icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
30. mar 2012

@kikaneu díky, ozvem sa 😉

vardzikova
30. mar 2012

@kikaneu jasnačka 😀

kikaneu
30. mar 2012

@vardzikova tak to máš super 🙂

vardzikova
30. mar 2012

@kikaneu 😉 aky maš plan na vikend?

fifitko25
30. mar 2012

@vardzikova Kati, keď ti príde tá postieľka, daj vedieť, aká je v skutočnosti... na obrázku vyzerá nenormáááááááálne super 😵

vardzikova
30. mar 2012

@fifitko25 jasne cicuš info dam určite a čo by si si aj ty potom objednala? 😉

kikaneu
30. mar 2012

@vardzikova plán na víkend? zajtra som sľúbila mame pomoc s upratovaním doobedu, poobede idem na spoveď a keď sa vrátim, tak by som si rada trochu upratala kúpeľňu, lebo dnes sa mi nechcelo 😉 a ty čo?

fifitko25
30. mar 2012

@vardzikova no takéto veci budem riešiť až po prvých 3 mesiacoch, keď už to bude na 99 % isté 😉 ale áno, objednala by som si ju, aj cena je v pohode 😉

moni1007
30. mar 2012

@fifitko25 @vardzikova ja som tiez vravela,ze ked raz budem mat babatko,tak si kupim tuto postielku. je fakt supis 🙂

vardzikova
30. mar 2012

@kikaneu tak ja som už dnes bola na spovedi 😀 a zajtra ideme maľovať 😝 sa mi vôbec nechcel ale ked musim tak musim

vardzikova
30. mar 2012

@fifitko25 povedala by som že cena je uplne bombasticka 😀

kikaneu
30. mar 2012

@vardzikova ti fajne 🙂 mne sa dnes nechcelo, tak idem zajtra na veľkú spoveď ....v domčeku idete maľovať? ktoré izby a akou farbou? 😉

janie80
30. mar 2012

Ahojte kocky, ako sa mate? Ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/358820 😉

franzziska
30. mar 2012

@mata_ba dikes za odpoved, som rada ze si si vsimla 🙂 🙂 uhniezdovanie asi nie...bolo tam toho malicko ale predsa len...a MS som nedostala a ani nie je teoreticky termin..a ta ovu, no ktovie lebo uz si nemeriam teplotu...

kikaneu
30. mar 2012

@janie80 ahoj, dávno som ťa nevidela 🙂 ja dobre a ty ako? už sa ti to blíži, blíži 😉

janie80
30. mar 2012

@kikaneu verim, verim... Ze ovu nebude na 41DC, ako minule.... Ty ako? Ja cakam na telefonat od KE doki a uvidime... Robim aj ovu testy, od pondelka dusikovia a dnes rano a vecer slaba ciarocka.... Tak hadam sa to blizi... 😉

mata_ba
30. mar 2012

@franzziska moja,ja som asi 6 DPO mala len tri kvapky na toaletaku..a myslela som si,ze ci to nebolo zozadu..ale tak asi to bolo uhniezdenie...a jedinykrat co som mala vyslovene hlienik s krvou bolo ten den pred mrchou...

kikaneu
30. mar 2012

@janie80 to aj ja verím 🙂 ja som dnes 8DPO, tak čakám, že ako to dopadne 😉

janie80
30. mar 2012

@kikaneu takze coskoro testikujes... Juuuuuuj, myslim na teba... 😉

mata_ba
30. mar 2012

@janie80 ahoj 🙂 zeby sa ovulka zacala hlasit? 😉 drzim palce

kikaneu
30. mar 2012

@janie80 ak to stihnem 🙂 a mrcha ma nepredbehne 🙂 ale ďakujem 😉

janie80
30. mar 2012

@mata_ba ja uz tak velmi chcem byt zdrava... A mat normalne ovulku.... Neverim, ze by mala byt skor, ako obvykle... Zvykne byt 26dc, tak uvidime 😕 nechcem byt velky optimista, lebo potom to boli...

franzziska
30. mar 2012

@mata_ba no ktovie..dnes je den po a nic sa nedeje 😀 😀

mata_ba
30. mar 2012

@janie80 ja ti to verim ☹ ale verim,ze sa dockate aj vy...len to chce asi vytrvalost a trpezlivost...drzkaj/te sa..

@franzziska no kiezby to bola minimalne ovulka,maximalne uhniezdovanie..clovek nikdy nevie 😉 vidis,mne povedal,ze mi nedorastaju vajka...

mata_ba
30. mar 2012

@kikaneu moja,este som ti chcela povedat,ze mi tvoj graf v niecom pripomina tento moj posledny..tak tichucko silno drzim paste! 😉

kikaneu
30. mar 2012

@mata_ba ďakujem Maťka a v čom? prezraď 😉

janie80
30. mar 2012

@mata_ba no, nemyslim, ze som malo vytrvala, ked potrat bol pred 15 mesiacmi... 😕 ale zvladnem a vydrzim vsetko.... Cielom je mat // na vianoce... A to mam dost casu... 😉

mata_ba
30. mar 2012

@kikaneu daj si overlay chart s mojim www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
to co mas ty od 1 dna,ja som mala od piateho 🙂 teda veeeeeeeeelmi podobne

mata_ba
30. mar 2012

@janie80 to uz hadam aj s bruskom budes behat 😉

kikaneu
30. mar 2012

@mata_ba no, je tam podobnosť 😉 tak uvidíme 😉