Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a no šak mohol 😀 on tiež zabudol,asi v robote to kdesi na nete videla,alebo mu chalani povedali,tak aspoň tú sms poslal 😀 a asi dbá na moju líniu,preto čoko nebola 😀 😀 😀 oo,šampáňo,no veru,nie zlý nápad,ale asi si tiež nedám 😠 ma serinká tá bledá čiarka na ovuteste 🙄
@gelinka75 no ale aj tak super tak čo 😀
@l_e_n_o_c_k_a fííha a vieš kde som dostala ružičku ja? si predstav na parkovisku ked som platila tak mi dal ten pan ružičku 🙂 mile to bolo a hlavne potešilo to
@lucecita eeeeeeej ha ja som už druhykrat 😀 😀 😀 som ta o jeden rok predbehla 😝
@vavenecka tak skus sa testnut este raz 😀
@vardzikova malickost, a ako potesi 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no ale fakt som to vôbec nečakala ostala som taka trošku zaskočena 😀
@l_e_n_o_c_k_a kokos,to by som musela až o desiatej 😀 a nepiť a to ja isto budem 😀 no uvidím zajtra,čo sa zjaví,ale veď je to v podstate jedno,aj tak budeme sexíkovať,kedy bude chuť 😠
@vavenecka ale samozrejme, len ja som nemala dobru skusenost s ovutestami, tak som zvedava, ako dopadnes ty 😀 mm je nabudeny, ale ja akosi chut nemam 😝
@l_e_n_o_c_k_a no veď ani ja do včera 😀 a dnes zase zlá 😀 no šak keď chce čosi,tak nech ťa navnadí 😠
@vavenecka uz som mu dala jasne najavo, ze dnes nic nebude 😀
a na tie volby ides do nejakej dediny, ze? to budete s m spolu?
ahojte...prajem pekny vecer 🙂
@kikaneu no minulý bol nabitejší, ale teraz idem oddychovať...som unavená akási stále 😠 dúfam, že to nič neznamená...ja viem koho idem voliť, takže u mňa je to jasné 😉 minule volby som sla hore schodmi do volebnej miestnosti a nejako som zle stúpila a spadla som na schodoch...ale nič sa mi nestalo, ale mala som v taške poháre zo zaváranín, čo som mame niesla a bol z toho rachot a keď som vstúpila do miestnosti, tak všetci oči na dverách, že či sa mi niečo nestalo a ja v rehote 😀 😀 😀 hanba na mraky 😀 teraz neberiem žiadne tašky preistotu 😀
mate skusenosti s naduvanim v teho ?v prvych tyzdnoch ci dnoch? ja uz 4. dem mam bucho jak beton a velice nafuknute :/ moze to byt priznaky teho? ale stava sa to aj v prvom ci v druhom tyzdni?nemyslim si ze som teho aj ked mozem byt ale no nevim
@l_e_n_o_c_k_a no chudáčik 😀 😀 jj,dzedzináááá,ale nebudeme spolu,lebo tam nemôžu byť dvaja zástupcovia rovnakej strany,takže on bude vedľa v dedine 😖 sa tam unudííííím,máme tam byť na šiestu,voľby do 22:00 a kým to sčítame...ale drží ma pri živote slabá volebná účasť a málo obyvateľov,tak hádam to bude rýchlo porátané 😠
@cillamilla11 ahoj...ja mam ten isty problem...od tretieho dna po ovu mam stale nafuknute brucho a strasne ma to tlaci na mechur a ten ma boli 😝 a tiez neviem ci to moze byt z toho, ze sa zadarilo alebo z clostilu co beriem...
@lucecita aj ja som unavená, no tento víkend si veľmi neoddýchnem, už to vidím.....a budúci asi zase nie....och, neskutočné, rýchlo to všetko letí, nič nestíham, ale podiel na tom má aj to, že som lenivá niečo robiť 😒 heh, viem si to predstaviť ako si tam vošla 😀 museli mať z teba šou 😝 nič neber, len občianku do vrecka 😉
@vavenecka za aku stranu si? 😀 ja tiez nepojdem volit, apon rychlejsie porataju 😀
@martinkahc no ja tiez som mala teraz ovu ked som dobre ratala a par dni nato toto. uz stvrty den je to nenormalne mozem jest hocico mam brucho jak kibel a pri tom chodim aj na zachod normalne papam aktiviu a nic nezabera...ja som nikdy nemala tento problem len som pocula ze moze byt aj z tphp ze sa uhniezduje plod ci co.ale nechcem si zbytocne nadeje zas riesit :/ len by som cchcel avediet co to je.ked to neustupi pojdem k lekarovy nech mi prezrie creva .D
@cillamilla11 nato by som radsej nesla, ak nemusis 🙂 ja uz som na tom bola pred rokom a je to dost neprijemne... ja si pockam na mrchu a uvidim...potom mi to hadam splaskne a ak nie tak pojdem na kontrolu gyndovi, ci tam nieco nemam navyse 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no svokra je SDKUčka,takže nás dohodila ze jej stranu 😀 😀 ale voliť ich nebudem,no pssst 😀 😀 joj ty trubka,iď voliť,takto dávaš hlas tomu,kto vyhrá 😠 radšej dať neplatný hlas,ale hlavne,aby ťa mali evidovanú,že si tam bola
@vavenecka nejdem, ani napad 😝 a ak nahodou pojdem, co je malo pravdepodobne, tak len z recesie Mojsejku 😀

@kikaneu veru ďalšia 😠 no ale viem, že tehu nie som...zajtra ráno idem na krvičku a cikaničku zaniesť 😀 a potom do roboty a konečne víkend....máš nejaké plány? my ideme piatok večer ku kámoške kuk na byt a popýtať sa jej na hypotéku, bo si ju brala minulý rok a my ideme teraz, tak čo k tmu potrebujeme a taaaak....sobotu voliť a upratovať a nedeľu variť a oddychovať 😀