icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
23. mar 2012

@majka748 aj tebe pekný dník 🙂

mattuliatko30
23. mar 2012

@vardzikova awooooj.....pekný dník......konečne piatok...ja sa teším na veekend..a ty do práce 😀

mattuliatko30
23. mar 2012

@mata_ba ahoj....tak ako dnes....teplotka sa drží???...ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e v pondelok by mala mrcha prísť...ak nie skôr

vardzikova
23. mar 2012

@mattuliatko30 ja sa tešim do prace maš pravdu po troch mesiacoch doma 😖 😀

red_kika
23. mar 2012

@mata_ba ze ako si dnes stupla... woow... podla mna to vyzera doost nadejne 🙂

su_san
23. mar 2012

@vavenecka ahoj mojka, aj teba postihla tá červená milá pani??? 😝 ja som dnes 5 DC a tiež som to dostala na 27 DC a som bola prekvapená a tiež už deň predtým som mala nejaké malé špinenie, tak som si ešte hovorila, že možno je to dobrý signál a potom bum a bolesti až keď došla, tak som fukla 2 paraleny...tak sme sa nejako zladili tento mesiac 😀 ideš tento mesiac aj testovať cez ovu testy či len merať??? ja dnes kupujem ovu testy a uvidím či niečo uvidím 😠

bubacik5
23. mar 2012

@lusinda1989 podla kalkulacky na 22.november

su_san
23. mar 2012

@e.l.i blahoželám a verím že budeš ok aj ty...a mužo išiel dobrovoľne na spermiogram??? môj povedal, že možno tak o 2-3 mesiace ak nič dovtedy...sa asik bojí či hanbí hrdina môj 😅

bubacik5
23. mar 2012

@miriamka3 to mi este nepovedal, lebo bolo dost skoro. tiez som mala ist za tyzden, ale potom si to rozmyslel ze az za 10 dni mam prist, aby sme vedeli toho urcit viacej. vy ste asi v pokrocilejsom stadiu 🙂

su_san
23. mar 2012

@majka748 ahoj, tak ja mám zase 3 dni voľna a idem až pondelok 😀 tak si konečne oddýchnem a možno už aj mrška skončí, tak bude fajn 😅 príjemný pracovný dník 😀

red_kika
23. mar 2012

@su_san moj presne tak isto... ze este je skoro a bla bla

su_san
23. mar 2012

@lusinda1989 gratulka ku malej kočke v brušku 😀 😀 😀 najdôležitejšie je že ste zdravé...priala si si viac dievčatko, že???

lusinda1989
23. mar 2012

@bubacik5 no tak to mas iba o dva mesiace neskor ako ja 🙂 ja som mala podla kalkulacky 15.9. ale doktorka mi ho posunula podla sona na 26.9. 🙂

su_san
23. mar 2012

@red_kika a potom keď mi prišla, tak hovorí, že ako je to možné, veď sme keksíkovali a museli vystihnúť ovu a aj tak nič...je smutný, ale ideme ďalej...ochranu nemáme od októbra, ale intenzívne pracujeme od konca novembra, ale tak už sa mohlo šmyknúť od októbra, tak už prešlo 6 mesiacov...vy ako dlho pracujete na malom zázraku???

lusinda1989
23. mar 2012

@su_san dakujem mojka .... no mne to bolo viac menej jedno ale od zaciatku som mala viacmenej tusaka ze to bude dievka a uz som sa na to aj nachystala ze bude dievka preto by ma prekvapilo keby bol chlapcek ... ale cela rodina si priala dievcatko mam totiz kopu deti v rodine ale najmladsie dievca sa narodilo pred 12 rokmi 🙂

su_san
23. mar 2012

@azzura kočka, držím ti pästíky dnes, len nech je tam folík veľký jak svet 🙂 a upokoj sa, nech môžu spermijky prísť do príjemného prostredia 🙂

red_kika
23. mar 2012

@su_san oficialne len od januara.. co je este relativne kratko, ale zas u nas to je take divne s keksikovanim.
on nema ani chut na to, a je mi to az blbe, ze ho kvazi do toho nutim ☹

bubacik5
23. mar 2012

@lusinda1989 no ved uvidime ako to mne potom posunie doki 😀 este to nakonec bude v decembri 🙂 takze o darcek mam postarany 😀

su_san
23. mar 2012

@lusinda1989 tak to je super potom, ja som si vždy priala dievčatko, ale teraz budem najšťastnejšia na svete ak sa nám podarí do bruška dostať zdravé bábätko, tak snáď sa na mňa nalepí konečne nejaký tehu vírus 😉

fifitko25
23. mar 2012

@bubacik5 vychádza nám rovnaký termín 😀

fifitko25
23. mar 2012

@su_san Máš úplnú pravdu mojka, nech uz je to chlapček alebo dievčatko, hlavne nech je zdravé 😉

bubacik5
23. mar 2012

@fifitko25 ale ja dom budem mat asi posunute, kedze si mala skor ovulku ako ja 🙂 ved uvidime 🙂

fifitko25
23. mar 2012

@mata_ba tak ako dnes, testovala si? 😉

fifitko25
23. mar 2012

@bubacik5 ale to je asi len 5-6 dni 😉

mata_ba
23. mar 2012

@red_kika ajoj.no neviem..bojim sa,ze zajtra bude baaaac... 😔

red_kika
23. mar 2012

@mata_ba ja si myslim ze koncom novembra budete 3ja 🙂

su_san
23. mar 2012

@red_kika môj tiež niekedy je unavený, ale odkedy berie macu, tak má chuť aj tak, lebo jednoducho musí 😅 ...a môj sa pýta, ktorý deň som dnes a sa pýta, že kedy ovu 😀

mata_ba
23. mar 2012

@red_kika moc tomu neverim ☹ resp.bojim sa aj dufat..ale bolo by to uzasne...

spula22
23. mar 2012

@mata_ba ze fiiiha 😀 do vysav ides 😀.a ziadne baaac nebude 😉