icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
12. mar 2012

@aliaxa jeeej to od teba a si mi pribalila aj tehu vírusiky 😉

aliaxa
12. mar 2012

@azzura posielam dodatocne .... za vreco 🙂 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

azzura
12. mar 2012

@aliaxa dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

aliaxa
12. mar 2012

@azzura NEMAS ZAC moja

spula22
12. mar 2012

@aliaxa ahoj.myslim, ze niekeddy okolo 20tt, ale presne to este neviem....idem vo stvrtok, tak aj ja sa musim opytat, lebo pri prvom som nebola 🙂

mattuliatko30
12. mar 2012

@azzura ahojky moja..ako?...ja som tu už len občas....kontrolujú net....čo máš nové?...ja konečne tento cyklus budem mať dlhšie pokoj od mrchy...kedže mi to ovu ešte nevyznačilo....hurááá...minule na 21 DC prišla..no des...tak uvidíme..ako teraz

aliaxa
12. mar 2012

@spula22 ja som videla u nas v nemocnici letacik a ja trubka zabudla som si ho precitat ...aj ja by som rada sla

spula22
12. mar 2012

@aliaxa tak vo stvrtok ti mozem poskytnut info 😀. a kedy mas kontrolu??

aliaxa
12. mar 2012

superky budem rada...ja idem az 2 aprila sa este nacakam

spula22
12. mar 2012

@aliaxa ale nasla som na nete v diskusii, ze sa chodi okolo 22-28 tyzden

su_san
12. mar 2012

@janie80 ahoj kočka, nie si stará 🙂 a vitaj a píš 🙂 bola si už tehu, že? a asik to nevyšlo, no mrzí ma to, tak veľa sily prajem 😉

azzura
12. mar 2012

@mattuliatko30 ahojko, ja som 4DC, zacala som brat clostil, buducu stredu folikulimetria+pregnyl a povie ci vo stvrtok alebo piatok IUI

mata_ba
12. mar 2012

@bubacik5 drzim paste 😉

@anett6212 juuuj moja...tie bolesti su hrozne ☹ tak nech sa teda rozluci a da uz pokoj 😉

aliaxa
12. mar 2012

@spula22 tak v tom rozmedzi sa moze ist urcite uz sa tesim...vtedy chcem aj draheho zavolat nech sa ide pozriet na drobca 🙂

anett6212
12. mar 2012

@mata_ba presne tak, nech nam vsetkym da pokoj ta mrcha jedna zla 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 nech sa teraz s nami posledny krat rozluci a nech da sväty pokoj na 9 mesiacov 🙂

mata_ba
12. mar 2012

@anett6212 preeeeeeeesne tak 🙂 hm,len to uz si hovorim dost dlho 😖 🙄

anett6212
12. mar 2012

@mata_ba to aj ja. ale raz to musi vijst. a bolo by super keby toto bola nasa posledn amrcha 🙂

mata_ba
12. mar 2012

@anett6212 to teda ano 🙂 ale stale rozmyslam,ci neposlat draheho na spermiogram...ci je aj on okej...

anett6212
12. mar 2012

@mata_ba my sme sa vcera s muzom o tom bavili. a on by siel. a ja pojdem za doktorom sa popytat na ten HP a uvidime. ale bavili sme sa aj, ze kasleme na vsetko a nejdeme sa aspon dva mesiace trpait a rozmyslat nad tehu, nad ovulkou a tak. nechame vsetko tak. a budeme si len uzivat ked budeme mat chut. a uvidime. tak neviem pre ktoru mznost sa mam rozhodnut 😖

su_san
12. mar 2012

@kikaneu takúto mám ja teraz a predtým som mala sypanú inú a chutila rovnako, tak asi skúsim nabudúce tú fytofarmu čo má lucecita 🙂

su_san
12. mar 2012

@gelinka75 dodatočne prajem všetučko najlepšie k narodeninkám, ale dostala som sa sem až dnes 😒
nech vám Pán Boh požehná a dopraje zdravé baby v brušku, nech si šťastná a usmievavá po všetky dni a hlavne nech zdravíčko slúži, pretože to je to najcennejšie čo máme 🙂

mata_ba
12. mar 2012

@anett6212 my sme si teraz uzivali,lebo som vedela,ze vajka na prd...a neviem,ale podla mna,ked tuzis po babatku,tak sa neda nemysliet na to...jedine sa stale niecim zamestnavat...

lusinda1989
12. mar 2012

@anett6212 no sak uvidim kedy s nimi zacnem robit poriadky... a co sa tyka tych vysetreni neviem kolko sa snazite ale my sme sa snazili vyse roka a apol a okrem spremiogramu sme nic neabsolvovali.... takze asi tak skor sa na to tak neupinajte a nemyslite na to naozaj to pomaha....

lusinda1989
12. mar 2012

@bubacik5 ano zlatik budem sa 🙂

@aduska_ba no vidis tym ze sme ju zacali planovat skor tak ju mame na cervenom kameni o 14,30 🙂

lusinda1989
12. mar 2012

@aduska_ba a saty mam od tety z UK a budem niekde ookolo 21tt tusim

gelinka75
12. mar 2012

@su_san dakujem mojka, meniny som mala vcera, narodeninky az o pol roka 😉

anett6212
12. mar 2012

@mata_ba no ved to je najhorsie. ked chceme a aj ked o tom clovek nehovori, tak v podvedomi mysli na to. a to je moj pripad. ja som sa s muzom o tom nebavila asi 2 mesiace a az vcera sme sa porozpravali, ked videl, ze vyberam vlozku zo skrinky. velmi bol smutny z toho. ale co uz. zivot ide dalej a raz to pride. ale vies keby som aspon vedela kedy mam ovulku. ale ja vobec netusim.

su_san
12. mar 2012

@fifitko25 kočka moja, prajem Ti dodatočne všetko naj k tým krásnym okrúhlym narodeninkám, nech si zdravá, šťastná a tehotná a nech sa s mužíkom milujete na večné veky vekov cmuk na líčko a virtuálny kvietok posielam 🙂

su_san
12. mar 2012

@mel84 drž sa!!! ako sa cítiš? a ideš k dokimu kedy?

gelinka75
12. mar 2012

@spula22 a uz ti v praci davaju menej namahavej roboty? 🙂