icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

red_kika
26. mar 2012

baby, ovu test pozitivny az neviem kam, ale hlien vooooobec ziaden.....
co s tym?

sagitta8
26. mar 2012

ahojte, kazdy den si vas tu citam, minuly mesiac som aj parkrat prispela, ale ked dosla mrcha, tak uz nebolo o com.. a dnes som 8 DC, kedy by som mala skusit ovu testy? prvy krat som si ich kupila, tak sa az tak nevyznam. minuly mesiac sme skusali len tak naslepo a nevyslo, tak tento mesiac chcem zistit co a ako.. ci mam vobec ovulku, lebo po sto rokoch antikoncepcie ani neviem.. po vysadeni som mala prvy cyklus 36 dni a tento bol 32 dnovy.

isabellaa
26. mar 2012

@kandee1201
podarilo sa mi to sebe poslat 😀
vzal mi aj hcg, zajtra budem vediet, ale povedal, ze ziadne znamky tehotnosti nevidi, sliznica len 7mm, takze aj na mrchu by som dlhsie cakala

luluapali
26. mar 2012

@delideli
@su_san
Ďakujem vám za podporu. Ja krv curam skoro od začiatku, od 10.00, od kedy sa to zhorsilo. Test som si robila o 11.30 a ani duch...a doktorka mi povie, na čo vám je PN, môžete s tým byt v robote :( myslela som, že sa rozplacem. ATB mám az od zajtra rana, ráno mám odovzdať další moc, tak pre istotu urobím ešte jeden. Akurát čakám na biochemii, mám im tu ešte cvrknut...
Mám si dat zajtra predpisat ATB aj tak pre tehu? Nechcem sa tváriť že som, ak nie som...

franzziska
26. mar 2012

@red_kika silna ciarocka..ved jasna ovu, nie moja? 🙂 🙂

danjelca
26. mar 2012

@mata_ba ja verím že to bude tam🙂))

danjelca
26. mar 2012

@red_kika ja ked som mala pozitívny ovu test hlien som mala minimálny.Podstatné je že ovulka prebieha a nie hlien.

red_kika
26. mar 2012

@franzziska
@danjelca sak sa sade hovori a pise ze naznak ovu je ked je hlien ako vajicko. tak ako to je potom mozne, ze ovu aj tak prebehne? 😒

kandee1201
26. mar 2012

@isabellaa no aj mne tak a na teste nic 😒

danjelca
26. mar 2012

@red_kika je to náznak ovu a nie podstata ovu, ja som si teda egg hlien nikdy nenamerala, po celý život som žiadny egg počas ovulky nemala ani sa on nesnažila.

red_kika
26. mar 2012

@danjelca jaj bodaj by to bol tehu test, taky silny 😎

danjelca
26. mar 2012

@red_kika bude 🙂 ovulka je ukážková ja som nikdy nemala taku čiarisko na ovu🙂

red_kika
26. mar 2012

@danjelca dakujem, sak som sa aj snazila aby bola pekna 😝 xaaxxxxaxaxaxa

isabellaa
26. mar 2012

@red_kika
a ako si sa snazila?

red_kika
26. mar 2012

@isabellaa nijak, to bolo myslene ako vtip 😀

azzura
26. mar 2012

@kandee1201 tehu test si treba robit z ranneho moču, takže nepanikar a kd ani tam nic nebude, tak este možeš mať nízke HCG 😉

isabellaa
26. mar 2012

@red_kika 😀 😀 😀 😀 😀 😅

fifitko25
26. mar 2012

@sagitta8 skús najskôr na 11 DC ovu test, robí sa z popoludnajsieho mocu, predtým nepi 2 hodiny 🙂

mata_ba
26. mar 2012

@isabellaa dakujem..uvidim co z toho bude..

mata_ba
26. mar 2012

@danjelca dakujem..no uvidim..ak nedojde mrcha budem rada..lebo dost ms boli to brucho..uplne mrchovsky..

sagitta8
26. mar 2012

@fifitko25 dakujeeem, tak uvidime, co povie moj prvy ovu test

red_kika
26. mar 2012

@sagitta8 ako pisala @fifitko25 .. ja som dnes 11DC a robila som prvy ovu teste na tento cyklus a pozri vyssie, ake silne ciarky boli.
ak ale ides prvy mesiac sa "sledovat" asi by som prv skusila merat teplotu. lebo ak mas vzdy rozne cykly nevies kedy mozes mat plodne dni. a tym padom mozes napr aj 10 testov minut a ovu nebude v tie dni

kandee1201
26. mar 2012

@azzura ved na teste pisu ze kedykolvek nie z ranneho hmmmmm no pockam este a v stredu z ranneho skusim 😉

sagitta8
26. mar 2012

@red_kika krasne ciarky... zacala som si aj merat BT tento mesiac, ale tiez som z toho trosku jelen, skusim proste v ten 11DC a uvidim..

mattuliatko30
26. mar 2012

@kandee1201 a koľký den si?

tweetinka.co
26. mar 2012

ahojte Kočky.. tak po vyše týždni prišli mrchy ☹ .. takže zasa nič..
dúfam, že u ostatných ide snažilkovanie úspešnejšie.. želám krásne dni 😅

mata_ba
26. mar 2012

@tweetinka.co ahoj,to ma mrzi ☹ nabuduce to vyjde 🙂

tweetinka.co
26. mar 2012

@mata_ba už aj nejak prestávam veriť 😒 ale snáď bude lepšie 😉

kikaneu
26. mar 2012

@dijusa manžel mi to už referoval, no nejak som zabudla 🙂 juj, to je ešte skoro na mrchu nie? veď dnes si len 11 DPO, keď som dobre porátala, a inak, kým neprišla, tak nádej stále je 😉 ja som na tom takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@elebe tak tak, všetky mláďatká sú krásne 🙂 idem sa pozrieť na tých našich drobcov, pred cvhíľou som prišla z práce, tak musím kuknúť, že čo nové majú 🙂

delideli
26. mar 2012

@luluapali : istota je istota,ja by som trvala na takych, co su bezpecne pre tehulky..na zaciatku mozu byt testy nespolahlive ,radsej nez si potom nadavat,ved pre obvodaka to nie je problem zvolit ine lieky..inak s tou PNkou to je sila..mna hnali z gyndy do prace 2 tyzdne po kyretazi,potom som sa dozvedela,ze baby byvaju doma aj cez mesiac..po 3 dnoch som bola strasne unavena,rozbolelo ma znovu v podbrusku,tak som musela z obvodakom,nastastie ten bol v pohode a ochotny..
drzim palceky🙂