icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
24. mar 2012

@purina12345 super milacik 😀 kraasne 🙂 len tak dalej 😀 a pekne si davaj pozor na vas 😀

kandee1201
24. mar 2012

@purina12345 waaaaw 😵 tak tebe sa to znovu podarilo sikulka blahozelaaam 😵

kandee1201
24. mar 2012

@purina12345 a kolky DC si? 😕

mel84
24. mar 2012

@purina12345 jeeeej 🙂 Tesim sa, nech ciarka krasne silnie 😉 dufam ze aj nam to pride tak rychlo 🙂

aknedz
24. mar 2012

@purina12345 moja, veľmi vám to prajem a veľmi sa s vami teším, už som sledovala každým dňom jedným očkom fórum, či sa tu neobjaví aj tvoj testík 😉 a práve som sa veľmi potešila!!!!
Vidíš, verila som, že to príde rýchlo a verím aj tomu, že všetko pôjde tentokrát tak, ako má. Veľa šťastia, zdravia, nech sa malej fazuľke darí! 😵 😵 😵

purina12345
24. mar 2012

@lusinda1989 ďakujem, dúfam že tento krát to bude v poriadku 😵
@spula22 no jasné miláčik, budem, v práci mám pohodku a celkovo sa budem opatrovať, a ty už vieš čo skrýva drobček medzi nožičkami?
@kandee1201 ďakujem, vraví sa že po potrate sa ľahko otehotnie, no dúfam že to teraz zvládneme do konca, tu je môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/purina tu môžeš presne vidieť ktorý DC bola ovulka
@mel84 ďakujem moja, určite to bude cuby dub, hlavne dôveruj svojmu telu 😉
@aknedz ďakujem moja, snáď to už teraz výjde 😵 už viete čo budete mať?

nancycka
24. mar 2012

@purina12345 tak blahozelam a tesim sa s tebou, ja mam ist na zakrok na krcku a tiez mi povedali, ze sa vraj po zakroku lahsie otehotnie, tak dufam. a tebe nech vsetko pekne napreduje az do stastneho konca 🙂

gelinka75
24. mar 2012

@purina12345 gratulujem, vidis rychlo sa podarilo dalsie, nech je to tentokrat v poriadku 🙂 😀

kandee1201
24. mar 2012

@purina12345 no tak ked pozeram si 30dc?ja som tiez mrcha mala dojst vcera ale zatial nedosla len si teplotu nemeriam tak neviem ako som na tom este pockam ale duuuufam ze nedojde 😝 grafik mas super tak tento mesiac je plodny 😀 hormony sa prebudili

purina12345
24. mar 2012

@nancycka ďakujem, určite keď ťa dajú do poriadku sa to rýchlo podarí, držím palce 😉
@gelinka75 juj moja na teba som zabudla, aj na azzurku som si teraz spomenula, ďakujem, toto je len začiatkok a ešte neprešlo rizikové mrchovské obdobie, tak dúfam že to všetko zvládneme pekne do konca tento krát 😔
a ináč nevieš či už mala IUI azurka lebo ja som nič nepostrehla
@kandee1201 tak pekne treba testovať, držím silno palce aby to vyšlo, keď už je jar tak dúfam že forum prvosnažilky zanikne 🙂

gelinka75
24. mar 2012

@purina12345 nevadi, ved tu pozname uz tolko tvari, ze sa neda menovat vsetkych 😀 azzurka nebola na IUI lebo jej nedorastol folik a sliznica tak dr to zrusil 😖 dal jej lieky na dalsi cyklus, ze vyskusaju znova, bola z toho smutna, ale co sa da robit 😔

jaruska118
24. mar 2012

@mata_ba ahoj daj si magnezium ak mas, mna tiez tak natahuje sem tam pichne az hnusne zaboli a uz treti den si rozrabam magneziove tablety a sa mi zda ze sa to zlepsilo...

gelinka75
24. mar 2012

mne je smutno, ze tu vsetci snazilkuju a tehotnia a ja beriem antiku 😠 😕 😔 ale musim vydrzat 😀 😀

purina12345
24. mar 2012

@gelinka75 aaaach jaj, to mi je hrozne ľúto že folik nedorástol 😔 dúfam že ďalší cyklus už pôjde hladko
viem si predstaviť moja ako sa cítiš, a to nekonečno 😖 prajem ti moja aby ti to rýchlo ubehlo a presne, treba vydržať, teraz si vlastne ktorý DC? dokedy maš ešte antiku?

