Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Dobré ránko...mám na Vás jednu otázočku...včera večer som si robila ovu test...asi po 10 min. tam bola iba kontrolná / a po hodine //, ale tá druhá bola slabá, myslela som si, že ovu test je negatívny...dnes ráno som chcela vyhodiť ovu test a tá druhá / bola silnejšia, bola asi rovnaká ako kontrolná...môže byť ovu test pozitívny? a mám to brať, že bude ovu? ďakujem
@mistisa ajoj tak super..ale si hovorila ze dnes urcite pustia, ci nie?
@lucecita @delideli @lusinda1989 @vardzikova @su_san @jorgie @carie32 @e.l.i ďakujem babuľky, dúfam že to teraz zládneme do úspešného konca 😵
@mistisa ahoj, no super, ani sa nenazdáš a budú dve // , držím palce 😉
úžasné video o zrode života.
@franzziska aj ja uz som veru rada.uvidime lebo ma robil az na obed.tak uvidime.tak zatim.papa
@su_san ahoj moja no ako testla si?????? ja zatial v pohode. akurat mam bradavky asi zapalene lebo ma neskutocne palia. a hrdlo už je celkom ok. vzala som 5 calcium injekcii, calcium chloratum medecinu, beriem dufik, femibion a kazdu hodinu homeovox. muzicek sa zo mna smeje ze som ako narkomanka. ale pomaly to vsetko zabera. na velkonocny pondelok cakam mrchu. som chora, tak isto sa nic neujalo 😒
@mistisa a boli to?
@purina12345 @danjelca @mata_ba@gelinka75 @lucecita @delideli @lusinda1989 @vardzikova@fifitko25 a ostatne 🙂.caffte bambulky 🙂 ako sa mi mate?dufam, ze je vsetko ok 🙂 mame dnes uprsany den ☹ ale co uz , ked uz....
@mata_ba uz si bola aj u dokyho?? vsetko ok?? 😀
@purina12345 ajojko no veru.bodaj by si mala pravdu mojka.uz nech to je.uz som bola aj prvy krat sama na WC na malej a super.trochu bolelo ale v pohodke.🙂 dakujem mojko🙂
@franzziska ani moc nie.je to v pohodke.🙂 ked sa moc pohnem alebo tak tak ano ale nie az tak moc.da sa to vydrzat.baby si dali pichnut vcera 2 injekcie proti bolesti a ja nic.iba vecer na spanie a to iba reto ze mi vadil ten kateter.🙂
@lucecita dobré ránko moja 🙂 tak aká bola noc? ja som sa konečne po celom týždni perfektne vyspala 🙂 a tu je graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@spula22 ahoj zlatinko 🙂 my sa mame v pohodicke trapime sa s vyberom mena :( inak vsetko v pohodicke len trcim v robotke :(
a ty sa nam ako mas?
@spula22 ahoj 🙂 no veru upršaný deň, najlepšie by bolo celý deň ležať a nič nerobiť 🙂 ale nedá sa 🙂 a vy sa ako máte s bábom?
@purina12345 ahoj Renátka, ty už tiež nespíš? 🙂 tu je graf, nakoniec som mala budík, ale zobudila som sa desať minút pred zvonením: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@mistisa aha takze ti dali kateter nie misu?? no ja som ho este nemala..neviem si to predstavit ake to je 😀
@lusinda1989 a ake mas v uzsom vybere? 🙂 my sa mame super 🙂 trosku oddychujem, ale o chvilku idem k svokrusi pomahat chystat na oslavu-svokor oslavuje 🙂.
@kikaneu riadne je hnusne ☹ tak na spanie ....my sa mame dobre 🙂 kopkame odusu 🙂 a ty co nove??
@spula22 no uzsi vyber je aj tak dost velky ale tak hadam poradite 🙂 Amélia, Bianka, Karin, Liliana, Nela alebo po mamine Lucia
tak pekne po oslavach lietat 🙂 joj a co oslavuje?
@mata_ba tak super 🙂 neboj nabuduce uz fazulku uvidis 🙂
@lusinda1989 ze fuuha 🙂 riadny vyber 🙂 mne sa paci Nela a Lucia 🙂. ja sa zas neviem rozhodnut s menom, keby to bol chlapec 🙂 ale vyber mam len Lukáš a Adrian 🙂 a ak bude chlapec?? tak mas meno? 🙂
Aj mne sa tie dve najviac pacia :D
a z chlapcenskych sa mi paci Tomáš a Lukáš 🙂
a u nas chlapec nebude... cakam dievcatko 🙂 ale pre chlapca sme vyberali jedno z tych... 🙂
a pre dievcatko mate ake meno?
@mata_ba zlatik ideme narovnako k dokine 🙂 budeme spolu hlasit vysledky 😀

@mistisa cauko, super, ze to mas za sebou 😉 🙂