Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anett6212 ja som mala zatiaľ ducha, tak budem testovať ďalej a uvidím...istota nie je ani pozitívny test, takže to len tak pre info...mňa sem-tam prepadnú zlé myšlienky, ale rýchlo sa oklepem...to drahý stresuje hlavne keď som to dostala, že ako to, že nič??????? šak sme sa snažili a nič???????? si to predstavoval rýchlejšie, na počkanie...a keď si predstavím, že chcel začať až tak koncom augusta/septembra sa snažiť, lebo chcel letné baby a ja som mu povedala, že poďme na to teraz, že sa to nepodarí hneď tak sa len smial, že prečo nie... 😝 😎
@lusinda1989 pre dievča Nina, Bianka, Linda a pre chlapca Matej, Dominik 😉 ale to sa ešte Môže zmeniť 🙂
@franzziska no nic moc moja zavadza to strasne.☹ uz bol za mnou doki a idem domov.ale ze to vyzera na IVF lebo mam strasne tazko priechodne vajickovody.ale ja si pockam radsej na spravu toho co ma operoval.lebo kazdy ti povie inak.☹ hm.
@mistisa fuu a to robia pri kazdej operacii? ten kateter?? auu 😖
hmm este uvidis ako bude...a preco hned ivf? a nie iui?
@anett6212 tak v tom sú rovnakí, tiež si myslel, že to dáme raz a bude jeho vysnené jarno-letné bábatko 😀 ale tak potom povedal, že tak poďme na to a vidíš, že nič a on to nechápe...má veľa stresov v práci, takže to nie je tiež dobré, má 35 zachvíľku, ale to nie je veľa, veď Gott má koľko a má deti 😀
@anett6212 moj je bojo na lekárov a na krv obzvlášť, takže neviem kedy sa tam dokope...uvidíme či mi testy ukážu ovu a ak áno a potom aj lekár potvrdí,tak bude musieť ísť, nech vieme či sme obaja ok... a dovtedy si budeme užívať...inak ideme prerábať, veľa roboty bude okolo toho, tak ani nebudem mať čas sa týmto všetkým tehu tak zaoberať, tak možno motyka vystrelí 😀 😀 😀
@mistisa ja sa nehnevám kočka, bola som rada, že si sa zobudila...no prvé správy teda nevyzerajú veľmi dobre čo ma mrzí, no počkaj si na definitívne a už sa potom aspoň pohnete vpred...bude to ťažké ale zvládneš to, lebo si silná žena 🙂 šťastnú cestu domkov, nech ide mužo opatrne 😉
no baby kukajte kam som to dnes rano vystrelila do akych vysin.. vcera som robilaovu test a mala som este viac silnejsie palicky... cize u pravdepodobne prebehla piatok... len skoda ze sme keksikovali vo stvrtok v noci ...ale dnes som to do obedu dobehla...tak uvidime... 😉
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
@purina12345 ja verim ze ano...!!!! 😉
@mel84 tak teplota mi dnes praveze poklesla,som zvedava, co z toho bude. uz nemam na 9 den oznacenu ovu. http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 myslis,ze mohla byt 15 den?
@mistisa ajojky uz si doma? 🙂 dufam ze sa setris 🙂 inak viem ze mas ine problemy, ale pytala som si tu radu a nejak som nedostala sa k odpovedi 🙂 ...co si myslis ty? vodnaty hlien s primesou krvi...co to je? ale ta krv to je veeelmo malinko...ale uz 3 dni..ale len trosicka takmer nevditelne len ja sa casto sledujem tak zbadam aj drobnosti...ale bolo to v tom hliene na wc papieri
@kikaneu heeeeej, no tak to ja som potom proti tebe lenivá 😀 ale zasa keď sa do toho dostanem, tak upratujem, len mi trvá kým sa k tomu prinútim 😀 ideš dačo piecť aj na Veľkú noc? ja som rozmýšľala, že upečiem metrový koláč, len neviem v mojom stave, či budem môcť, nakoľko dnes som len pozametala 3 miestnosti a bolo mi blbie 😠 😠 😠
@spula22 ahoj moja, no vyspala som sa super a ráno som bola aj tak unavená tak do jedenástej som ešte odpočívala (vylihovala) pred telkou 😀 ale už mám všetkok porobené tak vegeeeet
@e.l.i ďakujem moja 😉 a ináč máš krásny ovu výskok
@kikaneu ahoj moja, no ja som si práveže super pospala, až do pol deviatej čo je u mňa dobrý čas 😀 len škoda že je taký čas ale musí aj pršať aspoň nemusím umývať okná 😀
@lucecita ahoj moja, ty len odpočívaj a koláčik si choď pekne do cukrárne kúpiť, čo sa budeš trápiť 😉
@purina12345 ja som potom ešte spala do ôsmej, čo je tiež u mňa dosť, inak som ranné vtáča 🙂 ja už mám umyté, respektíve zase špinavé 😀 ale určite ich už umývať nebudem, tento týžeň prezlečiem posteľ, utriem prach, povysávam, umyjem dlážky a hotovo 🙂 dnes už len mame povysávam a mám pokoj 🙂
@kikaneu však čo by si sa s nimi trápila 😀 a ozik už máte tú kuchyňu hotovú? už si v novej vyváraš?

@kikaneu ahoj mojka, vyspala som sa celkom fajn, budila som sa, ale hneď zaspala...teraz sa mi točí hlava, mám stále krámovú bolesť a svŕbi ma to a sem tam pobolieva 😖 som trošku pozametala a už to cítim, ja sa fakt nesmiem namáhať...a ty si zasa ako pekne stúpla, juuuuuj, tak sa teším 😀 a čo máš dneska na pláne?