gelinka75
24. mar 2012

@purina12345 no presne nekonecno je to, teraz som 6DC a uz 3x som mala migrenu, snad to este tie 2 tyzdne vydrzim, dalsi mesiac uz to odmietam brat, ale zas ked budem musiet lebo povedala 1-2 cykly 😠

purina12345
24. mar 2012

@gelinka75 tak to sa treba ohlásiť keď tak na teba vplýva, možno ani už nebude treba, že už je potvora preč 😉 veľmi ti to prajem

kikaneu
24. mar 2012

@purina12345 jéééj moja, super 🙂 gratulujem a prajem úspešné silnutie čiarky a aby ste to s fazuľkou dotiahli až do úplného konca v zdraví 😉 teším sa veľmi 🙂

kikaneu
24. mar 2012

@lucecita ahoj 🙂no som tu už teraz, boli sme s manželom na nákupy, tak som si kúpila zelený jarný kabátik a maslový svetrík, nádhené 🙂 teším sa z toho veľmi 🙂 havkov je nakoniec 5 😀 3 sú celé čiene a 2 také s hnedými pruhmi 🙂 už mi skončilo aj doučko, tak už mám pokoj, no idem asi tie posledné dve okná ešte vyčistiť, nech už mám s nimi pokoj 🙂 a potom ešte havkov odfotiť, no je to náročná misia, lebo Zorka sa od nich ani nepohne a poriadne ich zakrýva 🙂
a graf takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

purina12345
24. mar 2012

@kikaneu ďakujem moja, no uvidíme, snáď áno, a čo tvoj grafík, ty si písala že ste mali zlé načasovanie ale mne sa nezdá 😉

kikaneu
24. mar 2012

@purina12345 musíš veriť, k dokimu sa kedy chystáš? 😉
môj graf takýto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 nezdá sa ti? mali sme aj viac striel a nič z toho nebolo.....neviem, mne je to už nejak jedno, len keby sa ostatní nepýtali a hlavne manžel.....lepšie by sa mi dýchalo

purina12345
24. mar 2012

@kikaneu tak to si ešte počkám kým pôjdem k doktorovi 😵 o to nejde koľko ste mali x keksíkovania pred, však mi v podstate tiež iba raz 🙂 najlepšie je to nechať tak a dôverovať telu, dúfam že už nájdeš svoje // mojka

kikaneu
24. mar 2012

@purina12345 veď vravím, že neriešim....už to nezmením a bude len tak ako má byť 😉 ďakujem
a jéj, veď vy budete mať vianočný darček 🙂 predtým si si na Vianoce našla dve čiaročky a teraz ti anjelik zošle bábo pod stromček....super, nie ? 🙂

purina12345
24. mar 2012

@kikaneu no tiež som rozmýšľala že to nejak tak vyšlo 🙂 a presne ako píšeš všetko je tak ako má byť na fb mám taký pekný príbeh o bohu napísaný, prečítaj si, je to tretí príspevok od hora

kikaneu
24. mar 2012

@purina12345 idem čítať a potom letím umývať posledné dve okná 🙂

spula22
24. mar 2012

@purina12345 zlatik este neviem ☹,lebo ujo doky mi nerobil sono, ked som bola, takze musim este trosku pockat 🙂 dalsia kontrola aj so sonom je naplanovana na 18.4 🙂. dufam, ze uz sa nam babulka ukaze 😀. a kedy sa chystas za dokym? ziadny stres, aby ste to dotiahli do uspesneho konca 😀

spula22
24. mar 2012

@kikaneu ajoj partacka-umyvacka okien 😀 jasom skoncila asi pred 5 minutami a konecne si idem dat kavu 🙂

kikaneu
24. mar 2012

@spula22 no čau 🙂 tak len pekne oddychuj 🙂 mňa dnes čakajú posledné 2, malé 🙂 veľké som poumývala minulý týždeň 🙂

purina12345
24. mar 2012

@kikaneu ok, tak zatiaľ papa

spula22
24. mar 2012

@kikaneu ja som dnes od rana makala, ale uz mam vsetko poriadene, takze pokoj 🙂 este sa mi posledna pracka perie a fajront 😀

purina12345
24. mar 2012

@spula22 no tak dúfam že sa už dozviete tú správičku, ja si ešte počkám kým pôjdem k doktorovi, pôjdem tak aby už bolo vidieť srdiečko, vôbec sa nestresujem a beriem to úplne ináč ako prvý krát 😀 úplne že pohodička 😎 , dôverujem svojmu telu a myslím pozitívne a okná budem umývať budúci týždeň ak nebude pršať 😀