icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
26. mar 2012

@vavenecka no, ešteže tak 🙂 ani my nič nové nemáme 🙂 a havkovia sú zlatučkí, či poslúchajú by si sa musela spýtať ich maminky 😀 inak zajtra idem piecť vianočku prvýkrát v živote, drž mi prsty, nech sa mi vydarí 🙂 a Lenka sa má ako? ste v kontakte? spýtaj sa jej či nechce šteniatko 😀

vavenecka
26. mar 2012

@kikaneu tak to teda budem držať,potom daj fotos 😉 Lenka sa má tak striedavo oblačno,ale dnes mi poslala fotku ukážkového ovu testíku a bola aj na folíkoch,jeden mala myslím 23*18,ale že nemal tvar,aký by mal mať,a pichli jej pregnyl a tak,je taká pesimistickejšia 😒 ale snažím sa ju vždy nejako potešiť...a tak 🙂 aj ona sa na teba pýtala,som jej hovorila,že máte havkáčov tak sa jej teda ešte opýtam,či nechce 😝

kikaneu
26. mar 2012

@vavenecka dobre, nafotím ju 🙂 vďaka ....no, pekne veľké folíky 🙂 ono by možno niekedy bolo aj lepšie nevedieť až také podrobnosti, nie? aspoň podľa mňa 😉 tak ju pozdravuj 😉 a prajem ti pekný večer ešte a potom dobrú noc 🙂 ja už končím, lebo rána sú ťažké 🙂

moni1007
26. mar 2012

@vavenecka no nam sa to musi podarit, lebo mm zacne v aprili chodit na tyzdnovky. no my sme prave v tej naj casti cyklu,alebo sa k nej blizime. a kolko sa vy uz snazime? my v podstate od septembra, ale uplne aktivne od decembra,viem,ze su tu kocky, co sa aj dlhsie snazia,ale mne sa zda uz toto dost dlho 😠

vavenecka
26. mar 2012

@kikaneu veru nafoť,som zvedavá 😉 inak hej,aj ja si myslím,že najlepšie je nevedieť,alebo otehu ani nevieš ako 😀 😀 😀 tak sa pekne vyspinkaj,aj ja ešte do sprchy skočím a posteľ čaká 🙂 dobrúúú a sladkééé 😉
@moni1007 no mne končí v máji dobrovoľné nemocenské,takže tiež by som bola rada,keby som dovtedy bola tehu 😉 a snažíme sa od októbra,aktívne tiež od decembra a tiež už mám toho niekedy plné zuby 😠

dijusa
26. mar 2012

@kikaneu no hej,ale ako som pisala predtym,ovulka bola skor,bezne mavam na 17dc,takze aj mrcha by mala prist skor..a lutealku mam bezne 11-12 dnovu...prsia sa zmensuju a prestavaju boliet,takze zajtra najneskor pozajtra...to nic,rano som sice bola smutna ale teraz som uplne v pohodicke..pripravena 😀 no tebe nejak skacu tie teploty nie? no uvidime zajtra..ale ovulka uz asi prebehla,len som zvedava kedy ti ju vyznaci..myslim si ze 17dc

moni1007
26. mar 2012

no ja som si nestihla dat DNP,mam iba minimum,lebo som sa bala ze to zrusia a ja budem zbytocne platit a potom som to uz nestihla zmenit a dufala som, ze sa zamestnam, takze by to minimum tak nevadilo....ale doteraz sa mi nepodarilo najst si pracu a aj preto ma stve, ze sa nam nedari,lebo cely den nemam co robit a len nad tym, premyslam a deptam sa,ale tento mesiac je iny.uz som kludnejsia a mam aj problem s okom,nad sa zamyslam skor nad tym ☹

luluapali
26. mar 2012

@moni1007 fuuu to vážne?...ja si dávam na seba pozor, ale dnes som nezvladla vrstvy oblečenia a ním :( ale sestra hovorila, že by to taky rýchly spad nemalo - je doktorka. Nikdy som nebola citlivka, skôr taky tvrdas. A kolegyňa prekonala niekoľko zapalov a na jeseň bola na operácii.
Ako si tie pocity zahnala?

