Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 peknee purinka, ved to jak stmavlo 😀
@purina12345 nádherný test 😉
@purina12345 gratulujem a prajem,aby ste stastne dosli do ciela 😀
@moni1007 ďakujem Monika 🙂
@purina12345 je to super a uz to tak aj zostane 😉 kedy Máš podľa ms termín?
@purina12345 gratulka a drzim palce, aby bolo vsetko v poriadku 🙂
@moni1007 mas pravdu..uz nepoviem ani slovo 🙂 uz sa len tesim 🙂
@purina12345 paraaadaaa..mas uzasny testik 🙂 to je 10-kovy ci 25-kovy?ja som si robila vcera a predvcerom vecer,a hoci som veeela pila,boli tam // 😵 aj ked testovacia slabsia,ale bola 🙂
@fifitko25 no dúfam že áno 🙂 ovulu som mala 17DC tak podľa ms 30.11. a podľa ovuly o tých pár dní neskôr, tak by sme to stihli ešte do vianoc 😵
@purina12345 pocula som o nom,ze je dobry 😉 juj velmi sa z teba tesim..strasne ti to prajem 🙂
@mata_ba aj ja tebe a všetkým babuľkám 😵
no idem si niečo dzobnúť lebo s drahým ideme do kina, tak zatim papa
@kikaneu a graf máš kde dneska? to že ja už nemeriam, neznamená, že na tvoj nie som zvedavá 😀 😀 😀
@vardzikova ale možno bude a mám aj narodky, takže nákupy na chlebíčky a taaaak bude musieť byť na mm 😠 aj keď on rád nakupuje 😀
@purina12345 krásne silniete...opatrujte sa mojka, veľmi sa tešíkujem že to tentoraz vyšlo práve tebe 😉
@lucecita mojka, veď som ti ho už raz posielala, ešte ráno....ale tak tu máš znova, no: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 😀
@svintekova ahojkaj moja.robili ma dnes o 12.00 ma brali na operacku a 14.30 som bola uz na izbe.len som doteraz spala.😉 uz je fajn len pri pohybe ma to boli.ale inak ok😉
@purina12345 @fiffitko25 @mata_ba ahojkajte koceny.najhorsie je za mnou.uz ma to len trochu boli pri pohybe ale inak fajn. Tak sa tu majte fajn zajtra sa ozvem.papa
@purina12345 : krasa, drzim vsetky palce,nech ste vporiadku, zdravucki a brusko pekne rastie 🙂

@purina12345 krásne čiaročky 🙂 ešte raz ti blahoželám Renátka 😉 nech to tentokrát vyjde a držíš v náručí zdravé donosené bábätko a mimochodom, verím, že to tak bude 😉