icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
14. mar 2012

@vardzikova no celkom silná čiarka moja, je na strane 1515 pozri sa 😉

vardzikova
14. mar 2012

@aliaxa aha tak to je dosť na prd ale zasa keby ti to malo pomôcť a zasa aby to nieak neuškodilo babu toľko liekov tak ja by som asi šla pre istotu

vardzikova
14. mar 2012

@lucecita tak tak cica ... ide nam to ako v lete na sankach 😀

fifitko25
14. mar 2012

@purina12345 nezabudla som na nikoho, neboj 😉 bolo nám super, divočina riadna hlavne čo sa týka toaliet 😠 ble, som sa bála normálne vyčúrať 😀 ale ľudia milí, aj jedlo super, dívali sa na nás ako z iného sveta keby sme prišli, ubytovanie sme mali pohodlné a pekné, a aj počasie bolo fajn,na juhu teplejšie okolo 20 stupňov, ale v Pekingu tak ako u nás, chladno a trošku veterno, ale zasa slnečno 😉 😉 dám na fcb nejaké fotky večer 🙂

vardzikova
14. mar 2012

@fifitko25 jeej tak to je supiš tiško gratulujem 😉 kedy budeš opať testovať?

purina12345
14. mar 2012

@lucecita ahoj moja, tak už som sa bála že je to PCO ale chvala bohu stúpla a v nedeľu večer ma riadne bolel ľavý vaječník a ráno keď som merala bola len 36,61 😕 ale asi som 3DPO tak dúfam že sa našli drobiatka
a vy už pracujete? však už budeme asi spolu ovulovať 😀
@vardzikova ahoj, no celkom ok, chodím si do novej práce, som tam spokojná, mám super kolektív a teraz sme sa už konečne prvý krát snažili 😵 tak dúfam že nám pán boh požehná
vidím že vy krásne rastiete, moc sa teším 😉

fifitko25
14. mar 2012

@vardzikova zajtra ráno mojka 🙂

aliaxa
14. mar 2012

@vardzikova ja tam tiez chcem ist len tie peniaze ma serkaju ..ale ako sa hovori topiaci sa aj slamky chyti

purina12345
14. mar 2012

@fifitko25 no ty náš poklad, ďakujem 😵 tak už sa teším na fotečky, a kedy sa chystáš k dokymu?

vardzikova
14. mar 2012

@purina12345 tak to je super moja že ti to tak pekne vychádza všetko ... už len aby vyšlo to najpodstatnejšie 😉 ja sa chystam 30.3. na kontrolu tak som zvedava ako to dopadne či už pojdem do robotky alebo ešte ostanem dalši mesiac doma

vardzikova
14. mar 2012

@fifitko25 juuuj tak to tu budem čakať kym pridaš foto 😀 mm si už hovorila?

vardzikova
14. mar 2012

@aliaxa tak je pravdou to že je to veľa penazi ale ked ti to ma pomôcť

lucecita
14. mar 2012

@purina12345 čo je to PCO? 😕 my nepracujeme, tento mesiac nám netreba, šak vieš ☹ ale meriam, len aby som vedela, kedy je ovulka 😉 dúfam aj ja a o dva týždne uvidíme, ale pevne verím, že áno 😉
@vardzikova prečo? 😀

purina12345
14. mar 2012

@vardzikova však kam by si chodila, vylož nohy a pekne odpočívaj, keď sa narodí drobček nebudeš vedieť čo prvé 😉

aliaxa
14. mar 2012

@vardzikova jedna baba mi akurat pisala ze ona na tom raz bola tiez koli mykozam a ze platila len 15 eur ale ze lieky ktore by mala na to brat by ju vysli na 500 eur a ze to nechala potom tak

vardzikova
14. mar 2012

@lucecita len tak cica len tak 😀 😀 doma som už vyše dvoch mesiacov a začinam na sebe badať že som ako ťuťa len pozeram do telky a sedim pri PC počkam ešte do piatku kym mi prejde ta nadcha a idem sa prejsť aspon na hodinku von lebo už mi z toho šibeeeeee 😝