luluapali
26. mar 2012

@mata_ba áno zápal :( ďakujem pekne. Dnes som odovzdala jednu vzorku moču a ešte ranny. Skúsim hned z neho urobiť aj tehu test..
Zajtra testujes? Držím palčeky, moc moc.

luluapali
26. mar 2012

@delideli
Ďakujem pekne a s tou fazuľkou v brušku to želám aj tebe, nech je tam čoskoro. 🙂

su_san
26. mar 2012

@red_kika keksíkujte o dušu 😀 😀 😀

su_san
26. mar 2012

@luluapali áno, istota je istota, daj si predpísať také pre tehu a rovno povedz doki, že je možné, že môžeš byť tehu, tak nech ti také dá, ale pre istotu si ešte prečítaj letáčik v lekárni, lebo doki sa môže pomýliť a predpísať ti nesprávne...držím pästíky nech sa ti to zlepší, lebo je to isto nepríjemné

su_san
26. mar 2012

@kandee1201 ešte vyčkaj, možno sa ešte ukáže, kým nepríde ver 😉 ale to sklamenie je veľké, ja som si síce robila len pár krát test, ale tá beloba ma furt vyviedla z miery 😠

su_san
26. mar 2012

@anett6212 ahoj, som 8DC a idem testovať ovu testami, tak uvidíme...dúfam, že dufík ti pomôže a nebude treba žiadnu laparku, drž sa mi 🙂

su_san
26. mar 2012

@sagitta8 jej, súputnička, ja som tiež 8DC dnes a idem čarovať s ovu testami tak od 10DC a uvidím či niečo uvidím 😠

su_san
26. mar 2012

@zuzanka9999 AHOJ mojka, dlho si tu nebola, dúfam, že si už ok v rámci možností a úspešne sa pripravujete na svadbičku 🙂 a to prečo máš tie ATB? a prečo sa tak dlho nemôžete snažilkovať? a zmena práce ak pomôže a máš vo výhľade lepšiu, tak neváhaj, lebo stresy ešte nikomu nepomohli 😠 drž sa mi a nech ťa drahý opatruje 🙂

vardzikova
27. mar 2012

Dobre ranko ...dnes som sa opat zobudila do zamračeného počasia blee 😝 kde je to slnko?

mata_ba
27. mar 2012

Dobre ranko..baby 😕 😅 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

mel84
27. mar 2012

@mata_ba moja co to tam vidiiiiiiiim🙂)) Tesiiiiiim!!!

gelinka75
27. mar 2012

@mata_ba super uz je to lepsie viditelne 😉 😀 gratulujem

vardzikova
27. mar 2012

@mata_ba ja tam vidim ducha 😀 tiško blahoželam

mata_ba
27. mar 2012

@mel84
@gelinka75
@vardzikova tisko dakujem 😵 na zivo je to pekne viditelne... 🙂 zle svetlo bolo,ked som to fotila...

vardzikova
27. mar 2012

@mata_ba ktory DC si?

mata_ba
27. mar 2012

@vardzikova 40 DC,15 DPO

dijusa
27. mar 2012

@mata_ba ved ju je pekne vidiet 🙂 blahozelaaaaam 🙂

mata_ba
27. mar 2012

@dijusa dakujem 🙂 ale este som v strese..az kym doki nepovie,ze je to tam...

vardzikova
27. mar 2012

@mata_ba tak si na tom rovnako ako spula jej tiež až tak neskoro ukazalo ale hlavna vec že je to tam 😉

mattuliatko30
27. mar 2012

@mata_ba mojka....ja to tam vidííííím.....vedela som to 🙂 🙂 🙂 teším sa s tebou....len nech krásne silnejú...aj teplotka je ukážková.... 😉

mata_ba
27. mar 2012

@vardzikova no mna tesi,ze to silnie 🙂 sice pomaly,ale predsa 🙂 a vcera som si akurat so spulou pisala,ze ju hadam tromfnem,lebo ona bola 39 DC,ja som 40 😀

mata_ba
27. mar 2012

@mattuliatko30 dakujem mojka..juuuuj,drahy si aj poplakal rano 😅 a ja sa stale trasiem ako osika..hadam to nezmizne...