Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 Gratuljem, tesim sa s tebou a prajem velaaaaa zdravicka a stasticka ...Davajte si pozor .. 😉 🙂
@dijusa hej, jeden sexík bol 😀 hodím, len nech trošičku podrastú alebo keď Zorka od nich odíjde na chvíľku, lebo keď pri nich leží, tak ich vôbec nevidno, len počuť ako kňučia 🙂 zlaté sú 😉 no, pekný zážitok, ja som bola pri prvom, manžel pri ďalších dvoch a tie posledné dva sme už nevideli.....dokonca to piate sme našli až dnes poobede, keď sme sa vrátili z nákupov 🙂
@purina12345 gratulka velkááááá 😀 , teším sa spolu s tebou
@svintekova je to take zvláštne napísať, ale teším sa s tebou že si 1DC 😉 a teraz uz len sup sup do snazenia 🙂
@purina12345 jeeeej blahozelam! 🙂 u mna si bola jasna uz skor 😀 len ako kukam mas tam 2xkrat pokles - 5DC a 10DC tak kedy bolo to uhniezdovanie? 😀 inak, sa mi to paci lebo mam podobny graf ako ty 😀 aj ked u nas je podla mm vysledkov je takmer nulova sanca 😒
@fifitko25 ja viem 😀 a dakujem 😉
@purina12345 gratulujéééémmm....tfuj tfuj...len nech to všetko je tak ako má byť..... 🙂 😉
@svintekova : super,to som rada,ze vsetko bezi ako ma..tiez som sa z prveho DC tesila ako male dieta na Vianoce 🙂) mrsku som sice mala silnejsiu nez obvykle,ale bola som neskutocne rada,ze prisla takmer nacas..
@mata_ba stále je tam niečo vidieť a ešte si mala iný test tak nerob si s toho nič, uvidíš zajtra že bude lepšie 😉
@miriamka3 ďakujeeem, na to že ťa tak nafukuje si môžeš kľudne dať espumisan dve tbl. po jedle 😉
@svintekova @moni1007 @e.l.i @mistisa ďakujeeeem, snáď bude len silnieť 😉
@lucecita ďakujem zlatko, dúfam že nás čakajú iba dobré správy a pekne to dotiahneme do konca
videla som tvoje foto ☹ dúfam že ťa pekne vyliečia a fazuľke už nebude nič stáť v ceste aby mohla pekne rásť v brušku1
@momamo ďakujem moja, no veru budem si dávať na nás pozor, dúfam že to už tento krát výjde 😵
@svintekova ďakujem a teším sa že sa mrcha dostavila, kedy začnete zo snažilkovaním? piješ aj nejaký čajík alebo niečo?
@dijusa ďakujeeem, tak tvoj grafík vyzerá suprovo úžastne, uhniezďovanie býva vraj 5ty až 7dmi deň p.o. tak ja neviem asi to fazuľka ešte raz poistila 😀 veď ak by tak bolo tak môžem len povedať chvala bohu 🙂 tak držím palce aby ti to vyšlo, a vieš ako sa tu pridáva link na graf?
@mamuliatko30 ďakujem moja, no tvoj grafík vyzerá uplne suprovo, ja si myslím že si tehuľka ;)
@purina12345 zajtra neviem ci testnem..az v pondelok..aj to podla teplotky..ale bojim sa..
@kikaneu hlavne ze ste to stihli...teraz uz len cakat...tak drzim prsty...no moje grafy su vsetky krasne,mam podobne ako tie tvoje...ale nic z toho..akurat ten pokles teraz,ten som v LF nikdy nemala..ale to asi iba aby ma to potrapilo a ponatahovalo sa s mojou psychikou..ale to mozno aj preto ze som o tie 2 hodky skor merala..lebo inak sa uz fakt necitim na tehu 😖
@mata_ba neboj sa, dôveruj svojmu telu micka 😉
@purina12345 dakujem,kiezby...presne tak,to je jedno kedy, hlavne ze sa uhniezdilo 😀 ale ten moj pokles moze byt aj tym ze som skoro o 2 hodky skor merala takze nemusi to nic znamenat,inak mam standardnu teplotu..a inak mas aj nejake priznaky?nie neviem ako sa tu pridava link s grafom,ledva som sa naucila pouzivat ten program,kedze po anglicky neviem nic 😀
@dijusa ono sa vraví že čo hodina to 0,1 stupeň, tak to by asi nerobil taký rozdiel, príznaky nemám žiadne, pred testovaním som ešte mala také ako sem tam závarat a lepšie trávenie, čo pri mojej zápche som hneď pocítila rozdiel a to tiež pri prvom tehu, keď chceš pridať graf na pravej strane klikni na sharing, potom setup, otvorí sa ti stránka a dole klikni na niečo ako create home page, potom sa ti objaví hore na tej stránke link v rámčeku ktorý skopíruješ a možeš ho sem vložiť, potom keď budeš chcieť zasa ho sem vložiť bude stačiť keď zopakuješ prvé dva kroky, ten rámček ti tam už ostane, keby niečo píš kľudne aj IP
idem off, pekný večer, papa
@purina12345 aj tebe pekný večer 🙂 pa 😉
@purina12345 jeeeej mojka gratulujeeeem a prajem veeeľa zdravička aby ste to teraz zvládli do úspešného konca 😉
@kikaneu no tak zvoľ taktiku, že ovu už bola 😀 alebo možno ani nebudeš musieť voliť, keďže tam máte dve poistky 😉 no ja som mala dneska celkom fajn deň, až na ľavobok...pobolieva síce menej ale cítim ho a začínam cítiť nervozitu 😠 tak dúfam, že zajtra ich odfotíš, keďže ja na net prídem až koncom týždňa ☹
@purina12345 ahoj, pijem ženský čaj (od dna ked som začala krvácat MA) a beriem kyselinu listovú (od oktobra). Snažilkovat hned ako to bude možné 😀
@purina12345 isto to zvládnete, vaša fazuľka vám poslala novú a zdravšiu, tak bude dobre 😉 nooo, je to veliké, ale isto to preliečia a bude dobre aj mne...teším sa na snaženie, už mi to chýba 😉

@miriamka3 ahoj, mne je dnes dobre, ani bruško som takmer necitila, az teraz Večer trosku tlaky, inak pohoda 🙂 no a pospala som si 2x 😀 inak nic zvláštne necítim...