icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
26. mar 2012

@tweetinka.co urcite hej..a kolko snazilkujete?

@kikaneu ahoj moja.ako sa dnes mate? 🙂 co steniatka? 🙂

@delideli mamatest kupeny 😉

vardzikova
26. mar 2012

@kandee1201 moja to ešte nemusi nič znamenať ja som robila až 5 dni potom ako mala prisť mrcha a bol tam iba duch , kym mrcha neprišla ešte nič nieje stratene 😉 držim prsty

kikaneu
26. mar 2012

@mata_ba ahoj Maťka 🙂 ja sa mám fajnovo, idem si spraviť kávu a hodím na ne očkom 🙂 a manžel ešte nie je doma, tak neviem ako sa má 🙂 a čo ty? dnes si nerobila test? graf vyzerá veľmi dobre 😉

kikaneu
26. mar 2012

@vardzikova ahoj Kati 🙂 ako sa máte? všetko ok?

kandee1201
26. mar 2012
kandee1201
26. mar 2012

@vardzikova dakujem no dufam ze mas pravdu a mrcha nedojde a duch sa objavi

tweetinka.co
26. mar 2012

@mata_ba tak aktivne od augusta.. ale predtým som nebrala žiadne tabletky ani nijak sme sa nechránili.. (čo je už takmer 5 rokov)..

mata_ba
26. mar 2012

@kikaneu no dnes som netestla,ale na odporucanie som kupila mamatest..tak ak bude teplota hore,zajtra testnem...ale dnes ma tak boli brucho ako v prvy den mrsiny..tak hadam vecer nedorazi...

@tweetinka.co juj,to je dost...my od septembra...a bola si aj na nejakych testoch u dokiho?

kikaneu
26. mar 2012

@mata_ba dúfam, že nedorazí 😉 a že zajtra ti oči vybijú tie koľajničky na teste 😉

mata_ba
26. mar 2012

@kikaneu no vybit oci mi nemusia,len nech sa aspon ukazu pekne // viditelne,bez potreby tocit test na vsetky strany 😀 ale mam taky divny pocit ☹ aj ked mrchovske bolesti trosku ustupili 🙂 a cely den mi je blbo 😖 rano som si ledva zuby umyla ako ma napinalo 😀

kikaneu
26. mar 2012

@mata_ba 🙂 no vidíš, tak by z toho mohlo niečo byť nie? či aj bežne ti ku koncu luteálky takto býva na grc? 😉

mata_ba
26. mar 2012

@kikaneu no praveze od januara mi bolo hned od ovulky,ale rano..vecer som mohla jest kolko som chcela...teraz mi bolo zle 5 DPO,potom nic a teraz som dva vecery za sebou grc..a dnes mi od rana zle...negrc som,ale blbo mi je ☹ vsetko co zjem sa mi toci v bruchu..okrem cokolady 😀

kikaneu
26. mar 2012

@mata_ba tak ty si potom jasná 😀 aspoň podľa príznakov 🙂 fakt silno držím prsty 😉

mata_ba
26. mar 2012

@kikaneu dakujem..jasna budem,ked mi ujo doki povie,ze gratulujem 🙂 a ked uvidim drobulinciatko,ze je na spravnom mieste 🙂

mata_ba
26. mar 2012

@kikaneu ale stale mam takeho tusaka,ze ak aj rano spravim test,tak tam nic nebude...som pripravena na mrsinu a clostil...

kikaneu
26. mar 2012

@mata_ba je lepšie, že to berieš takto, ak by to predsa len nevyšlo, sklamanie bude, ale bude o trošičku menšie, ako keby si sa spoliehala na to, že tie dve čiaročky tam proste budú.....je to des, toto čakanie počas luteálky 😠

mata_ba
26. mar 2012

@kikaneu ani mi nehovor 😀 predtym som mala pocit,ze mam mrchu furt..a teraz?des.. 😀

fifitko25
26. mar 2012

@mata_ba neboj sa Maťka, toľké na teba myslíme, že to musi vyjsť 😉

kikaneu
26. mar 2012

@mata_ba no veď to všetky poznáme 🙂 ale ešte sme na tom asi dobre 🙂 moja kolegyňa dnes dostala a to vravela, že predchádzajúcu dostala 2.3. a dnes je 26.3 .....že dvakrát v jednom mesiaci, no fuj, nechcela by som 😒

mata_ba
26. mar 2012

@kikaneu a neviem ci nahodou,ak aj pride mrsina,ci nebude meskat..dnes len soplim cely den...

mata_ba
26. mar 2012

@fifitko25 dakujem..ved vy ste moje zlaticka 🙂

mata_ba
26. mar 2012

@kikaneu aj mattuliatko30 mala teraz dvakrat...

mata_ba
26. mar 2012

@fifitko25 mojka,ty si nemala mrchovske bolesti?lebo ja sa dnes len chodim kontrolovat ako ma boli brusino ☹ uplne ako prvy dne mrchy..

kikaneu
26. mar 2012

@mata_ba toto je vraj tiež jeden z príznakov...no veď uvidíš ráno, že čo sa z toho vykľuje 😉 aj ona? to nejaký čudný mesiac bol asi

mata_ba
26. mar 2012

@kikaneu zato ja som 38 DC 😀 sila...ved hej..uz len 13 hodin 😀

fifitko25
26. mar 2012

@mata_ba mala a stále miestami mám ten pocit, tiež stále chodím na WC kontrolovať či je všetko ok 😅

kikaneu
26. mar 2012

@mata_ba fajne ti 🙂

mata_ba
26. mar 2012

@fifitko25 juj,kiezby mi to doki potvrdil,ze som tehu 🙂

@kikaneu sekla som sa..som 39 DC 😀 tromfnem hadam spulu s tym pozit.testom 😀

spula22
26. mar 2012

@mata_ba hehe tak tromfnut by si ma cela?? 😀 😀 😀 budeme na rovnako s tym pozitivnym testikom?? dufam, ze ano a zajtra uz budu riadne palice 😀

spula22
26. mar 2012

@mata_ba jaaaaaj ty uz si dnes 39DC??? tak to ma prekonas o 1 den 😀 ale nevadiiiiiiiiiii 😀 😀 😀