Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita nie mojka nevravela si mi že kupujete koľko izbovy? a ak možeš aka cena 🤐 😀
@l_e_n_o_c_k_a čo je IUI?
@kikaneu ano je učiteľkou urobila si vyšku 1-4, ale uči v škôlke ma take maličke deti 2-ročne ale veľmi si pochvaľuje 😀
@vardzikova také detičky sú najzlatšie 🙂
@kikaneu och ani mi nemusiš hovoriť , my sme si obľubili jedno dievčatko z jej triedy a to je ta ktoru som minule davala tu fotku ..mala Natalka 😀
@kikaneu táto od fyta chutí aj mne, mala som ešte inú, ale tá bola hnusná 😀 a dnes s tým medom to bolo tiež super 😉
@vardzikova nooo, je to dvojizbák a dá sa prerobiť na troj a cenu posielam v IP 😉
@vardzikova jááj, a ja som myslela, že to z rodiny nejaké dievčatko 🙂
@lucecita dvojizbák ale tak ked sa da z neho urobiť troj tak je to v pohode ... my sme to tiež v domčeku riešili s viacerimi izbami, dole mame kuchynu,obyvačku,vecko,špajz a terasku a hore su spalna,dve detske izby a kupelka
@kikaneu nie to je zo škôlky 😀 veľmi chutne detičky ja by som sa najviac bala toho že si nieake dieťatko obľubim a potom odide ...toto neviem či by som rozdichala ako to robiš ty? zakladom je si tie detičky veľmi nebrať k srdcu alebo ako?
@vardzikova vnutromaternicova inseminacia - umele zavedenie spermie do maternice
@l_e_n_o_c_k_a ahaaa a tam je koľko percentná úspešnosť?
@lucecita táto je fajnová, inak ty máš sypanú a ja vrecúška...mne sa v škole nechce babrať so sypanou 😀 lenivá som 😝 😅
@vardzikova to sa dá, prídu iné deti a zase si obľúbiš iné 😉 hoci, nevravím, že je to jednoduché, lepšie by bolo si žiadne nebrať k srdcu, ale to sa asi nedá (aspoň ja to teda nedokážem) ale mala som už kadejakých obľúbencov počas praxe zo školy a odvtedy som ich nevidela, teraz mám zase iných a ktovie na ako dlho 🙂 ono, mala by som mať všetky deti rovnako rada, no to sa podľa mňa nedá 😅
@vardzikova to neviem... no odporuca sa napr. ak ma partner zly spermiogram... urobi sa odber, vyselektuju sa tie "dobre" spermie a vlozia sa
@kikaneu tak určite nie ked niektore su ako čerti, niektore su neeeeskutočne zlatunke ešte len sa na ne pozrieš a už je to obľubenec 😀 a take detičky maju u teba aj nieake vymoženosti? 😝
@l_e_n_o_c_k_a moja mala si povedať že 100% uspešnosť 😀 budem silno držať pršteky a to aj niečo platiš?
@vardzikova nechcela som klamať 😅 kolko 80 eury 😝
@vardzikova nooo, známky z písomiek neprilepšujem nikomu....to skôr pri ústnej odpovedi 🙂 alebo možno dávam ľahšie otázky...to ťažko povedať, to skôr deti by ti povedali 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no to nieje až tak veľa nato že potom tam bude fazuľka že? 😀 a tešiš sa nato?
@kikaneu ach ty potvorka jedna 😀 take veci lepšie otazky? 😀 😀 😀 😀 ja by som asi robila to iste 😀
@vardzikova nie, nieje to vela... dala by som aj viac keby bolo mimi 🙂 tesim sa ale mam aj obavy
@ivett86 ahoj my sme tento tyzden podpisali ziadost na umele oplodnenie, takze nie si v tom sama, cca do mesiaca by to mali odsuhlasit a potom zacneme stimulaciu 😉 tiez mam obavy, ale dava mi to velku nadej, preto nie som ani smutna ani deprimovana, proste som sa s tym vnutorne zmierila, ze to tak ma byt a ktovie, este stale je sanca aj prirodzene 😉 😝
@vardzikova veď práve a taký sme aj hľadali, že nech je to aj trojizbový
@kikaneu hej, ja len sypaný, ale kebyže pijem v robote, tak aj ja vrecúškový 😉

@janie80 mňaaaaaaam, to som už roky nemalaaaaaaaaaa 😀