Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura ahojky moja..ako?...ja som tu už len občas....kontrolujú net....čo máš nové?...ja konečne tento cyklus budem mať dlhšie pokoj od mrchy...kedže mi to ovu ešte nevyznačilo....hurááá...minule na 21 DC prišla..no des...tak uvidíme..ako teraz
superky budem rada...ja idem az 2 aprila sa este nacakam
@mattuliatko30 ahojko, ja som 4DC, zacala som brat clostil, buducu stredu folikulimetria+pregnyl a povie ci vo stvrtok alebo piatok IUI
@mata_ba my sme sa vcera s muzom o tom bavili. a on by siel. a ja pojdem za doktorom sa popytat na ten HP a uvidime. ale bavili sme sa aj, ze kasleme na vsetko a nejdeme sa aspon dva mesiace trpait a rozmyslat nad tehu, nad ovulkou a tak. nechame vsetko tak. a budeme si len uzivat ked budeme mat chut. a uvidime. tak neviem pre ktoru mznost sa mam rozhodnut 😖
@anett6212 no sak uvidim kedy s nimi zacnem robit poriadky... a co sa tyka tych vysetreni neviem kolko sa snazite ale my sme sa snazili vyse roka a apol a okrem spremiogramu sme nic neabsolvovali.... takze asi tak skor sa na to tak neupinajte a nemyslite na to naozaj to pomaha....
@aduska_ba a saty mam od tety z UK a budem niekde ookolo 21tt tusim
@mata_ba no ved to je najhorsie. ked chceme a aj ked o tom clovek nehovori, tak v podvedomi mysli na to. a to je moj pripad. ja som sa s muzom o tom nebavila asi 2 mesiace a az vcera sme sa porozpravali, ked videl, ze vyberam vlozku zo skrinky. velmi bol smutny z toho. ale co uz. zivot ide dalej a raz to pride. ale vies keby som aspon vedela kedy mam ovulku. ale ja vobec netusim.

@aliaxa jeeej to od teba a si mi pribalila aj tehu vírusiky 😉