Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ja viem mojka, že je to len zo srandy...kokoooooooooos, mne sa krámošky rozbehli v plnom prúde a je mi tak na hofno z toho, že dovi dopo 😖 tak máš pravdu, môžeš ísť von, čo ja bohužiaľ ee a budem trčať len doma...ale tak dúfam, že bude aspoň teplo a bude môcť byť na terase na gauči schúlená pod dekou 😀
@mistisa ahoj mojka, tak ako? myslela som včera na teba a držala palce 😉
@fifitko25 gratulujem k srdiečku 😵
@mata_ba ahoj aj ja si prosím tehu výrusík 😀 a gratulujem 😵
@svintekova dakujem...paci sa...TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@svintekova ďakujeme, tešíme sa ako deti na prvé Vianoce 😀
@vardzikova moja, ale ja si fakt tak pripadám, ako keby som už bola na dúchodku, každé ráno ma bolí niečo iné 😀 a už som konečene domka 🙂
@volske_oci už zase ty? bože ,že ta to baví 😠
@mata_ba dakujeeeeem 😵
@lucecita ahoj mojka, som si myslela, že si zaspala 🙂 to nevadí, pohodička 🙂 tak ja už som doma a aj teba všetko bolí? aj mňa, a to som ani nespala pri telke, ale pekne v posteli na pohodlnom matraci....tak ja už neviem čo to, idem začať znovu cvičiť, lebo som prestala a už sa to odrazilo na zdraví 😠 a zvyšok nájdeš v IP, ale ďakujem za držanie prstov 😉
@kikaneu nie je za co 😉
@svintekova nie je za co..dufam,ze zuzitkujes 😀
@lucecita a tak čo ja viem tak veeeeľmi teplo nebude takže nebudeš mať čo ľutovať 😀 😉
@kikaneu 😀 a ja každý den prichádzam nato že budem mať babo ... zda sa mi to take neuveriteľne
@vardzikova 😀 ale je to uvveriteľné, veď to už aj vidno, a za chvíľku už bude aj kopkať 😉
@kikaneu tak nato sa neskutočne tešim 😀 to si neviem ani predstaviť ake to bude 😀
@vardzikova potom opíšeš, dobre? 🙂
@kikaneu ahoj moja, máš veľmi zaujímavý grafík 😉
@purina12345 ahoj, vďaka 🙂 ale vieš ako to u mňa, skoro vždy je zaujímavý 😉 a ty sa ako máš?
@purina12345 @fifitko25 Babulky,chcem sa spytat,mate aj nejake bolesti podbruska,citlive prsia/bradavky a pod.?
@purina12345 ahoj Renatka, ako?? 🙂
@kikaneu no ale pozerala som si teraz tvoje staré a tento je niečim iný a veľmi silno ti držím palce aby to bola fazuľka 😵 som zvedavá aká bude zajtra teplotka
ja sa mám ok, zatiaľ sa držíme 🙂

@mel84 ja si tiez myslim,ze este sa to zmeni. napr na womenzone mi este vobec nic nezobrazilo . no ja som dlho nemala,ale teraz sa mi to uz vratilo a som tomu aj rada. 🙂