Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba už som videla...teším sa....tak dnes poobede ku doktorovi?...tak večer čakám na správičku...čo ti povedal 🙂))
@mattuliatko30 dobre,dam vediet 🙂 ale asi len krvicku vezme..
@anlady
@red_kika
@kandee1201 to je jednoduché baby, lebo sme ženy a každá to má niekde v sebe zakódované... To su hormóny, u niekoho sa to prejavuje intenzívnejšie, u niekoho menej no a my sme tu z tej prvej skupinky 😀
@purina12345 ahoj moja, ako? Čo nové? 🙂 každý den čakám, že nám zvestujes samé dobré správy 😉
@fifitko25 ahojky..tak dnes ideš na kontrolu, či aj na sono?
@mattuliatko30 sono, začínam 7tt, tak či je všetko tam, kde ma byt....
@delideli Ďakujem, teším sa aj sa bojim, či je to v poriadku... Idem az o 16tej, to sa bude vliect dnes ten den 😅
@fifitko25 tak sono?...juj..to je krásny pocit..keď to zase vidíš na tej obrazovke, ako je to všetko ok.....tak možno dostaneš aj fotečku...tak potom dúfam,že ukážeš 😉 teším sa....tak nech to všetko dobre dopadne...a fazuľka si tam bude krásne lenošiť... 🙂
@mattuliatko30 Ďakujem aj ja dúfam, že je to ok... Foto si pýtať budem určite 🙂
@anett6212 chudatko..tak sa rychlo vyliec... no...nafuknute brucho,casto ma napina,rano je to najhorsie a ked si dam daco nevhodne,hned sa mi zacne grgat a napinat ma..som unavena,mam citlive prsia..na dotyk bolia a rano som sa zobudila na to,ze ma stipe bradavka...a sem-tam ma pichne v brusku a niekedy este tak mrchovsky boli...
Tak babky ja už som našla postieľku pre mojho drobca počkam na mm kym pride domov a ak sa mu bude pačiť tak si ju ešte dnes objednam
@franzziska : dobre ranko 🙂dneska to ujde, ked nemusim do prace,hned som veselsia 🙂
a konecne mam cas si dorobit a dovybavit co som nestihla cez tyzden..lebo od toho posunu casu som z prace chodila domov ako matoha..alebo to je jarna unava?🙂

@mattuliatko30 ahoj 🙂 ano,ano..je v albume 🙂