 tesim sa s tebou 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ahoj mici 🙂 ccc,ty ma chceš akože predbehnúť s bábom??to čo toto? 😠 ale nie,mojka,prajem Ti,aby sa teplota len zvyšovala a v brušku bolo bábätko 😵 juuj,to by bolo super,keby sme tento mesiac boli obe tehu,by sme si pocity vymieňali 😉
@vardzikova jeeeej moja,krásne bábenko máte 🙂 nech sa mu len pekne darí a rastie ako z vody 😉
@vardzikova ahoj moja mna to stipanie stale nepreslo....myslis ze mam ist zas na pohotovost ?
@mistisa a tak narobená nie som,skôr uchodená 😀 no volali mi z toho druhého pohovoru,že postupujem ďalej na nábor,kde už budú nejaké školenia či čo...a zajtra sa majú ešte ozvať z toho prvého pohovoru...len neviem čo si vybrať,jedno na DIČ,druhé zatiaľ na dohodu,potom neskôr TPP...obe sú o telefonovaní,pri tom druhom mám už vytvorenú agendu,pri prvom si ešte musím tvoriť...no aby si bola v obraze,prvá je pre ČSOB poisťovňu, druhá pre Teleperformance a tam to je call operátor,tam ma odrádza,že je to na projekte,čo volajú ľuďom a predávajú tie bambusové ponožky a podobne 😀

@su_san no budem musiet 🙂 ukludnuje ma to ze v BA su urcite lepsi odbornici ako tu v TN hlavne vselijake pristroje maju modernejsie a aj vybavenie.tak tak.ale uz sa aj na to tesim aby to bolo za mnou nech uz mam fazulku v brusku 🙂 😉 😉