fifitko25
14. mar 2012

@purina12345 no ak všetko bude ok, tak v pondelok sa objednám na krv 😉

vardzikova
14. mar 2012

@purina12345 no ved prave ešte mam možnosť isť medzi ľudi tak by som to ešte chcela využiť ale zasa nie za každu cenu. Naposledy ked som bola tak mi vraveli že tam mam už iba pozostatky hematonu tak som zvedava či tam ešte bude alebo už sa konečne vstrebal aj ked ti poviem robil mi riadne vrasky na čele

fifitko25
14. mar 2012

@vardzikova jasné, písala som mu SMS do číny, aby sa tiež tešil, keď príde domov 🙂 😉 tešil sa, no tiež je trošku opatrný po tom, čo sa nám už stalo....

vardzikova
14. mar 2012

@aliaxa tak lasko už neviem musiš sa rozhodnuť sama ale ona asi nebola tehu alebo ano? inak može to nieak poškodiť babo alebo niečo?

vardzikova
14. mar 2012

@fifitko25 on neprišiel s tebou?

purina12345
14. mar 2012

@lucecita no to máš nahromadené vajíčka a nie a nie prasknúť, vedy vychádzajú aj same pozitívne ovu testy a mala som hromadu egg hlienu tak aj preto ma to zmiatlo ale chvala bohu všetko vyzerá byť ok
júúj však viem, nejako mi to netrklo, everything will be super best all right 😉 tiež tomu pevne verím 😉

kikaneu
14. mar 2012

@purina12345 no, budeme sa snažiť (snáď) 😉 dík 🙂
@lucecita tak ja neviem, ale nebolí to tak, aby sa to nedalo vydržať, len je to nepríjemné....a ešte mám aj brucho také nafúknuté až strach, no proste som jedna vveľká záhada 😀 hej, stúpam kamsi, ale myslím, že ono to zas ešte klesne....inak, idem si zaliať alchemilku, keďže som dnes nebola vo svojej práci 🙂

vardzikova
14. mar 2012

@kikaneu cicuš ty nemožeš klesať už len stúpať hore k výšinám 😀 😀

kikaneu
14. mar 2012

@vardzikova mami, no čo si? však ja mám do ovu ešte dobrých 10 dní 😀

aliaxa
14. mar 2012

@vardzikova som sa jej pytala a povedala ze to boli tabletky na prirodnej baze ale ze radsej netreba riskovat

vardzikova
14. mar 2012

@kikaneu čožeeeeeee? to som asi zle zaregistrovala 😀 😀 😀 ja som pipi 😀 a už som ti chcela pisať že alchemiku nieeeeeeeee ta je iba do ovu 😀

vardzikova
14. mar 2012

@aliaxa ježiši .. ked to je tak na jednej strane by si chcela byť fit a na strane druhej nič neber aby si neuškodila babu ...

lucecita
14. mar 2012

@purina12345 ahaaa, ďakujem za vysvetlenie 😉 no vidíš, ale tebe to vyšlo, mala si ovu isto, zajtra ti ju vyznačí 😉 a manžel sa už nejako preorientoval, že môžte mať aj teraz mimi alebo ešte stále chce počkať? v pohodke, nevadí, ale už si v obraze 😀 ale dneska asik bude čoro moro, už mi to chýba, len to nebude ono teraz 😠
@vardzikova si chorá? ale počkaj teda, kým riadne vyzdravieš a potom choď až von, aby ťa to nedraplo viac 😉
@kikaneu pche, ja ju už mám aj vylúhovanú a medík v nej 😉 tak si pripijeme na zdravíčko, teraz papám mäsko s ryžou...som hladná jak vlk, na obed sme mali hovedzinu a ja ju nemám rada 😀

vardzikova
14. mar 2012

@lucecita cica a ty si čo trupka? ja mam nadchu ale už dycham cez jednu nosovu dierku 😀 druhe je ešte zasopleta a oči mi už neslzia konečne takže vidim všetkymi smermi 😀 a do piatku budem určite fit lasko ale ved to len na hodinku a aj tak ma byť teplučko