Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 je to tam!!! Super blahozelam mojka a veľmi sa teším 😵
@purina12345 : supeeeeer, veeeeelmi sa tesim a gratulujem 🙂🙂 opatrujte sa 🙂
@delideli ďakujem moja, určite sa budeme opatrovať, dúfam že sa čoskoro pridáš, idete už snažilkovať najbližší cyklus?
@purina12345 dala som..je fakt,ze to nebol prvy moc,az druhy..ale prestala som dufat.. ☹ aj v januari som to mala takto a nic..
@purina12345 : nakoniec som sa rozhodla,ze este nie..kvoli tomu nasadeniu liekov na stitku,tiez cakam este na mail od znamej-hematologicky,aby mi poradila co a ako aj v tomto smere (radsej uz chcem mat vo vsetkom dvojitu kontrolu) a caka ma este aj zubarka a vrtanie :(-v aprili..tak som si este kupila cistiaci cajik, dalsiu davku zeleneho jacmena,na detoxikaciu,zacinam brat femibion,aby sme boli v maji pripraveny na 100% 🙂
a budes ostavat doma?
@purina12345 jasne treba mysliet pozitivne 🙂 a vsetko bude super 🙂
@mata_ba : to ma mrzi,ze testiky nepostupuju..ale ako vravi purina, este to nemusi nic znamenat..toto cakanie na konci lutealky,najma ked grafik vyzera slubne je na zblaznenie..ale vsetko sa este moze zmenit,ved tu boli baby,co im testy zacali vychadzat az neskor, resp. od prveho dusika to niekedy k ciarocke chvilu trva..neprestavam drzat palceky..🙂
inak pakost v lekarni nemali :(- tiez tam maju prd a len same predrazene veci,tak si ho asi objednam z netu..
@fifitko25
@bubacik5
ahojte babizne, no ako? ja sa cítim taká "spuchnutá" alebo čo, myslím bruško 😀 rásť nemôže vzhľadom na týždne ale som taká ako zdutá alebo čo a stále chodím čúrať 🙄
@mata_ba kedy ti má prísť mrcha? prestávam mať prehľad tak sa radšej pýtam, ja som mala toho prvého ducha až v deň mrchy, podľa mňa je šanca stále
@purina12345 gratulujem 🙂
@purina12345 ja neviem čo ti mám na to napísať 🙂 snáď len toľko, že gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa tak s tebou tešíkujem, až no 😵 nech len silnie pekne krásne a dotiahnete to spolu až do pôrodnice o 8 mesiačikov 😉 a dobre, že manželko sa o teba stará, dávaj si na seba teraz poriadny pozor 😉
@kikaneu avoooj...no tedaaaa, že aké nákupy si spravila 😀 aj graf máš super, len som čakala, že dneska ti ovu vyznačí 😠 a čo tak dneska bola chuť ráno? to bol taký nabudený z toho pôrodu či čo sa mu to porobilo? 😀 😀 😀 už máš umyté tie okná? ja som doobeda umyla 5 a už mám všetky...som si zamákla poriadne 😀
@mata_ba mne sa to zdá to isté čo na 11 DPO🙂
na foto zle vidieť ale prvého ducha som mala tiež takého že som to musela pozerať pár sekund🙂
Ale netestuj sa z poobedného len sa zneistíš. Ja som testovala po prvom duchu druhý den poobede a z ducha bol tiež len poloduch-skoro nič.Druhý den ráno to už bol zase dušík🙂))
Zajtra ráno šup test a je to jasné.
Držím Ti palečky !
@mata_ba : tak to som si ani nevsimla, ze to bolo az z druheho mocu..tym padom by som to vobec nebrala ako spolahlive a nehadzala flintu do zita 😀 ,lebo v tych prvych dnoch byva hladina hcg naozaj taka nizucka,ze sa vacsinou zachyti len z toho prveho..takze drzim palceky na nove testovanie 🙂
a pakost je uz objednany,vzala som si rovno 2 krabicky 🙂
@purina12345 tak to je uzasne.-.. krasna druha palicka..potichucky grrrrrattttulujem..a tesim sa s tebou-. 🙂
@purina12345 gratulujem mojka je pekne vidiet druha palicka supeeer 🙂 tesim sa s tebou 🙂
@lucecita podľa mňa ju vyznačí až zajtra.....no, vytešujem sa z nových vecí, konečne 🙂 chcela som si kúpiť aj topánočky, no brutálne vysoké opätky na všetkých čo sa mi páčili 😠 tak som nakoniec obišla len s dvoma vecami 🙂 lepšie ako nič 🙂 ti vravím, po ovu a ešte k tomu cez víkend je môj chlap vždy nabudený 😀 😝 ráno mi zazvonil budík na meranie teploty a už sme potom nespali 😅 no hej, umyla som to okno, ale len jedno...takže mi už zostalo len mini spálňove, no rozhodla som sa, že ho umyjem až keď budem celú spálňu upratovať, posteľnú bielizeň prezliekať a tak 🙂 ale bola som ešte vonku trošku pri havkoch, no nedá sa ich ešte odfotiť, tak sú poschovávané 🙂 ty si tiež dnes toho zmákla riadne veľa, šikovnica 🙂 inak ako? ľavobok prestal aspoň trochu bolieť?
Ahojte baby, tak konečne som 1DC po MA, tak sa tešííííím 😀
@purina12345 ešte nevieme, 4.apríla ideme s manželom na morfologické veľké sono, kde sa kontroluje celé bábo a ak sa bude ochotné ukázať, už by sme sa aj mali dozvedieť 😉
caute baby a novym tehu gratuuuuuuuulujem snad, to budete, lepsie ako ja prezivat, momentalne mam zapal jazyka 😝 a boli ma z toho pusaa 😖
@purina12345 aj ja sa pripajam a gratulujem 😀
@mata_ba uff echt duch
ja si pametam na moje uff prvy po pol hodine, ine testy bol tam dlho, druhy hned, ale duch dlho tam bol, ale evidentne slabsi, a treti stvrty test biely duch, asi testy zmzli v zime, bola velka 😅 a po meskani az z krvi a bolo to tam
no ako vydim tiez zvolavas same cele nebo u mna som to necjala na chlapa, tie modlidby ruzenca, tak ja myslim, ze to tam bude 😉 , len sa hambi, tak sa schovava 🙂

@purina12345 moja krasa..ja som tiez testla,ale tusim horsie ako vcera ☹ prestavam dufat..dam foto do albumu