icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
8. mar 2012

@lucecita
@kikaneu dobruuu 🙂

vavenecka
8. mar 2012

@kikaneu ja som tak na 90% rozhodnutá pre stranu,kde je môj bývalý učiteľ dejepisu zo SŠ a on je dosť správny chlap 😉
@l_e_n_o_c_k_a moja,tak to choď aspoň tú Mojsejku,lepšie,ako by si nešla 😉

inak ja pomaly vždy volím strany,čo sa nedostanú do parlamentu 😀 z toho vyplýva,že na SVK je ešte málo uvedomelých ľudí 😀

kikaneu
8. mar 2012

@vavenecka pravda, málo je uvedomelých ľudí, hrozne málo 😒
@l_e_n_o_c_k_a dobrú noc kočky 🙂

l_e_n_o_c_k_a
8. mar 2012

@vavenecka uvidiiiiim 😀 lucim sa mojka, idem studovat knizku co som dostala od mm k narodeninam,,,, su tam paradne dezertiky, tak snad nieco pekne vycitam a hned cez vikend vyskusam... doobruuuu noc

vavenecka
8. mar 2012

@kikaneu veru tak 😀 dobrú zlatko 😉
@l_e_n_o_c_k_a juuuj,tak som zvedavá,čo vyčítaš 🙂 dobrúúúúúúú moja 🙂

mamina2388
8. mar 2012

ahojte snazilky.....:( no dost dlho som tu nebola, ale zato po poslednej mrske som bola u dr, komplet vysetrenie a cudujte sa svetu, diagnoza: zvyseny prolaktin 😠 😠 , nekojim uz odjak mal maly 6 ci 7mesiacov lebo mi dohryzol pol prsnika tak som sla ze iba z druheho a ten nechcel tak som ho odstavila...???a furt som mala tento hormon a dokonca aj mlieko ..???
mohli sme sa mi snazit ☹ ☹ ale ak zaberie liecba, tak sa snazilkovanie uz snad len podariiii 🙂 .

fifitko25
9. mar 2012

@vavenecka ahoj mojka, no užívame si to zatiaľ 🙂 už sme v Pekingu, je tu krásne slnečno, ale mrazivo, včera boli len nejaké 3 stupne, tak sme si boli kúpiť pančuchy a svetre 😀 sme nečakali takú zimu a predpoveď hovorila o 12 stupňoch 😠

fifitko25
9. mar 2012

@gelinka75 veľmi ti držím palce,aby to aj napriek nie dobrej diagnóze - dopadlo čo najlepšie 😉 tebe skúšali priechodnosť pomocou tekutiny? lebo aj mne to doki navrhol, ale spomínal laparoskopicky zákrok - vpustenie tekutiny do vajcovodov a sledovanie, či sa dostanú až na koniec cesty... že je to tak na dvojdňovú hospitalizáciu v nemocnici 😒

fifitko25
9. mar 2012

@kovinka tak sa skús otestovať 😉 najlepší je ranný moč 🙂

fifitko25
9. mar 2012

@mistisa ahoj mojka, u nás nič nové 😀 len tisíckilometrové presuny po Číne 😀 😀 výlet sa nám kráti, v pondelok v noci už cestujeme domov, z Pekingu do Dohy je to viac ako 9 hodín letu a potom z Dohy do Viedne ďalších 5 😖 uf....
dnes ideme do zakázaného mesta, idem hľadať ten strom plodnosti a nakopať ho - dám aj za teba?? 😀 😀

fifitko25
9. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj mojka, môj mm užíva tribulus 2x denne, jednu ráno a jednu večer a k tomu ešte vitamín E 😉

gelinka75
9. mar 2012

@fifitko25 ahoj, len kvoli priechodnosti by som nikdy nesla na laparku, je to zbytocne, mne vpustili taku kontrastnu latku pod sono v car, je to bezbolestne a trvalo to tak 10 minut, potom som odkracala po svojich, ze vraj niekoho to mierne boli ako pri ms, ale mna nic, takze by som ti odporucala tuto miernejsiu variantu 😉 po laparke predsa len vznikaju aj zrasty atd. potom este robia podobne ako na sono ale cez rentgen ale co som citala ani tam sa nelezi v nemocnici

