Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu jasnačka 😀
@vardzikova tak to máš super 🙂
@kikaneu 😉 aky maš plan na vikend?
@vardzikova Kati, keď ti príde tá postieľka, daj vedieť, aká je v skutočnosti... na obrázku vyzerá nenormáááááááálne super 😵
@fifitko25 jasne cicuš info dam určite a čo by si si aj ty potom objednala? 😉
@vardzikova plán na víkend? zajtra som sľúbila mame pomoc s upratovaním doobedu, poobede idem na spoveď a keď sa vrátim, tak by som si rada trochu upratala kúpeľňu, lebo dnes sa mi nechcelo 😉 a ty čo?
@vardzikova no takéto veci budem riešiť až po prvých 3 mesiacoch, keď už to bude na 99 % isté 😉 ale áno, objednala by som si ju, aj cena je v pohode 😉
@fifitko25 @vardzikova ja som tiez vravela,ze ked raz budem mat babatko,tak si kupim tuto postielku. je fakt supis 🙂
@kikaneu tak ja som už dnes bola na spovedi 😀 a zajtra ideme maľovať 😝 sa mi vôbec nechcel ale ked musim tak musim
@fifitko25 povedala by som že cena je uplne bombasticka 😀
@vardzikova ti fajne 🙂 mne sa dnes nechcelo, tak idem zajtra na veľkú spoveď ....v domčeku idete maľovať? ktoré izby a akou farbou? 😉
Ahojte kocky, ako sa mate? Ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/358820 😉
@mata_ba dikes za odpoved, som rada ze si si vsimla 🙂 🙂 uhniezdovanie asi nie...bolo tam toho malicko ale predsa len...a MS som nedostala a ani nie je teoreticky termin..a ta ovu, no ktovie lebo uz si nemeriam teplotu...
@franzziska moja,ja som asi 6 DPO mala len tri kvapky na toaletaku..a myslela som si,ze ci to nebolo zozadu..ale tak asi to bolo uhniezdenie...a jedinykrat co som mala vyslovene hlienik s krvou bolo ten den pred mrchou...
@mata_ba no ktovie..dnes je den po a nic sa nedeje 😀 😀
@janie80 ja ti to verim ☹ ale verim,ze sa dockate aj vy...len to chce asi vytrvalost a trpezlivost...drzkaj/te sa..
@franzziska no kiezby to bola minimalne ovulka,maximalne uhniezdovanie..clovek nikdy nevie 😉 vidis,mne povedal,ze mi nedorastaju vajka...
@kikaneu daj si overlay chart s mojim www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
to co mas ty od 1 dna,ja som mala od piateho 🙂 teda veeeeeeeeelmi podobne

@kikaneu díky, ozvem sa 😉