Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu 😠 😠 hrúza, aj ja by som ich poslala niekam na ostrov alebo aj do rumuska kam patria 😠 😠 😠
som zvedavá ako ich potrestajú, keby to urobil beloch tak ten by dostal až nad hlavu na tvrdo
@purina12345 veď to, že ja už som skeptická a myslím, že žiaden trest nebude ☹ som z toho smutná neskutočne, tak krásne tam bolo 😒
ahojte baby...momentalne som v indie na dovolenke 2marca mi mali prist krami meskali mi 6dni,potom som robila test Druha ciara ruzova velmi bleda 7den zasa a zasa druha ciara,8den spinila som hnede tak som utekala lekarovi tu v indie...ultrazvuk nic...9den brali krv,potom zacala som normalne krvacat ako menzes aj bolesti, dnes sa to potvrdilo... 😀 😲 TEHOTNA...2tt...len aj dnes krvacam lem malicko...neviem lekar hovoril ze mam lezat a pichat si fraxiparim,brat anopirin a kyselinu listovu 5mg kalcium a bkomlex tak vpondelok idem na kontrolu uvidime ci ho este tam mam,dufam ze prezije... 😨 ☹
@kikaneu ja som tam nikdy nebola ale vyzeral už na pohľad z vonku veľmi pekne, pripomína mi oravský hrad
je to smutné, aj ja si myslím že nebude nijaký trest a viem si ešte predstaviť ako sa tí ....... chichúňali lebo aby im došlo čo spôsobili tak to by bol mega zázrak 😠 😠 😠 😠
@purina12345 @kikaneu ziaden trest nebude, este ich za to pochvalia a odmenia....ja som s nimi skoncila ked nam ukradli psa a radsej nejdem rozoberat co s nim urobili...rada by som zila doma na vychode, pri rodine, ale bohuzial, kvoli nim sa tam nevratim
@marga ahoj, držím ti palce aby všetko dopadlo hlavne dobre, hnedá krv je stará, červená je čerstvá, keď sú krče nesvedčí to ničomu dobrému, to sa snaží maternica vypudiť plod, ja som mala normálne ako kontrakcie
hlavne odpočívaj, to je najdôležitejšie, ver a mysli pozitíne, peknú dovču prajem 😉
@delideli no ano aj mne take zistili trombofilny stav a sjednou mutaciou..ale ja to mam geneticke dali anopirin ak nahodou ti bude meskat len 1den a mas taky problem ako ja tak od prveho dna si pichaj fraxiparin aby ostal babo...to mi poradili tu v indie stym maju vela skusenosti bezne ak ches viac vediet napis mi rada pomozem...
@purina12345 dakujem ti pekne ja dufam a verim ze sa podari bojim sa ale musim verit ...
@purina12345 mimohodom mam 3maltezakov doma babku vnuca a ta vnuca ma dceru ...celu generatiu...su naj psi...
@marga : jej dakujem..🙂 aj mne povedala hematologicka,ze tentokrat ma uz vybavi fraxiparinom,aby som si ho mohla pichat hned,ked zistim ,ze som tehu..akurat neviem,ci ten fraxiparin budem este kombinovat aj s anopyrinom (ten mi odporucil reprodukcny imunolog,kvoli tomu,ze mam aj antianexinove protilatky a pozitivne ANA protilatky)..nevies nahodou,ci sa to zvykne davat naraz?alebo bude stacit ten fraxik?
@marga neboj, zdá sa že si v dobrej starostlivosti 😉 jéééj tak mi máme iba jedného, Alinka 🙂
no mne dali anopirin celozivotne 1denne 30mg.len ze tu vindie maju viac skusenosti a hovorili ze otehotniet je malo ze min 75mg a od prveho dna meskania menzesu zacat si pychat frax. kazdy den aj anopirin ak mas hustu krv podstate ano kombinovat
@purina12345 ako si to myslela ?
@marga že máš pekne naordinovanú liečbu 😉
@purina12345
@mel84 no veru, ja som tam bola 2x, niečo nádherné to bolo a dnes som čítala, že len pred rokom prebehla rekonštrukcia, robili podlahu z červeného smreka v ktorejsi sále a dávali si robiť vytríny na mieru....no škoda peňazí....od pondelka vraj bude vyhlásená zbierka....
u nás v dedine chvalabohu nie sú, tak od nich máme pokoj...ale učím ich v škole, a to presne tak je, vystroja čosi a rehocú sa...vôbec im nedochádza, čo stvárajú (ale česť výnimkám, no)
aha no dufam ze mi ostava ak nie uz viem ako mam a co presne robit ...za 15dni ideme domov a dufam ze vtom ale neverim moc lebo normalne krvacam asi uz odislo ...neviem cudne to je...ale aspon viem otehotniet a to je dolezite...
@mel84 no dnes mam 26DC...spinim uz druhy den... cize pockam ja pekne do stredy vtedy by som mala dostat mrsku..a az vtedy testnem.,...mam 30dnovy cyklus...a necham sa prekvapit...
a inak neviem ci nahodou sa mi neposunula ovu..lebo v utorok som mala hlienik ze uplne egg a taky ze snaz az minimalne 10cm...a akurat sme keksikovali s muzikom.. myslite ze by sa BT mohla zmylit...lebo mne stale dr tvrdi ze ovu mam len kolo 20 DC..a BT my stupla 14-15 DC....a na 22DC..velmi klesla...a potom vystrelila znovu do vysin...
hehe a polemyzujem ze ak ovu bola v utorok... tak cca som piaty den po styku....a na 4-5 moze ist o uhniezdenie.... 😉 no sa chytam kazdej slamky,,,nadej umiera poslenda.....vsak 😕

@purina12345
@kikaneu sranda s tymi svokrami 🙂 ja mam pocit ze uz dlhsie je nejaka negativna energia vo vzduchu, uz nech pride jar , potrebujem take znovuzrodenie ako uz davno nie 🙂