icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
12. mar 2012

@mata_ba vaaau,tak to už hej,po takom čase je ako prvorodička pomaly 😉

l_e_n_o_c_k_a
12. mar 2012

@vavenecka no neviem aku znacku, ale take ako nosia stary ludia ked uz neudrzia moc 😀

mata_ba
12. mar 2012

@kikaneu a ako sa vola?

vavenecka
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a 😀 😀 ty si trdlo 😀 by som ťa v nich potom rada videla 😀

kikaneu
12. mar 2012

@mata_ba Ing. Dušan Guzi 😉

mata_ba
12. mar 2012

@vavenecka to ano..pocuj,ty mas kamaratku Helu,co ma frajera fotografa?

mata_ba
12. mar 2012

@kikaneu hm,skusim googlit 🙂

kikaneu
12. mar 2012

@mata_ba skús, ja som našla len adresu firmy a čím sa zaoberá, inak ešte v obrázkoch zopár jeho fotiek 😉

vavenecka
12. mar 2012

@mata_ba mááááám,a presťahovali sa teraz do Pezinka 🙂 pááni,odkiaľ ich poznáš? ja som s ňou sedela 4 roky na strednej 😀

mata_ba
12. mar 2012

@kikaneu hej,podobne 🙂

@vavenecka kamoska a sesterka mi vymysleli rozlucku so slobodou a vymysleli fotenie...a fotograf bol tej kamaratky kamarat 🙂 a s nim bola jeho frajerka 😉

l_e_n_o_c_k_a
12. mar 2012

@vavenecka ale ja to myslim vazne,,, nevies si ani predstavit ake je to neprijemne, ked to zacne tiect 😖 iba krvava ciarka za mnou do kupelne 😖

kikaneu
12. mar 2012

@mata_ba škoda, má fakt krásne fotky, no nevadí 🙂 keď by mu to fungovalo, tak potom ti pošlem 😉

mata_ba
12. mar 2012

@kikaneu dobre,super..rada sa pozriem 🙂 ja som mala www.ivanmusil.sk 🙂

vavenecka
12. mar 2012

@mata_ba to faaakt? pááni,svet je fakt malý 🙂 a ako si prišla na to,že ich poznám? 😀 oni fotia obaja,teraz aj tlačia na plátno a ešte nejaké služby majú 😉
@l_e_n_o_c_k_a veď ja viem,zlatík,že to musí byť des ☹ som ťa len chcela rozveseliť 🙂 a aj predtým si mávala také silné?

mata_ba
12. mar 2012

@vavenecka ano viem 🙂 a pozerala som si ta na mojasvadba.ak a tam to mas spomenute..tusim 😀

l_e_n_o_c_k_a
12. mar 2012

@vavenecka kdeze, prave velmi slabucke, stacila mi intimka 😖
ozaj a ako dopadli volby na dzedzine? ja som sa na to vyprdla 😀

lucecita
12. mar 2012

@kikaneu mojka, dnes som nepoužiteľná asi na všetko ☹ bolesť prejde na 5 minút a zasa sa vráti...ja to nechápem... 😠 idem papať huspeninku, hádam to prejde, možno som aj hladná 😀

vavenecka
12. mar 2012

@mata_ba aano,potom mi to došlo,že asi tam 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no teda...to až tie posledné dva či tri razy,čo? jaaj,na dzedzine dopadli podobne ako celkové 😀 účasť čosi cez 66%,ale bolo super,samí mladí sme tam boli,len 3 ženy okolo 40tky a jeden starý ujec komunista 😀 ale kooopec srandy sme si užili 😀

mata_ba
12. mar 2012

@vavenecka ano,ano tam 🙂 si na FB?mam tam zopar foto 🙂

vavenecka
12. mar 2012

@mata_ba jasné,že som 😉 ideme sa si sa pridať sa? 😀 😀 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
12. mar 2012

@vavenecka hej, posledne razy od toho potratu ☹ aj u nas sedeli len mladi a 3 starsi... a furt behali domov, jeden z komisie isiel domov o deviatej rano - ze na ranajky a vracal sa pred jednou - uz poobede 😀 sila, ze? a to bola nahoda ze som si ho vsimla

mata_ba
12. mar 2012

@vavenecka no az s tym nemas problem 😀

vavenecka
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ☹ no už aby prišlo to tehotenstvo,potom sa ti to snáď zlepší 😔 tak keby som mala dom kúsok od volebnej miestnosti,aj ja by som behala 😀 my sme boli asi dve hoďky na obede 😠 ale brácho hovoril,že bratranec tiež prišiel ráno,potom že musí ísť domov čosi porobiť,že sa vyspal a prišiel poobede 😀 😀

vavenecka
12. mar 2012

@mata_ba no to si uhádla,ja som strašne problémový človek 😀 😀 😀 hodím ti do IP meno 😉

mata_ba
12. mar 2012

@vavenecka oukeeej 🙂

kikaneu
12. mar 2012

@lucecita dobrú chuť mojka, my sme mali ananás, ale už ma štípe jazyk, už nemôžem...a inak, ani mne tabletka nezabrala, stále bolí a horia mi líca, asi si idem zmerať teplotu....necítim sa dobre 😒
@mata_ba idem pozrieť 🙂

l_e_n_o_c_k_a
12. mar 2012

@vavenecka u nas predsednicka volebnej komisie je krajcirka, a mala akusi zakazku, nasivat na moterkove bundy a nohavice reflexne pasy, tak, ze si chcela tam doniest šijaci stroj... no ked mi to rozpravala, tak som ju poslala kade lahsie...
dnes som volala do Heliosu, ideme 21.3. ja na sono a pichnu mi pregnyl a mm na kontrolny spg... uz teraz sa klepem 😖

l_e_n_o_c_k_a
12. mar 2012

@vavenecka mm sa isiel oholit idem mu urobit pletovu masku - to bude super pohlad 😀

vavenecka
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a 😀 😀 no koneeeec,to už čo toto? by somsa rada na to kukla,ako tam ktosi príde odvoliť a ona tam na stroji bude vrzúkať 😀 a ty si tam bola ako čo,keď si ju tak odpísala? 😀
neboj zlato,musíš veriť,že bude všetko OK a ak bude niekde problém,oni sa už o to postarajú a bábenko budete mať 🙂

mata_ba
12. mar 2012

@kikaneu oukeeej..a co budes chora??

@l_e_n_o_c_k_a nicoho sa neboj..o necely mesiac nam sem buchnes // 😉