Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu ja sa mám fajn, pomaly si žijem, nič prevratné sa nedeje, naladená som na tehotenskú frekvenciu a verím, že to dopadne dobre...my nemáme taký albumík ako vy, ale možno sa raz k tomu dostanem, fakt to máte supiš, sa mi ľúbi ako efektívne ste využili ten podkrovný priestor...a nech ťa už makovička netrápi, vyspíš sa bude ok ...alebo dajte keksík a bolesť prejde 😀
@kikaneu dobre..vcera sme boli na prechadzke ..taka bola zlata...sme sa jasili 🙂 a ked sme sa vratili,tak si sadla na svoje miestecko pri schodoch a ako som schadzala dole,tak mi este davala packu..a ked som ju chytila za labku,tak mi ruku chytila aj druhou labkou a lizala ma...ta ma ocividne lubi,potvorka moja 🙂
@mata_ba aj naša nás stále olizuje 🙂 a máme podozrenie, že bude mať šteniatka dofrasa.....neviem čo s nimi budeme robiť 😖 ja som s ňou nebola cez víkend, nestíhala som, mala som toho nejak veľa, ale dnes ju manžel vzal do kotolne, tak som sa bola pomojkať 🙂 ale u nás ľúbi viac manžela (mňa neposlúcha, ja som jej dobrá len na hladkanie) 🙂
@kikaneu mna celkom aj poslucha...ale stale nie tak ako manzela alebo svokra 🙂 po mne furt skace..ja ju mozem vyhresit,vybit (samozrejme len tak jemne) a nic...oni len zvysia hlas a hotovo 😀 ale zase,ked jej mm hodi palicku,donesie ju mne 🙂 ale to asi preto,lebo som jej prva hadzali hracku a palicku 🙂
@vavenecka uz som tuuu 🙂
Ahojte, mna dnes chytá akýsi smútok 😒 . Zajtra mal byt náš velký den-prvý ultrazvuk na konci 13tt -chýba mi moja fazulka 😢 . tento týžden by mi mala dojst mrchana-tentokrát je vítaná a potom šup šup do snažilkovania 🙂 . Baby čítam vás poctivo každý den,každej vám držím silnooooo palce a nech na budúci mesiac sú všetky tehu testy s // čiarkami 😵 .
@svintekova Ahojček, posielam ti silné objatie a veľa pozitívnej energie. držím palce
@zujka2 dakujem moja 🙂
@svintekova milacik hlavne vela, vela sily a neboj urcite budes mat uz skoro v brusku zdravucku a silnu fazulku 🙂
@mata_ba prve 3 mesiace snazenia som bola ohromne sklamana, ked dosla mrcha. Tak som si povedala, ze kaslem na to, nebudem sa na to tak upinat. Zacali sme organizovat svadbu a zrazu pozitivny test.. uz som minula hadam 30 testov za tych 5 mesiacov, furt rovnaky vysledok.. az dnes.. skoro som odpadla od prekvapenia..🙂
@spula22 dakujem moja, snád sa nám tentokrát zadarí a dotiahneme to až do úspešného konca 🙂
@svintekova neboj treba len verit 🙂 aurcite sa to podari 🙂
@svintekova posielam objatie, neboj to bude Ok 😉
Babky ja som neeskutočne nachladena ... nadcha je riadna svina. Predvčerom mi ešte nič nebolo a včera to bolo niečo neskutočne. Oči mi slzia z nosa mi tečie. Bože kedy toto skonči?

@kikaneu mojka, idem off...tá hlava neprestáva, tak idem do postele...pekný zbytok večera pri masáži 😉 dobrú noc a vidíme sa zajtra podvečer 😉 papa