icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
22. mar 2012

@spula22 na co kedy idem?

fifitko25
22. mar 2012

@vavenecka som zvedavá na teplotku ako sa ti bude vyvíjať 😉

lucecita
22. mar 2012

@fifitko25 no tak dobre, nejdem ťa prehovárať...aj tak si myslím, že je to tehu bruško 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aj keď ty vravíš dačo iné 😀

vavenecka
22. mar 2012

@fifitko25 no to aj ja,už nech sa mrcha poberie kade ľahšie,až môžem začať 🙂

kikaneu
22. mar 2012

@miriamka3 no jééj, vám sa to skoro podarilo 🙂 my sa snažíme už rok a 3 mesiace, ale povedala som si, že keď má bábo byť, tak bude aj bez prstíkov, dvíhania nôh a podobných zaručených metód 😉 takže ja neriešim 😉

lucecita
22. mar 2012

@kikaneu veru a dajte jej predpísať antiku pre istotu 😀 😀 😀 😀 😀
@vavenecka a do piky, ale čítala som, že si dva dni špinila, že? predvčerom som videla tvoju mamu ako šla domov 😀 ja som šla k našim 😀 a vitaj v klube merateliek BT 😀

miriamka3
22. mar 2012

@kikaneu tak jasné, tiež mám ten názor, ja som ani teplotu nemerala ani nejak nesledovala ovulku ani nič len na tú metódu som náááhodou narazila tak som skúsila 😉

mata_ba
22. mar 2012

@bubacik5
@fifitko25
@lusinda1989 dakujeeeem...to ak uz teraz neotehu,ked dom cela zaslintana,takuznikdy 😀

mistisa
22. mar 2012

@miriamka3 chacha no to neviem co je za metodu nepoznam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
22. mar 2012

@lucecita ty, to je dobrý nápad 😀
@miriamka3 tak ja meriam, len aby som vedela, že či ovulujem.....inak sa riadime tým, či sa manželovi chce.....a nejak záhadne sa mu cez plodné dni nechce 😀 no ja mám doma šou 😀 čo ti poviem 🙂

miriamka3
22. mar 2012

@mata_ba netestovala si ?

kikaneu
22. mar 2012

@mata_ba čau Maťka 🙂 pekný máš grafík, držím palce, aby bol víťazný 🙂 som ti nestihla povedať, že naša havka bude mať malé havky 😀

miriamka3
22. mar 2012

@kikaneu 🙂 no tento cyklus sme aj my mali pobiedny, práve preto je mi akousi záhadou ako je vôbec možné že sa zadarilo... to musela byť neuveriteľne šťastná zhoda okolností alebo čo 😎

lusinda1989
22. mar 2012

@mata_ba no to uz by bolo.... teraz sa uz musi jednoducho podarit 🙂

kikaneu
22. mar 2012

@miriamka3 nerozmýšľaj nad tým, len sa teš 🙂

miriamka3
22. mar 2012

@mistisa vážne? ja som ju našla tu na MK 😅

miriamka3
22. mar 2012

@kikaneu jasné že sa teším ale len tak potichučku, viac sa začnem v pondelok keď budeme zasa o niečo múdrejší

lucecita
22. mar 2012

@kikaneu ty, ale šak ja mám len dobré nápady, nie? a ako to vyzerá teraz u vás? aj sa mu chce či už ani nie? keď ráno sa prekonal? 😅 😅

vavenecka
22. mar 2012

@lucecita keď som krčok skúšala,tak som zistila hnedý výtok ale dnes sa už poriadne rozbieha,musela som si dať panadol od bolesti,mi maternicu trhalo 🙄 zajtra už by malo byť OK 🙂 kedy?lebo ja som tam tiež predvčerom bola 🙂 som bola na ÚP a u mamči 🙂

mistisa
22. mar 2012

@miriamka3 no tak ono to ozaj ma nieco do seba asi 🙂 budeme skusat 😀 😀 😀 😀 inak poznam len by ma nenapadlo ze to pomoze pri otehotneni 🙂 joj boli ma zuuuuub dievky pomoooooooc ☹

vavenecka
22. mar 2012

@kikaneu počuj,inak ani tomu môjmu sa nikdy cez ovu nechce 😀 😀 mali by sme na nich niečo vymyslieť 😀

kikaneu
22. mar 2012

@lucecita vyháňam ho do sprchy, lebo mi tu smrdí 😀 a zatiaľ stále sedí....no počkám do reklamy a idem na neho nakričať, nech sa spamätá a ide 😀

miriamka3
22. mar 2012

@mistisa tak ja som len pre tú srandu vyskúšala 😀

kikaneu
22. mar 2012

@miriamka3 držím palce 🙂
@vavenecka ani tvojmu? a hovoríš mu, že sú plodné dni? lebo ja svojmu nie, aby náhodou nebol pod tlakom 😀

mistisa
22. mar 2012

@miriamka3 no a vidis ako to dopadlo 🙂 😉

mata_ba
22. mar 2012

@miriamka3 este nie..bojim sa

@kikaneu jeeej 🙂 to kedy stihla? 😀 tak aspon havka ked nam sa nedari ,-) a dakujem..ale neviem..teraz vecer som mala uplne pocit,ze mrsina je tu ☹

@lusinda1989 mohlo by sa 😉

miriamka3
22. mar 2012

@mata_ba veď sa nemáš čoho, môžeš byť jedine milo prekvapená, nie? ja som sa tak klepala keď som robila prvý test....hrúza

vavenecka
22. mar 2012

@kikaneu občas mu poviem,ale myslím,že to ho neodrádza 🙂 skôr je to tým,že nie sme spolu rok 😀 😀

kandee1201
22. mar 2012

@miriamka3 aku metodu? 😕

kikaneu
22. mar 2012

@mata_ba no ona je už tesne pred dňom D 🙂 sme si to všimli tak 2 týždne dozadu, úspešne to tajila 😀 veru, dúfam, že tých šteniatok nebude viac ako 3 🙂 juj, ani nevrav....koľký to si DPO?