Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@pacica nebud smutna, ja tiez nie som po skupinkach, rada a casto citam, ale malo pisem, ved ziadne pekne novinky....
inak odpoved je stale ta ista na to obdobie pred zistenim tehotenstva> lepsie, ked sa neberie nic extremne toxicke, ale zasa nejaky paralen a niektore antibiotika nie su nic vazne....a tiez, kym sa vajo nezahniezdi e nenapoji na nasu vyzivu, co je asi druhy tyzden od ovu. nema priamy kontakt s obehom a skodlivinami, takze vacsinou sa hovori bud alebo / keby si zobrala nieco velmi skodlive, s velkou pravdepodobnotou, ak by to uskodilo, vajo by sa neuhniezdilo a potratilo by sa. netreba sa ani zlaknut vselicoho, zeny, ktore nevedeli, ze su tehotne a vsetko dobre dopadlo. no uz ked kukam, co dychame, ake toxicke splodiny, sa divim, ze sa nam nerodia chore deticky. takze zbytocne nestresovat a ked sa tak velmi bojis, a uz musis zobrat nejaky liek, tak taky menej silny, co by sa mohol aj v tehotenstve. pa
@dominika1516 no tak sa priprav, ze len paralen mozes, mne ani ten nepomoze ked mam migrenu, zabera len ibalgin 😠
ahojte... tak u mna to vyzera vseliako.. este stale sem tam spinim,,,ale len tak jemne ruzovo,,, teplotka sa drzi hore... ale ma pobolieva aj brussko trochu na mrchovsky sem tam ma pichne...tak uz mi neostava nic len cakat...rano som si robila testik.. som nan skulila..a mala som aj pocit ze cosi sa mi tam crta...ale ja uz na ziadne tieniky..ani dusikov neverim...cize ostava mi uz len cakat a cakat.... 😉
A co ma teraz trapi..najviac.. mam zapaleny zub mudrosti..a ma boli a boli.. a neviem co si nan mozem dat....stale len vyplachujem tantum verde..ale nejak nic nepomaha.. zisiel by sa asi zubar... ☹
inac zub mudrosti ma bolel aj v decembri ked som mala pozit tehu testiky..len to nedopadlo dobre 😒
kuk moj grafik
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
@pacica bohuzial je to tak, malokedy Ti tu niekto odpise. Jedine reakcie boli, ked som sem dala fotku testu s //. A teraz, ked sa niekto pyta, ci je nejaka nova tehu, odpoved znie nie. som z toho smutna, a mne je trapne napisat, ze predsa ja. Ale nevadi. Ja uz presedlam pomaly k tehulkam 😀 a nech sa tu robia skupiny ake chcu 😉
@kikaneu ahoj, dnes poobede som začala špiniť, takze zajtra pravdepodobne 1DC 😔
@fifitko25 Zuziii vsetko najlepsie k tej 20-ke 😉 😝
@l_e_n_o_c_k_a juj, škoda moja....ale tak čo už, nový cyklus, nová nádej....no nie?
@kikaneu som z toho nestastna... mohlo sa nam zadarit ☹ ideme dalej 😔
@l_e_n_o_c_k_a nebuď nešťastná....to ti neprospieva...hlavu hore, vyčar si na tvári úsmev, k šťastnej žene vraj zavíta bábo skôr 😉
@kikaneu chut sa usmievat veru nemam,,, rok snazenia za nami a ništ ☹
@l_e_n_o_c_k_a za nami ešte viac ako rok, ale ja sa snažím usmievať už aj na tehotné ženy, už im nezávidím, nejak som to prekonala....dúfam, že to obdobie sa už nevráti 😅
@fifitko25 ahoj moja, aj moja svokra má dnes narodky, zajtra synovec a na budúcu sobotu mama a 19.3. svokor a oco meniny 😀 😀 😀 😀
@kikaneu ahoj moja, mám sa ok grafík http://www.fertilityfriend.com/home/purina
a ty ako žiješ? ktorý DC?
@mel84 aj moja 57 😀 😀 😀
@mel84
@purina12345 aj moja svokra mala pred pár dňami 57 🙂 ja smutne dnes, taký deň, také udalosti ☹ 😠 by som tých cigánov poslala na jeden opustený ostrov a už nikdy ich nevidela 😠 😠 😠 😠 ....ale inak OK, 5DC, v pondelok začnem merať 😉
@kikaneu no aká náhoda s tou svokrou 😀
a to myslíš na ten hrad? majú v tom prstý cigáni???
@purina12345 hej, cigánčatá pálili trávu na kopci pod hradom 😠 a to som si myslela, že hrady horeli v stredoveku 😠

@pacica nie sme po skupinkách, len si dala málo info... koľký si DC a aké lieky si dala? na začiatku nemôžu lieky nejak extra uškodiť