icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
22. mar 2012

@lucecita no trubka jedna, užívala si bez ochrany....ešteže deti v škole chcú už 3 šteniatka, tak sa ich dúfam zbavíme hravo 🙂 no neviem kedy, ale vyzerá to tak, že do týždňa to bude, Zorka už ledva chodí 😉

fifitko25
22. mar 2012

@lucecita doniesol mi špeciálny ryžový nápoj, ktorý budem piť, keď už budem kojiť 😉 vraj je dobrý na mliečko, to mu poradil čínsky kamarát 😉 jemu sa narodila dcérka v deň mojich 30 😀

fifitko25
22. mar 2012

@vavenecka jasné, že som mu povedala ahoj tatinko 😀 tak sme nejak z toho ešte obaja mimo 😀

lucecita
22. mar 2012

@kikaneu taká mladá a už si ničí život 😀 😀 😀 nooo, tak to sa ich rýchlo takto zbavíte, len aby ich toľko bolo 😀
@fifitko25 no tak až ti to neskysne 😀 a aby ti to chutilo, potom to tu budeš dovážať a podnikať s tým 😀

vavenecka
22. mar 2012

@fifitko25 tak si len pekne užívajte to "mimo" 😉 ale nie moc,až vám to nezostane 😀 ale je to super,juj,taká som rada,ma to teší,ako keby som ja bola tehu 🙂

fifitko25
22. mar 2012

@lucecita neboj sa, to je dobre zatvorené, máme to otvoriť až keď to budeme používať, lebo potom je to potrebné skonzumovať, som zvedavá, je to ryža v takom náleve 😀

fifitko25
22. mar 2012

@vavenecka ďakujem mojka 😵 😵 ja som sa vždy tiež tešila, keď to niektorej snažilke vyšlo, viem, aké to je ťažké dobojovať sa do cieľa... už sa teším, kedy tu dáš svoje //

kikaneu
22. mar 2012

@lucecita pravda, som vravela manželovi, že ju mal poučiť ako sa sexuje bezpečne 🙂 minimálne 3 budú, dajú sa cez jej brušisko už nahmatať 😉

lucecita
22. mar 2012

@fifitko25 tak to je fajn 😉 tak potom nech máš veľa mliečka z neho a ak to bude fungírovať, dáš mi od toho kámoša niekedy poslať jednu fľašu 😀

lucecita
22. mar 2012

@kikaneu ktovie či jej nedával macu potajme 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no tedaaa, ja som ešte nemacala tehu psíka 😀 teda sučku 😉 a budete ich dávať zadara či niečo za ne budete pýtať?

fifitko25
22. mar 2012

@lucecita neboj sa mojka, aj dve ti dám zaobstarať 😀

vavenecka
22. mar 2012

@fifitko25 kedysi by som si pomyslela,že budem závidieť,ale som rada,že to tak nie je 🙂 asi tým,že tu vidíme,aká dlhá cesta je k bábätku,tak to berieme úplne inak a prajeme si to 🙂 a verím,že čoskoro sa aj ja k vám pridám,tehuľky moje 😉

lucecita
22. mar 2012

@fifitko25 tak to som zvedavá, ale beriem ťa za slovo 😉 a už ti rastie brušinko? 🙂
@vavenecka neboooooj, isto sa čo chvíľa k nim pridáme 😉

lusinda1989
22. mar 2012

@bubacik5 no tak ako sa to vezme 🙂 som rada ze pomohli a nech je vsetko ako ma byt... my sa dnes vytesujeme z dievcatkaaaa joj hrozne sa tesiiim 🙂 cica na kedy ti vychadza termin?

miriamka3
22. mar 2012

@vavenecka
@mata_ba
@mistisa
aj ostatné kočky... ešte ma napadlo... čítali ste tu na MK o "prstíkovej metóde?" 🙂

kikaneu
22. mar 2012

@lucecita nič nechcem, len nech sa ich zbavím a nech je o nich dobre postarané 😉 ja tiež nie, až teraz...predtým len mačičku 🙂 a tiež to bolo super 😉

fifitko25
22. mar 2012

@lucecita no ešte nerastie 😀 ale dúfam, že čoskoro začne... som akurát nafúknutá, tak je trošku vyduté 😀

fifitko25
22. mar 2012

@miriamka3 a to je čo za metódu?

kikaneu
22. mar 2012

@miriamka3 no ja som čítala, aj sme skúsili, ale jediné čo z toho bolo, bola mykóza (teda neviem či z toho, ale bola) 🙂

vavenecka
22. mar 2012

@lucecita tak urobíme dohodu,my budeme decembrovky 😉 či ty stíhaš ešte november? 🙂

miriamka3
22. mar 2012

@kikaneu 🙂 lebo ja som to tento cyklus praktizovala tak že či nááááhodou aj to nepomohlo 😉
@fifitko25 nájdi si vo fóre 😎

vavenecka
22. mar 2012

@miriamka3 a to sa pri nej kam dávajú prstíky? 😀

miriamka3
22. mar 2012

@bubacik5 čo ti povedali na sone? mne to vychádza na 4tt a ukázali mi pidifliačik na monitore a len že na 99% je to tehu v poriadku, teda nie mimomaternicové a mám prísť ešte v pondelok, že to už bude vidno viac

miriamka3
22. mar 2012

@vavenecka hádaj hádaj 😀

lusinda1989
22. mar 2012

@fifitko25 mojka meboj ani sa nenazdas a brusko bude ved aj mne uz riadne vykuka... normalne uz tehu gate a tak.... 😠

lucecita
22. mar 2012

@kikaneu no to máš dobre, len sa ich zbav a bude pokoj 😉 aj ja by som to tak robila a keď deti chcú, nech sa o hafana starajú...
@fifitko25 no len aby to bolo tak, čo ak už rastieš na tehu bruško? 😀
@vavenecka ja tento cyklus som vynechala keksík kvôli cyste, takže dúfam, že sa podarí v apríli 😉 a to by som asi skôr januárovka bola, ak dobre rátam, nie? a ty ako?

fifitko25
22. mar 2012

@lusinda1989 sa teším 😵

@lucecita no keď vezmeme, že zatiaľ máme len gestačný vačok a v ňom niečo piďiľaté, tak neviem neviem, či už to bruško rastie z toho 😀 ale nevadilo by mi to 😉

kikaneu
22. mar 2012

@lucecita veru, deti sa potešia a my tiež 🙂 a budeme na tú našu havku dávať väčší pozor 🙂
@miriamka3 hej? no neviem...a dlho ste sa snažili?

vavenecka
22. mar 2012

@lucecita no alebo 🙂 budeme mať novoročiatka 😠 ja dnes 1DC,ovu predpokladám niekedy v apríli a dnes som sa regla aj na FF,tak idem aj merať 😉

miriamka3
22. mar 2012

@kikaneu skúsila som to tento cyklus 2x a na bábe sme pracovali od januára