Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita aj ja mam veľkú záhradu a terasu ale pri dome 😀 no a ako s tym bytikom? už je vaš?
@vardzikova no vidí, takže teraz musíš na ritke sedkať a až potom von 😀 bytík bude náš, musíme vybaviť ten úver v týždni, bo potom nebudeme môcť, teda iba mm sám, a to nechceme...tento týždeň nám to nevyšlo, mm bol stále služobkách 😠
@lucecita no ved už akosi vydržim ved už len dve hodky 😠 jupii tak už budete mať niečo svoje to je super 😀
@vardzikova to áno, konečne veru...teším sa na to... 🙂
idem off babenky, lebo takto nič neurobím...prihlásim sa na večer 😉 krásny slniečkový deň vám želám
@lucecita ahooj 😉
@vardzikova
@lucecita dievčatá, ja som odišla bez rozlúčky, nestíhala som, upratujem, varím a do toho všetkého chaosu ešte prišli na návštevu bratranci, 3 kusy detí, ktoré sa odomňa takmer nehli, každé chcelo byť v inej izbe, zázrak, že mi obed neprihorel...a obedovali sme okolo pol štvrtej, jedna veľká katastrofa taký deň 😠 takže je po piatej a ja mám upratanú kompletne ešte len obývačku.....joj, neznášam to 😠
tak idem pokračovať
@mata_ba no vidíš, ja som si hneď myslela, len meraj ešte ďalej a k dokimu teda pôjdeš v pondelok? budem držať palce 😉

@kikaneu no pekne, to len podľa toho jej povedali o dvojičkách? no ty koksooooo 😉 mojej kamarátke vraveli až do 7 mesiaca že bude mať dievčatko, tak kupovali ružové a červené veci a v potom jej oznámil doktor, že vidí pipíka a narodil sa malý Maťko 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ja mám veľkú záhradu a terasu, tak ja by som šla tam, ale ty musíš len doma na ritke sedkať 😀