icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a 😀 😀 😀 😀 čoooo?to si nechá?no ja som tomu môjmu masku ešte nikdy nedávala 😀 asi by som mala vyskúšať,v sobotu si asi urobíme beauty day 😠 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
12. mar 2012

@mata_ba no to by bol ten lepsi pripad 🙂

kikaneu
12. mar 2012

@mata_ba dúfam, že nie, ale teplota 35,5....tak ja nechápem 😲

l_e_n_o_c_k_a
12. mar 2012

@vavenecka hej necha, on je krémikový - stara sa o seba viac nez ja o seba 😀 musela som mu dat celenku do vlasov, aby vlasky nemal na cele 😀 no bohovsky je 🙂 a ta maska je na zozranie - vanilkovo malinova 😝

vavenecka
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a 😀 😀 😀 😀 jooooooooooooo,odfoť hoooo,chcem sa poriadne zasmiať 😀 😀 mňami,ja som si nejakú takú v DM kúpila 🙂

mata_ba
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a nic nie je vylucene 🙂

@kikaneu to je dost malo,nie??

kikaneu
12. mar 2012

@mata_ba veď práve....to ako keby som podchladená bola

mata_ba
12. mar 2012

@kikaneu alebo je teplomer mimo..skus este raz

kikaneu
12. mar 2012

@mata_ba idem ešte raz

lucecita
12. mar 2012

@kikaneu no je to divné s nami dvomi 😀 mala si ten čaj? ja som ho vypila a mala som v ňom zasa lyžičku medu 😀 kukám panelák a riešime tú hypotéku 😠

kikaneu
12. mar 2012

@mata_ba teraz 36,1....fakt nechápem
@lucecita veru je, no horúco mi je, tak som si ani nerobila...nechala som tak....tak ktorá banka je v tomto najlepšia?

mata_ba
12. mar 2012

@kikaneu divne ozaj...a este raz a budes mat 37 😀

kikaneu
12. mar 2012

@mata_ba alebo aj viac, nie? 😀 skúsim ešte neskôr

l_e_n_o_c_k_a
12. mar 2012

@vavenecka ved aj ja mam z DM-ka, za 0,79 € ... chcela som ho odfotit, no nechce sa mi dat, ze neni opica 😀

l_e_n_o_c_k_a
12. mar 2012

@vavenecka idem kukat tu torticka relaciu na Prima Love no predtym skocim do sprchy, potom sem mrknem este 😉

lucecita
12. mar 2012

@kikaneu no ja som z toho debil 😀 ja neznášam čísla, banky a podobne...mm prepočítava jak divý, tak uvidíme 😀

kikaneu
12. mar 2012

@lucecita aj ty si na tieto veci taká? 🙂 aj ja som na tom takto, keď niečo treba tak manžel počíta 😀

lucecita
12. mar 2012

@kikaneu mne to dáva čítať a tak a keď mu poviem, že tomu aj tak nerozumiem, tak sa rozčúli, že šak ako Ing, by som to vedieť mala 😀 lenže ja som Ing od chémie a textilu a nie od čísiel a bánk 😀

kikaneu
12. mar 2012

@lucecita ešteže môj toto chápe 🙂 alebo si asi zvykol 🙂 už sa ma také nepýta 😀

mata_ba
12. mar 2012

@kikaneu skus.. 🙂 a liecikuj sa,ked sa necitis dobre..tabletku medzi bruska a rozdrvit 😀

lucecita
12. mar 2012

@kikaneu ja ti ho závidím 😀 poičaj na chvíľku 😀 vrátim späť nepoškodeného aj so zárukou 😝

vavenecka
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a aaanooo,aj ja ju mááááám 😀 😀 krásne vonia,mňami 😉 ccc,šak povedz,že len baby na koňovi ho budú vidieť 😀

vavenecka
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a okios mici,pekne kukni,a hádam tu ešte neskôr budem 😉

kikaneu
12. mar 2012

@mata_ba uf, tak mala som na toto chuť, ale prešlo mi.....ja neviem, cítim sa čudne prečudne....už aby som spala a aby som ráno bola ok
@lucecita ber si ho, ale fakt len na chvíľu, potrebujem od neho ešte trochu masáže na chrbátik....asi som nejak čudne spala

mata_ba
12. mar 2012

@kikaneu a ty si teraz ktory DC?

kikaneu
12. mar 2012

@mata_ba 7DC

lucecita
12. mar 2012

@kikaneu ja umrem 😨 😨 😕 😕 on ťa ešte aj pomasíruje???????? no tak to ho beriem na dlhšie 😅 😅 😀 😀 😎

mata_ba
12. mar 2012

@kikaneu za chvilu ovula.. 😉 a ja uz chcem mrchu a clostiiil...teplota nizsie ako standardne a krcok tvrdy a nizko..hadam sa spusti normalne...

kikaneu
12. mar 2012

@lucecita ešte o tom nevie 🙂 ale on chce odomňa pomasírovať kríže, že ho bolia 😉 a mňa nejak medzi lopatkami zaseklo či čo, tak to dnes bude niečo za niečo 😀
@mata_ba jááj, kdeže, ja mám ešte čas, ovu až okolo 18DC 😀 tak dúfam, že ťa nebude bez príčiny naťahovať 😉 a príde načas ak to tak má byť

su_san
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a aj môj drahý je krémikový, denný, očný, balzam...ale pleťovú masku som na ňom ešte neskúšala, ale vyskúšam niekedy...ozaj kde máš fotečku??? a snáď sa Ti mrška ukľudní, lebo také plienky to asi nič moc, sme to kupovali môjmu starkému...