Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte dievcata, chodim vas tu citat a ked ma k sebe vezmete, chcela by som sa k vam pridat... Som prvosnazilka, len uz trosku pokrocila... 😅
@janie80 ahojky a vitaj medzi nami 😉 aj mne je ľúto miminka 😖 netreba zúfať a nechať sa pohltiť smútkom...hlavu hore, keď sa to podarilo raz, podarí sa znova a teraz so šťastnejším koncom 😉 a nech je to skoro...my sa snažíme od septembra 2011 a nedarí sa pre problémy s ľavým vaječníkom, mám na ňom nález v štádiu riešenia 😉
@kikaneu už zasa ste na seba skočili či čo? 😀 ja som už skoro vypila 😀
@kikaneu jasne, ze sa musi podaril, len musime byt trpezlive.... Mm ma spg uzasny, ja som mala najprv HP, potom endo, potom diabeto a teraz cakam na speci diabeto vysetrenie, lebo je na 99% iste, ze mam PCOS a inzulinovu rezistenciu... Len musi prist mrcha, aby som na 5-9DC isla na krv... A kedze dnes som 53DC, 12DPO, tak sa uz aj chystam... 😔
@lucecita pred potratom som mala cykly 30-35 dnove a teraz je to divocina... Tento je najdlhsi, ale bud su to anovulaky alebo je ovula na 25-27DC, len jeden som mala krasny 31 dnovy... Napr. Pred touto ovulko bola posledna 17.11.... No proste divocina, aku by si nenasla, ani keby si chcela... 😅 esteze mm je hotovy sperminator... 😀 😀 😀
@janie80 ahojky, vitaj 🙂
@lucecita mojka, mam strasne silnu mrchu 😖 nestiham sa chodit prebalovat 😖 som z toho zufala,,, tecie to so mna ako z cisterny, to asi nevešti nic dobre ☹
Ahojte kocky,doktor nam kvoli manzelovmu spermiogramu odporucil umele oplodnenie,bojim sa toho a este sme sa nerozhodli,pytala som sa doktora co vsetko nas caka aj mi to vysvetlil len chcem blizsie vediet naco sa mam pripravit,budem rada vasim odpovediam a ani netusim ci sa to vobec podari na prvy krat to by som asi nezvladla ak nie
@janie80 fúha, takže jedno vyliečili a druhú zistili....to je hrôza toto....ale neboj, doktori to poriešia a bude fazuľka raz-dva.....ja som zatiaľ bola len na preventívke a povedala som, že už rok prešiel a nič, tak mi urobila HP....vraj ukážkový, pozrela foliky, povedala, že dominantný vidí a potom som jej doniesla ukázať aj moje grafy, tie sa jej tiež páčili....povedala mi, že ešte mám prísť na folikulometriu a manžel na spg....len teraz nejak nestíhame, tak to necháme na leto, že dovtedy si dáme taký oddych ešte od všetkých tých vyšetrení..... 😉
@kikaneu ahaa, ja že ste už zasa v posteli alebo krstíte novú linku 😀 😅 aj aj som bola v sprche, ešte idem obrúsiť trošku nechtíky, potom sa napapám, nalakujem nechtíky - dneska idem na červeno 😀 a budem kukať hlas 😉
@l_e_n_o_c_k_a už zasa? nepôjdeš k dokimu kvôli tomu? podľa mňa by si mala ísť, to fakt nie je sranda toto ☹
Čauteeeeeee 😀
@l_e_n_o_c_k_a moja a ty čo zas silná mrcha? ani nechcem myslieť na to, čo bolo minule ☹
@lucecita veru nie je na zahodenie ... 😕 😀 po styroch dnoch abstinencie sme mali 60 mil a 70% z nich blo plne pohyblivych a zvysok bol len trosku spomaleny... Pijem alchemilku ( ked si spomeniem 😅 ), beriem Vigantol, lebo nemam ziadny vit D. brala som aj sarapis, ale nemam pocit, ze by pomohol a tiez som brala femi, ktore mi asi pomohli najviac, takze ked dojde mrcha, chcem sa k nim vratit... No a samozrejme listovka.
@vardzikova čau maminka 🙂
@kikaneu ahoj mojka 😉 na aky monitor sa chystaš? ideš ako kontrola? 🙂
@lucecita
@kikaneu ved som bola u doktora a povedal mi, že ked nemam mrchu chodim k nemu aby mi dal vyvolavacku, ked mam mrchu tak aby mi ju zmiernil, mi to povedal takym stylom že už neviem co si mam nove vymysliet... mam doma ascorutin, tak si ho drisnem 😝
@vardzikova cau lasko 🙂
@l_e_n_o_c_k_a čau cica ... mrchana sa poriadne rozbehla?
@vardzikova to si pis, 😝 je mi uplne na grc ☹ lezim v posteli, nechcem sa ani pohnut, bo len tak špechne zo mna ☹
@l_e_n_o_c_k_a oooch bože .. ty s tou mrchou maš ale problemy raz ti neeeeskutočne dlho meška a ked nemeška tak je neeeskutočne silna a to si mala aj pred tym myslim pred potratom?
@vardzikova áno, áno, monitor deviatakov 🙂 v stredu ich to čaká 🙂
@l_e_n_o_c_k_a to hej, ten neuškodí, radšej si daj...inak neskočíš na hematológiu? ktovie aký máš krvný obraz? hm?
@kikaneu tak prepáč, aspoň ti to doprajem, keď ste minulý mesiac moc abstinovali 😀 ja idem papať, bo som hladná, že by som aj klince zhltla 😀
@l_e_n_o_c_k_a no šak ale doktor je tu aby nám pomáhal v každej situácii, tak nechápem jeho postoj 😠 a ten ascorutin je dobrá voľba, šľahni a uvidíš 😉
@vardzikova milač, nazdárek 😵

@spula22 šak už sme v poho, mladá si to nezaslúži 😉 a dobre, že si tu s nami, aspoň nám vlievaš nádej a povzbudenie, čo všetky potrebujeme 😉
@kikaneu ja už mám, idem vyhodiť bylinky, dám tam medík na hrdlo a idem piť... 😝