Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a krasne ranko aj tebe mojko 🙂
@l_e_n_o_c_k_a dobre, tak ako dnes teplota??????????????
@azzura troska klesla, 36,8 na 36,6 😝 nefunguje mi ff, graf hodim neskor
@azzura grafiiik ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656
@mistisa bola by som radsej kebyže to teraz vyjd a nemusim na IUI, ale spermijky mojho mm su asi lenive a nestihnu dojst k vajku, takže asi IUI to isti. Doki myslel, že teraz po laparke by sa mohlo aj prirozdene zadarit, ale asi to bolo len jeho zbozne priane, kedze 1,5 roka sa nedarilo. V pondelok budem mudrejsia.
@l_e_n_o_c_k_a klesaš 😠 😠 😠 😠 😠
@l_e_n_o_c_k_a ale ešte je šanca dokial nedorazi mrchana 😉
@azzura ahojky IUI nepomoze a tym ze sa mi vajicko väcsinou tvori tam kde nemam vajcovod tak je IUI zbytocne, to nam pani dr. ani nenavrhla a my nemozeme cakat donekonecna kym sa vajecnik umudri ani kvoli veku ☹ vravela, ze platime za lieky tak od 600-700 eur, zalezi od veku pacienta, lebo cim vyssi liek, tym viac hormonov musia dat aby sa vytvorili vajicka 😉
@kandee1201 ahoj citame modlitby a prosby. mata_ba mi poslala zopar 🙂
@azzura ja viem ☹ tak som sa bala, skoro som sa zobudila, taka mi bola zima, ze som sa az triasla... 😖 mozno je to aj z toho... nechce je ako chce, ideme dalej
ahojte kocky. co je tu nove???????ja cakam zajtra alebo v nedelu mrchanu ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@gelinka75 aha, uz som pochopila preco idete hned na IVF. Žiadosť by ste mali mat schavelenu cca do mesiaca, a uz zacinat stimulovat??? Aspon budem vediet z prvej ruky co to obnasa,lebo aj nam ked nazafunguje 3x IUI tak ideme na IVF, kedze vek tlaci 😠 😠 😠 . Moja, budem na teba strasne moc mysliet a drzat place a vsetko co sa da 🙂
davno som nedavala graf, este mam pred ovulkou, dnes sa posnazime aspon 1x, lebo potom beriem 1-2 cykly antiku http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
@l_e_n_o_c_k_a dnes aj mne bola zima. Moja, drž sa....život je cudny a nepochopitelny ☹
@azzura presne tak mojka ja som tiez povedala ze po laparke idem na IUI netreba uz stracat cas.i ked mna sice mozno netlaci vek ale snazenie 7 rokov je dost na to aby sme sa rozhodli pre IUI a zacali to riesit takto uz. mojka tak vam prajem nech sa to vsetko podari 🙂 uvidis prvy zakrok bude stastny 🙂 😉 😉 😉
@azzura dakujem, vsak tu budem a kludne sa pytaj ked chces nieco vediet, aj ja si zistujem infosky, muz ide este k urologovi, ziadost mame vypisanu, len treba dolozit papier a potom hned to odosielaju do poistovne, ked to schvalia, bude konzultacia kvoli protokolu, ze kedy zacneme stimulaciu, tak to este potrva minimalne 2 mesiace dovtedy 😉
@azzura diky 🙂

@fifitko25 mm uziva 1 denne, vecer pred spanim, je to 500 mg... bo swiss bola 250mg