Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@isabellaa : http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...
nam na konci 5teho tyzdna bolo vidiet gestacny vacok a koncom 7meho srdiecko..samozrejme mozu byt rozdiely..ci sa daju poznat nejake priznaky pri vysetreni uz skor neviem,kdesi som citala,ze teoreticky pri vysetreni vaginalnym ultrazvukom uz od 4teho tyzdna,ale neviem ,co je na tom pravdy,asi to nemusi platit u kazdeho..v zaciatkoch mozno skor vezmu krv na hcg (aj ked napr. mne nebrali,ale mala som pozitivny test 3x po sebe,tak mozno preto..)
@kandee1201 co uz..neurobim nic..
@mata_ba no ja som bola u dokiho a povedal že nevidí žiadny dominantný folík,ajkeď sa mohol pomýliť,lebo mi robil len vonkajší utz.....stále mám príznaky na ovu a nič....dokonca keď si si všimla mala som aj pozitívny ovu test /svietil jak semafór/ a vidíš nič ☹ ☹ asi ma už porazí ☹ ☹ a ešte tento týždeň priateľov kolega oznámil že sú vo štvrtom mesiaci a ona má 36rokov,čaká prvé a začali sa snažiť neskôr ako my ☹ ☹ ☹ tak som si aj poplakala....že mi nič a oni už že štvrtý mesiac 😔 😔
@mata_ba : aj ja som mala take obdobie,je to uplne pochopitelne..slzy ako hrachy,totalne zufalstvo a najma clvek uz nevladze..treba si dat pauzu,od merania, sledovania, aj od MK..je to zataz na nervy a najma tato cakacia faza,ked pride sklamanie..budem drzat palceky a tesim sa az sa tu znovu objavis a najma na dobre spravy..drzkaj sa moja..
@mata_ba
@elebe
vcera popoludni som pozerala rom. komediu, 50x a stale po 1x, na konci bolo, ze mali spolu dievcatko, tak som sa rozrevala. Mama mi ukazuje male topanocky, ja sa tvarim, ze este si este vystacime dvaja, ale opak je pravdou.
Je to hrozne, aj v mojom okoli su baby, kt. na 1x otehotneli, spoluziacky mam tehotne.
Vyrovnavam sa s tym, ze si pooplacem, co mi ostava, zivot byva kruty 😢
neviem ako Vy, ale ja vsade vidim tehotne, reklamy v telke, v obchodoch tehotne, na ulici, vsaaadddeeeee
@isabellaa ja som mala donedávna taký pocit že v poho,ale teraz mi je horšie a všetko mi príjde nespravodlivé...aj priateľ minule ožičiaval jednému 5€ na plienky,chápeš?? a ešte mi hovoríl,že keď videl toho malinkého tak mu prišlo tak veľmi lúto že by mu dal aj 20€ keby si vypýtal....a my? máme aj na kamión plienok a dietatko nikde 😔 😔
@delideli ja závidím 😔 😔 ale nie tak že by som priala niečo zlé,bože chráň, a minule som stretla kamošku,teraz má malinkú dcérku,priateľ nechcel,ale ona si ju naordinovala,a teraz má veľké finančné problémy a tak som sa trošku nechala uniesť smútkom,že sa nám nedarí a tak a vieš čo mi povedala?......že je dobré počuť že aj niekto iný má problémy a nie len ona 😠 😠 😠 😠 som myslela že jej takú struhnem 😠 😠 jej sa podarilo na prvý šup a teraz nemá na mastný chlieb,lebo priateľ sa na ňu vybodol a ona mi závidí muža,auto ,peňiaze,byt a všetko a ešte toto mi šplechne do ksichtu...krava 😠 😠 😠 odvtedy sa jej vyhýbam 😠 😠
@elebe : tak to teda je pekna krava..a hlavne chudera,ked jej k radosti staci to,ze aj ini maju problemy..niet co dodat a mas pravdu ,takym ludom sa je najlepsie vyhnut..(konieckoncov bez toho,ze by som chcela posudzovat a odsudzovat-ona sa do svojej situacie dostala sama,tak co sa teraz stazuje..-neznasam takychto nezodpovednych ludi.. 😠 😠 )
@mata_ba tie lieky su dobre mati, mali by ti pomoct 😉 skoda ze ja ich nemam
@delideli no aj predtým keď sme sa stretávali stále hovorila,že ako mi je dobre,akého mám muža a krásny byt a že si môžem dovoliť kúpiť čo len chcem a ona má na mesiac na stravu 60€ a to má dve deti.....aj som jej nosila mäso,lebo na to nemala a bola tehu a predsa tehotná žena potrebuje papať mäso,aj som jej občas niečo nakúpila a potom sme sa dlhšie nevideli a šplechla mi hento do ksichtu....tak dovi-dopo odomňa sa už pomoci nedočká 😠 😠
@kandee1201 aj tebe krasne ranko 🙂
@isabellaa aj nám veľa ludí nepraje...vidia všetci len prachy,lebo môj priateľ robí v štátnej správe a ešte k tomu robí aj stavebné práce a aj ja podnikám a tak si všetci myslia že fúha ťažký milionári a pritom hovno vedia,koľko je za tým driny a času a námahy a vôbec nie sme milionári 🙄 🙄 ja som už mnoho lidí vyradila čo boli akože kamoši ☹
@vardzikova ďakujem moja, no snáď to už zvládneme do úspešného konca
@lucecita tak to ti verím moja že ti to chýba, ja by som mala zajtra dostať mrchavú tak dúfam že toto rizikové obdobie v poho zvládneme 😔 už ani nemeriam teplotku, aby som sa náhodou zbytočne nerozčuľovala, lepšie je niekedy nevedieť
@isabellaa ahoj, ďakujem, doktor môže predpokladať tehotnosť na sone zväčšenou sliznicou a krčou pred mrchou vystupuje hore ale kedy to ti neviem povedať. a ešte by môhol zobrať krv z nej zistiť hladinu HCG
@anett6212 ďakujem, dúfam že to bude už len so šťastným koncom
@mata_ba ahoj moja, ja by som to nevidela až tak čierno lebo teplota ti síce klesla ale nie pod hranicu a o nič menej čo si mala pred pár dňami, pri prvom tehu mi tiež klesala teplota a to som už mala aj pár pozit. testov urobených 😉
@azzura ahoj moja, gelinka mi písala že folik nedorástol ☹ moc ma to mrzí, ono to je ako na potvoru, keď to najviac očakávaš tak sa nedočkáš, pila si tento cyklus aj alchemilku? a neni možné že ešte len dorastie? ktorý si DC?

@elebe aj ja som si myslela,ze anovulak a vidis 🙂 aj ked mi je to prd platne..a tiez idem teraz na clostil..a aj duphaston mam..