icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
23. mar 2012

@lucecita to ti verím, že sa tešíš 🙂 aspoň si nerobíš nádeje, ani ja si nerobím, díky za poslanie výstupu, som zvedavá, či aj bude 🙂 práveže teraz je akčný, čo je už trochu neskoro.....dnes je rozcítený z tých šteniatok (mimochodom už sú 4) tak sa pýtal, kedy budeme mať bábo my....tak som mu vytmavila, že keď sa nespamätá, tak určite to nebude skoro 😠

lucecita
23. mar 2012

@kikaneu toto mi robil aj môj, počas ovu nič a keď nebola, tak bol aktívny až až... 😠 ale chvalabohu, posledné dva cykly boli v poho z jeho strany 😀 ale ten tvoj ma prekvapuje, ale dobre si mu povedala, a odpovedal ti na to niečo? už 4 no tedá, štvorčatká 😀 a máte aj mená, či až nový majitelia im dajú?

tweetinka.co
23. mar 2012

ahojte Kočky.. mne už toto čakanie lezie na mozog.. tretí deň mi mešká MS, mám pocit, že mám citlivejšie prsia, som unavená.. ale test bol negatívny.. Už si začínam myslieť, že si nahováram, že by to snáď už mohlo vyjsť.. Všetkým želám krásny večer 😲

moni1007
23. mar 2012

konecne pocitujem ovu bolesti,teda aspon dufam,ze su ovu.
@kikaneu bolo obdobie ked ani moj mm nemal nejak extra zaujem o sexik, pritom mi stale rozpraval,ze sa nevie dockat,kedy budeme mat babo, a to ma tak stvalo, mala som pocit,ze si srandu zo mna robi a tak som mu prehovorila do duse, povedala som mu, ze ma to dost trapi a pod a zabralo,teŕaz sa on snazi viac ako ja 🙂

kikaneu
23. mar 2012

@lucecita tváril sa, že si vymýšľam, že to nie je pravda.....tak ja fakt neviem....
manžel už vymýšľal nejaké mená, mne je to jedno, nech si dajú až budúci majitelia 🙂
@moni1007 musím mu to aj ja nejak takto podať, lebo nič nezaberá

franzziska
23. mar 2012

@lucecita ahoj ako sa dari? 🙂

lucecita
23. mar 2012

@kikaneu aj ja som mu prehovorila do duše a ďalší cyklus to bolo rovnaké, tak som zasa dohovárala...a potom to zabralo a chcel trtošiť aj každý deň...a to mi stále vravel, že dieťa chce, len nevie prečo sa tak chová...ale zabralo to...skúste sa o tom v kľude porozprávať, musí na neho dačo platiť!!!

lucecita
23. mar 2012

@franzziska ahoj micuš 😉 čo ti po poviem? pokazený vaječník štrajkuje a bolí jak sviňa 😠 hlavne dneska a pri cikaní ma až prehne od bolesti ☹ a ty ako?

kikaneu
23. mar 2012

@lucecita juj, keď on mo vždy sľúbi, že to bude lepšie......ale mám pocit, že kým dôjdu tie moje plodné dni, tak na to zabudne alebo čo.....asi mu budem dohovárať až od nejakého 12DC 😀

franzziska
23. mar 2012

@lucecita a beries na to nieco moja? 😨
ja? nic nove? teda pozitivne nove...postarom....ako som troska smutna...nedavaju mi moc na vyber, uvidim este co to bude konkretne 😨

lucecita
23. mar 2012

@kikaneu tak mu povedz, že už máš po ovu, že bola skôr a keď teraz po ovu je aktívny, tak to bude aktívny aj potom, nie? musíš na neho psychologicky 😀 😀 😀 ja som už tiež veľa vecí na neho skúšala a celkom to zabralo 😀
@franzziska áno, práve teraz hej a sme bez milovania 😠 uvidíme čo bude neskôr 😉 a na čo ti prišli? viem, že si mala ísť na vyšetrenie...

