Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@su_san no mladunka ale citim s omnoho starsie ako mam takze co sa tyka baba tak som plne pripravena popasovat sa zo vsetkym co to prinesie😉)..jasne ze niesi do stareho zeleza ved si mlada tak ja dufam ze coskoro tu napiseme ze sme tehu a budeme sa tesit😉)
@pacica jeeej tak zas viem nieco nove dakujem 😉 .. Teraz mame 5 dnovy sexualny post take budu obnovene a kvalitne ze az 😉 ..
@kandee1201 dnes som 28 DC a príznaky ako na mrchu, trosku viac ma bolia prsia a mám taky vodovy výtok ako pred ovulkou, inak nic 🙂
@steffi1624 tak to ti gratulujem je krasne ze sa najdu aj tak stastne dvojice, prajem Vam to 😉 ... No tak chceli by sme teraz v lete asi v strede Jula tak uvidime ze co a ako ci to vynde a ak nie tak na rok v lete ale chcem svadbu v teplucku 😉
@miriamka3 hmm...ja zvyknem už týždeň pred mrchou fungovať denne na panadole kvôli hlave, tentokrát akosi nič,akurát v pondelok ma príšerne bolela ale to mi celkovo akosi nebolo ok a odvtedy nič. Prsia cítim aj ja troška a výtok tiež ale ten zvyknem mávať aj pred mrchou tak neviem 😕 som mala aj ja stavy že testnem dnes ale nechala som to tak
@fifitko25 hmm...ja zvyknem už týždeň pred mrchou fungovať denne na panadole kvôli hlave, tentokrát akosi nič,akurát v pondelok ma príšerne bolela ale to mi celkovo akosi nebolo ok a odvtedy nič. Prsia cítim aj ja troška a výtok tiež ale ten zvyknem mávať aj pred mrchou tak neviem som mala aj ja stavy že testnem dnes ale nechala som to tak
@vavenecka ja si myslim ze bude, mozno sa zasmejete ale taku pritazlivost sme este ani jeden nezazili :P
@kittykiller no ja vám prajem,aby to tak bolo 😉

@kandee1201 aj vy robíte kuchyňu? 🙂 nám treba ešte stôl a stoličky, luster a záclonu 🙂 a ešte nejaké riady 🙂 ja čakám na ovu, som dnes 9DC 🙂 takže ešte mám čas 🙂 a tebe držím prsty, nech je čakanie zakončené úspechom 😉
@lucecita však ja viem 🙂 sranda musí byť 🙂 ok