elebe
9. mar 2012

dobré ránko dievčence....tak ja som včera dostala krásnu bielu ružičku a večer aj tulipán mehehe 😀 😀 😀 😀

kikaneu
9. mar 2012

dobré ránko dievčatá 🙂 vzala som deti na počítače, máme dnes oddychovú hodinu po teste z lekcie, tak aj ja oddychujem 🙂 ako sa dnes máte? ja už dnes začínam piť alchemilku, mrcha je už len minimálna, tak sa teším a ešte je aj piatok, no super deň 🙂 držte sa 😉

delideli
9. mar 2012

@kikaneu : dobre ranko, zeby sme sa zase po case zladili ?🙂 aj mne pomalinky konci mrska (tuto jednu volam milo,lebo som rada,ze prisla,na ostatne budem znovu hnusna 🙂) aj ja som neskutocne rada,ze je piatocek, meliem z posledneho..tak nazdravie,ja si akurat davam gynastan 🙂

kikaneu
9. mar 2012

@delideli vyzerá to tak 🙂 hmm, aj ja som smädná, ale nemôžem si na hodiny brať čaj či kávu, tak musím ešte vydržať 15 minút 🙂 aj ja už ledva žijem, dnes som nevládala otvoriť oči 😅

kovinka
9. mar 2012

@fifitko25 Myslíš že by tam už niečo bolo ? 🙂 sa mi to zda zavčasu....

mistisa
9. mar 2012

@fifitko25 ajoj mojko no mozes veru budem ti vdacna 🙂 poriadno ho nakop veru nech uz mame dve // 🙂 tak super moja veru taketo dovolenky a vylety letia ako blaznive ale v robote ked si tak sa to vlecie a nie a nie koniec tyzdna ☹ mojko este si to tam poriadno uzi a poodychuj 🙂 😉 😉 😉

azzura
9. mar 2012

@gelinka75 ahoj, ta cysta ma mrzi 😒 . Takze hned idete na IVF, IUI vam neodporucili??? Takže podavate hned žiadosť o schvalenie poistovne? Som zvedava kolko stoji taky zakrok...vraj je to palka+este lieky.... Budem moc moc drzat palce.

azzura
9. mar 2012

@mistisa vseobecne som na tom dobre. Asi prirodzene snazenie po laparke nevyslo, takže uz nech dojde mrchana a ide sa na IUI

azzura
9. mar 2012

@su_san u nas vcera snežilo

azzura
9. mar 2012

ahoj baby 😀

vardzikova
9. mar 2012

@azzura ahoj cica 😉

vardzikova
9. mar 2012

Dobre ranko mile krasotinky 😀

mistisa
9. mar 2012

@azzura no mojka tak to nech je co najskor a budem drzat palceky.ja uz nech mam po laparke nech viem na com som.doki povedal ze ked po laparke vyvolame ovulu mame vyhrane.ked nie tak potom uz len IVF ☹ to ma asi po laparke necha ten mesiac skusat prirodzene vsak? ci mozu urobit hned IUI ? nemusis byt po laparke nejaka doba zotavovacia? 😉 😉 😉 mojka uvidis hned prvy pokus vide budem drzat palceky .kedy mas mat mrchu?

mistisa
9. mar 2012

@vardzikova krasne ranko aj tebe 🙂 ako sa mavas? co krpcek poslucha? 🙂

vardzikova
9. mar 2012

@mistisa ja sa mam dnes skvelo ... ale idem po obede k svokrovcom tak sa určite mať potom skvelo nebudem ale nejako to prežijem dufam 😝

azzura
9. mar 2012

@vardzikova ahoj Katuška

mistisa
9. mar 2012

@vardzikova vydrzis nejako nie? 🙂 exotka ja mam stastie ze mam dobru sovkru tak nastastie sa celkom tesim k nim 🙂

azzura
9. mar 2012

@mistisa vsak po laparke som cakala na mrsinu, lebo laparka sa robi v case ovulky. Takze toto som mala prirodzený pokus, ale asi cez vikend dostanem, citim sa na mrchu. Co uz, uz mam Clostil, takže zacnem 3DC stimulovat a potom folikulimetria a potom pregnyl a potom instruktaž k IUI.