Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita 😵 😵 😵 😵 ahoooj puska 😀
@vardzikova veeeru, dobre si to zhodnotila... pred potratom som mala vsetko OK, mrska byvala slaba, maximalne4 dni
@l_e_n_o_c_k_a ej do rite ... a doky ti nepovedal žeby sa to dalo upraviť nieako liekmi ja viem lasko že sa snažiš o mimi ale aspon na take dva mesiace aby si si dala pauzu aby sa ta mrcha konečne spametala ...
@vardzikova veru, ani ja som monitor už nepísala, ale skúšky na strednú dvakrát a tá matura bola fakt hrôza....ešteže ma aspoň na výšku prijali bez skúšok 🙂 hej, ja sa teším, budem mať pohodu a tichučko, lebo deti nebudú vystrájať 🙂
@l_e_n_o_c_k_a hmm, tak to je potom fakt zvláštne, keď je krvný obraz v poriadku.....tak možno bola vysoká sliznica, keď taká silná mrcha....čo píšu v letáku?
@kikaneu pcheeee, grep ružový máme aj my a dám si aj ja 😀 😀 😀 😀 😀 idem na ten rožtek 😉
@vardzikova micik ako sa máme?
@kikaneu ja som neznašala to psychické vypätie kedy nevieš ako to dopadne a či sa z toho všetkeho neposerkaš ... joooj ale jak mi je teraz fajn ale na vyšku by som chcela ale ešte neviem ake zameranie by ma zaujimalo ... 😖
@lucecita micik vyborne 😝 😀 konečne vyborne a konečne mi nieje zle a konečne negrcam a konečne už neviem čo 😀 ale je mi fajn a ty ako cicuš?
@lucecita daj si 🙂
@vardzikova niečo mi hovor, ako nás dusili po štátnici, kým sme čakali na výsledky....som bola vo vlastnej šťave.....povedala som si vtedy, že nikdy viac to už nechcem absolvovať 😝 nevieš? hm, tak porozmýšľaj nad tým, 😉 isto ti niečo napadne
@kikaneu ked mna stale lakala policajna akademia ale nemam nato fyzičku...ved by som tam jazyk vyplula
@vardzikova mňa také nikdy nelákalo, ja som odmalička chcela byť učiteľkou 😀
@kikaneu tak to aj moja sestra od malička ... o ničom inom vlastne ani nehovorila my aj ked sme boli male deti tak sa stale chcela hrať na učiteľky a ja som stale musela byť iba žiačka 😠 už vtedy ma to nieak nebavilo 😀
@vardzikova ja bohovo, ľavobok pobolieva celý víkend ☹ a kupujeme bytík, neviem či som sa ti pochválila, tak kukáme na nete obyvky a stoly so stoličkami do kuchyne 🙂
@kikaneu už tlačím do seba dva rožky so syrokrémom, suchú salámku a papriku 😀
@vardzikova uz nie je cesty späť, buduci mesiac nas caka IUI, takze ziadna pauza 😀
@kikaneu ved to je to, ze nemam letak 😀 idem pohladat na nete
@kikaneu 1-2 tablety 3krat denne, tak si dam 2
@kikaneu
@l_e_n_o_c_k_a
@lucecita
@vardzikova dakujem za privitanie, kocky 😉
Ahojte, som tu nova a chcela by som sa poradit. Snazim sa otehotniet prirodzene asi rok, ale nejako extra to neprezivam, ani sa nepozorujem,Dnes som 9DPO a mam take cudne priznaky, ktore neviem k comu pripisat. Vcera som mala slabe spinenie, aj kvapka krvi tam bola, dnes sa to este rano slabo objavilo. Priserne ma bolia prsia, ale pripisovala som to chrbtici, lebo je to taka ostra bolest akoby pod prsnikmi. Vcera som si vyzliekla podprsenku, a mala som komplet zacervenane okolie bradaviek. Boli ma brucho ako pri MS, ale ma byt az o 5 dni. Myslite, ze blbnem, alebo sa mam tesit? Apropo, dnes som prespala cely den, co sa mi nezda... Ste tu mozno aj skusenejsie, tak prosim o radu. Dakujem pekne 🙂
@jajaaaaa test si si nerobila?
@vardzikova aj tou učiteľkou je nakoniec?
@lucecita dobrú chuť moja 🙂
@l_e_n_o_c_k_a dúfam, že ti pomôžu a mrcha sa zmierni 😉
dakujem 🙂 s testom urcite pockam, je mi jasne, ze to nema vyznam,.. ale uz som zrela na tabletku, lebo uz ma vsetko boli aj ked chodim 🙂 no - uvidi sa...

@kikaneu ach bidaci deti ale ty sa budeš mať fajn ved teba sa to tak netýka 😀 😀 och ked ja si spomeniem ja som už monitor nestihla to bolo rok po mne ale na maturity no to bolo niečo neskutočne alebo skušky na strednu školu hrúúúúza des ale prešila som to a som tu 😀