icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aliaxa
14. mar 2012

@vardzikova vsak to ani tak ani tak a este ked mi da dake lieky drahe kto ich bude kupovat stale...teraz mi svokra s takeho katalogu co je od tej doktorky objednala daku vodu na to a ta voda stoji 20 eur a ako vzdy je tam troska vodicky

vardzikova
14. mar 2012

@aliaxa bože to žeby človek len kopu prachov zato všetko platil mne stači ked kupujem vitaminy v lekarni a platim 14 e a to mi vydrži tak mesiac

lucecita
14. mar 2012

@vardzikova tak ja som trubka že ti chcem aj s mimim dobre? tak faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajn 🙄 😔

vardzikova
14. mar 2012

@lucecita 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 cicaaaaaa 😉 🙂 ale ty si moja origo čoko bruneta 😀 lasko ja som tym len chcela povedať to že už potrebujem isť na vzduch aspon na chvyľočku lebo sa zblaznim

lucecita
14. mar 2012

@vardzikova ty moja blondínečka 😀 chvíľočka sa píše s mäkkým i a nie tvrdýýýýýýýým!!!!! panebože 😕 veru veru, potrebuješ vzduch 😀

aliaxa
14. mar 2012

@vardzikova vsak to vsetky lieky su tak drahe a ktovie ci pomozu alebo pomozu docasne prestanem ich uzivat a keby to chytim zas by ma slaktrafilo

fifitko25
14. mar 2012

@vardzikova nie, ostal tam ešte 9 dni - pracovne ☹

vardzikova
14. mar 2012

@lucecita 😀 😀 😀 😀 no vidiš čo som ti hovorila už mi prepina z toho 😀 potrebujem vzduuuuuuuuuuuuuch

purina12345
14. mar 2012

@lucecita no jasné, však asi ho vyľakala tá predstava čo sme sa vtedy pred tehu do svalovice mordovali, tak keď som mu v nedeľu povedala že je tu ovu tak neváhal ani chvíľu a šli sme na to 😉
tak si užite, však keksík neni len o jednom 😵

vardzikova
14. mar 2012

@fifitko25 och a akurat teraz 😖 nevadi hlavne nech dušik silneje aby z toho bola vytalna a zdrava fazuľka 😀

vardzikova
14. mar 2012

@aliaxa no ved pri tych závratných cenách aj mna by asi porazilo

kikaneu
14. mar 2012

@lucecita ja som varila a už som napapaná, mali sme cestoviny s brokolicou a syrovou omáčkou 🙂 mňamky 🙂 nemáš rada hovädzie? 😲 na obed som mala v školskej jedálni lososa 😉 tiež bol mňam, škoda, že u nás v práci také nevaria 😒 už som si odpila z alchemilky, fajnová je 😉
@vardzikova pohoda 🙂 dopraješ mi byť stále na čakačke 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
lucecita
14. mar 2012

@purina12345 veď práve, nie je len o plodení, ale hlavne o užití si 😀 a to my máme posledné dva cykly takto nastavené 😀 a som rada, že ten tvoj sa z toho dostal a šupol sa na vec, keď si mu ohlásila ovu 😀
@kikaneu ja už som ju aj vypila 😀 ja hovädzinu nemám rada a ani ryby 😀 tak v tomot ne sme rovnaké, dačo sa predsa len našlo, vidíš? 😅 😅 😅

kikaneu
14. mar 2012

@lucecita téééda, také fajnotky ty neľúbiš? 🙂
@purina12345 to je fajn, že si to rozmyslel chlap jeden 🙂

lucecita
14. mar 2012

@kikaneu neľúbim a nie sú to fajnotky 😀 😀 😀 je to fuuuuuuuuuuuuuuuuuj 😨

kikaneu
14. mar 2012

@lucecita no dobre nejdem sa s tebou hádať 🙂

lucecita
14. mar 2012

@kikaneu veď preto 😀 idem off, mm doši mu večeru ohriať 😀 neskôr ti napíšem 😉

kikaneu
14. mar 2012

@lucecita ok, že dobrú chuť mu prajem 🙂

lucecita
14. mar 2012

@kikaneu ďakujem, poviem mu a viem si jeho odpoveď predstaviť : "Chce ma?" 😀 😀 😀

kikaneu
14. mar 2012

@lucecita nechce 😀 má svojho 😝

lucecita
14. mar 2012

@kikaneu chvalabohu 😀 😀 ale zasa ostane na krku mne 😠 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
14. mar 2012

@lucecita sama si si ho vybrala, či? 😉 😀

bubacik5
14. mar 2012

@fifitko25 ahoooj, jeeej super a gratulka 😵 😵 😵

kandee1201
14. mar 2012

@fifitko25 jeeeeej mas ciarku?waaaw gratulujemm 😀 super ktory DC si?som ti pisala ze to je znamenie ked sa narodilo male kamaratovi v den tvojich narodenin 😉

kikaneu
14. mar 2012

@kandee1201 ahoj, a ty sa ako máš? tiež som ťa dlho nevidela 🙂

kandee1201
14. mar 2012

@kikaneu ahoj ide to dnes som bola na nakupy ideme po velkej noci robit kuchynu tak som bola kupit drez bateriu na a popri tom uz aj topanky 😉 a teraz som na cakacke ci mrcha dojde ci nie 😕 a ty?ako?

lucecita
14. mar 2012

@kikaneu jasnéééé, sama a som rada 😀 to ja len tak...idem pod sprchu 😉

miriamka3
14. mar 2012

@fifitko25 gratulujem 🙂 mala si nejaké príznaky keď si sa rozhodla testnúť? ja som na tom ako ty,zajtra by mala prísť mrcha ale nijaké príznaky nemám, inokedy ma už týždeň pred bolí hlava ..

zujka2
14. mar 2012

@fifitko25 zuzka, to je úplne krásny test!!! gratulujem!!! jupiii, držím palce!! 🙂