kikaneu
23. mar 2012

@lucecita ty, toto je aký super nápad 🙂 díky, použijem budúci cyklus 😀

lucecita
23. mar 2012

@kikaneu to som aj ja skúsila, ale hneď po prvom snažení ma odhalil, keďže som hneď po milovaní dala vankúše pod prdelku 😀 ale už to bolo vo mne, tak mi bolo jedno 😀 ale bol aj rád, že som ho troška ototok 😀 a ďalšie cykly to už bolo jedno, či je pred alebo po ovu...chcelo sa mu stále a ani macu nepapal 😀

kikaneu
23. mar 2012

@lucecita tak mne na to nepríde, ja nič nepodkladám, len dlhšie ležím, ale to môj chrápač už nevie 😀

franzziska
23. mar 2012

@lucecita hmm aj ja by som si dala toho manzela 😀 😀 ...no cakam este na vysledky nejake..ale uz mi dali prognozy...tak som troska smutna z toho

chorucka
23. mar 2012

@lucecita Ahoooooj 😀

lucecita
23. mar 2012

@franzziska a aké? napíš do IP 😉 a nebuď smutná, to nepomôže tvojej psychike...všetko bude ok....
@kikaneu ja podkladám, niekedy na dlhšie, niekedy keď sa mi chce spať, dám aspoň na 15 minút, otočím sa mm riťou a spím jak drevo 😀 😀 😀 to tvoj tak rýchlo zaspí?

lucecita
23. mar 2012

@chorucka ahoooooooooj...čo ty rehnica 😀 ako sa máme?

kikaneu
23. mar 2012

@lucecita keď sexíkujeme pred spaním, tak do 5 minút je tuhý 😀

fifitko25
23. mar 2012

@tweetinka.co och to je najhoršie meskajuca mrcha a negatívny test.... Ale boli tu uz prípady že az na 39 DC bil test pozitívny 😉 takze ešte veríme kým nie je červená 😉 tfuj tfuj aby to vyšlo 😉

chorucka
23. mar 2012

@lucecita celkom ujde som na cakacke dnes 18DC Mam nejake vytoky ale lekar to chce riesit az pondelok 😠 a ty ako?

fifitko25
23. mar 2012

@chorucka ahooooj ty si tu riadne dlho nebola, ako?? 😉

lucecita
23. mar 2012

@kikaneu no šak keď ho zničíš? 😀 😀 musíš ísť na neho pomaličky, aby ste sa potom pomojkali ešte 😅

chorucka
23. mar 2012

@fifitko25 Ahoj a gratulujem drzkajte sa

lucecita
23. mar 2012

@chorucka a už bola ovu? máte poistené? aké výtoky, niečo zlé? to hádam nie 😠 ja v poho, s bolesťami ľavého vaječníka, ale v poho 😉

fifitko25
23. mar 2012

@chorucka ďakujeme 😵 😵 konečne sa to stalo skutočnosťou 😉

kikaneu
23. mar 2012

@lucecita mojka, také, že mojkanie po.....to ja už neriešim, proste sa nedá, keď je unavený, som rada, že je sexík vôbec 😉

fifitko25
23. mar 2012

@lucecita a nebudú ti tu cystu vyberať ked ti spôsobuje bolesti? ☹

lucecita
23. mar 2012

@kikaneu šak máš pravdu 😀 😀 😀 niekedy sa ani my nemojkáme, otočíme sa riťami a spíme 😀 😀 😀 ale niekedy sa pomojkáme ešte chvíľku a zasa sa otočíme 😀 a čo havkáči, sú len 4?
@fifitko25 neviem, možno niekedy aj áno 😕 uvidíme v týždni či narástla alebo nie...ale podľa bolesti si myslím, že rastie 😠

chorucka
23. mar 2012

@lucecita ja mavam ovu na12DC Poistene? to je slabe slovo Nejaku pliagu som asi dostala ma skriabe suska a mam biele vytoky davala som si rosalgyn a dnes som sla k lekarovi lenze povedal ze mam prist az pondelok ze vezne vzorku na kultivaciu a az po menzese ze mozem uzit liek pre pripad ak by som bola tehu aby neposkodilo vajko Inak ak tento cyklus nic tak mi nejake lieky navrhol 😀