icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
14. mar 2012

@kandee1201 aj vy robíte kuchyňu? 🙂 nám treba ešte stôl a stoličky, luster a záclonu 🙂 a ešte nejaké riady 🙂 ja čakám na ovu, som dnes 9DC 🙂 takže ešte mám čas 🙂 a tebe držím prsty, nech je čakanie zakončené úspechom 😉
@lucecita však ja viem 🙂 sranda musí byť 🙂 ok

dominika1516
14. mar 2012

@su_san no mladunka ale citim s omnoho starsie ako mam takze co sa tyka baba tak som plne pripravena popasovat sa zo vsetkym co to prinesie😉)..jasne ze niesi do stareho zeleza ved si mlada tak ja dufam ze coskoro tu napiseme ze sme tehu a budeme sa tesit😉)

dominika1516
14. mar 2012

@pacica jeeej tak zas viem nieco nove dakujem 😉 .. Teraz mame 5 dnovy sexualny post take budu obnovene a kvalitne ze az 😉 ..

fifitko25
14. mar 2012

@kandee1201 dnes som 28 DC a príznaky ako na mrchu, trosku viac ma bolia prsia a mám taky vodovy výtok ako pred ovulkou, inak nic 🙂

fifitko25
14. mar 2012

@miriamka3 Ďakujem 😉 príznaky ako na mrchu, trosku bruško, viac prsia bolia a vodovy výtok... A Akurát ma začala boliet hlava ☹

miriamka3
14. mar 2012

@fifitko25 testovala si len tak? 🙂

fifitko25
14. mar 2012

@miriamka3 v podstate Áno, prekvapila ma moja ranna teplota tak som to skusila 🙂

dominika1516
14. mar 2012

@steffi1624 tak to ti gratulujem je krasne ze sa najdu aj tak stastne dvojice, prajem Vam to 😉 ... No tak chceli by sme teraz v lete asi v strede Jula tak uvidime ze co a ako ci to vynde a ak nie tak na rok v lete ale chcem svadbu v teplucku 😉

miriamka3
14. mar 2012

@miriamka3 hmm...ja zvyknem už týždeň pred mrchou fungovať denne na panadole kvôli hlave, tentokrát akosi nič,akurát v pondelok ma príšerne bolela ale to mi celkovo akosi nebolo ok a odvtedy nič. Prsia cítim aj ja troška a výtok tiež ale ten zvyknem mávať aj pred mrchou tak neviem 😕 som mala aj ja stavy že testnem dnes ale nechala som to tak

miriamka3
14. mar 2012

@fifitko25 hmm...ja zvyknem už týždeň pred mrchou fungovať denne na panadole kvôli hlave, tentokrát akosi nič,akurát v pondelok ma príšerne bolela ale to mi celkovo akosi nebolo ok a odvtedy nič. Prsia cítim aj ja troška a výtok tiež ale ten zvyknem mávať aj pred mrchou tak neviem som mala aj ja stavy že testnem dnes ale nechala som to tak

fifitko25
14. mar 2012

@zujka2 Jaaaaj Ďakujem 🙂 Ešte tomu ale príliš neverím, kým to nebude oficiálne od doktora 😉

fifitko25
14. mar 2012

@miriamka3 tak Skús a Možno budeš taka prekvapená ako ja 🙂

miriamka3
14. mar 2012

@fifitko25 keď ja mám takú obavu 🙂 som v živote nikdy ešte netestovala, snažíme sa len od januára a odvtedy vždy mrcha prišla skôr ako mala...cykly 28,potom 26... tak vlastne ani neviem kedy by mala mrcha prísť, držím sa posledného 26 cyklu a podľa toho by mala zajtra

fifitko25
14. mar 2012

@miriamka3 tak počkaj Ešte do víkendu a potom Skús 🙂 si pamätám ako som sa tiež triasla pri prvom testovaní 😀

miriamka3
14. mar 2012

@fifitko25 no asi... aj keď zajtra ma isto bude trhať ak mrcha nepríde lebo rovno oproti práci mám lekáreň 😀 a 21.3. narodky tak to by bol parádny darček... 🙂

lucecita
14. mar 2012

@kikaneu ideš kukať panelák?

zujka2
14. mar 2012

@fifitko25 tak ja sa už teším ako ťa slávnostne pozvem na koláčik 🙂

kikaneu
14. mar 2012

@lucecita jasné 🙂

fifitko25
14. mar 2012

@zujka2 Mňam kolacik 😝 Teším sa 😉

lucecita
14. mar 2012

@kikaneu to sa mi páči, lebo aj ja a už som aj osprchovaná, takže len ľahnem a kukám a potom pôjdem už iba do postele 😀

zujka2
14. mar 2012

@fifitko25 aj ja. však bývame čo by kameňom dohodil od seba 🙂 veľkú radosť si mi urobila a veľmi ti držím všetky palce! hlavne oddychuj 😉

kikaneu
14. mar 2012

@lucecita ja ešte nemám sprchu za sebou....som nejaká lenivá.... 😒

kittykiller
14. mar 2012

@vavenecka ja si myslim ze bude, mozno sa zasmejete ale taku pritazlivost sme este ani jeden nezazili :P

vavenecka
14. mar 2012

@kittykiller no ja vám prajem,aby to tak bolo 😉

lucecita
14. mar 2012

@kikaneu no ja sa radšej vždy osprchujem po siedmej, lebo potom by sa mi už nechcelo... 😀

kikaneu
14. mar 2012

@lucecita ja sa viem prinútiť....inak tento týždeň sa do všetkého musím nútiť 😅

lucecita
14. mar 2012

@kikaneu som si všimla 😀 a čo sa to porobilo? 😕

kikaneu
14. mar 2012

@lucecita neviem, ale vravím, že sa cítim čudne prečudne, každú chvíľu ma kdesi inde pichá, pobolieva..... 🙄 😕

lucecita
14. mar 2012

@kikaneu keby ťa radšej pichalo kdesi inde a niečo iné 😀 😀 😀 😀 a nemáš ty nejakú mutáciu jarnej únavy? 😀 mne sa blíži asi ovu, lebo ma bolí ľavobok

kikaneu
14. mar 2012

@lucecita 😀 😀 😀 😀 sa tu s manželom rehoceme, ide ti dnes karta 🙂 no, jarná únava na mne zmutovala....ale vieš čo? možno mi len chýba slniečko 😉 už? no tak šup za manželom 😉