icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
31. mar 2012

@lucecita môj by pozeral stále.....zázrak, že dnes sa chytil nejakej roboty, lebo tvrdil, že už nič robiť nebude, že si chce oddýchnuť 😉 a chcel pozerať Narniu 😝

lucecita
31. mar 2012

@kikaneu no tak nech je radšej tam kde je, nie? 😀 😀 😀 😀 počuj, dneska som tak premýšľala, nevieš kam zmizla vavenecka?

kikaneu
31. mar 2012

@lucecita veru 🙂 hmmm, no veru, som ju tu už pekných pár dní nevidela....neviem, nevravela, žeby sa chystala niekam preč....ale ktovie, či nešla na nejaký záťah víkendový 😉

lucecita
31. mar 2012

@kikaneu ona tu práveže nebola ani minulý týždeň, aspoň som to nejak nepostrehla...preto sa pýtam, či náhodou nevieš....

lucecita
31. mar 2012

@vavenecka dievča naše, kde si sa nám stratilo? 😀 😀 😀
babule, neviete niektorá kde sa nám nachádza?

kikaneu
31. mar 2012

@lucecita jeden večer som ju tu videla aj som sa pýtala, že ako sa má lenocka 🙂 a vraj celkom ok 😉

lucecita
31. mar 2012

@kikaneu heeej? no ja teraz nečítavam dozadu a nebývam tu ani dlho, šak vieš 😉 no šak som jej napísala, tak uvidíme či napíše 😀

kikaneu
31. mar 2012

@lucecita no viem, viem 🙂 tiež som zvedavá, že čo je s ňou 😉

lucecita
31. mar 2012

@kikaneu čo ideš variť zajtra? či už sme sa o tom bavili? 😕

kikaneu
31. mar 2012

@lucecita ešte nie 🙂 asi 🙂 zajtra bude bravčový vývar a ako druhé budú zemiaky, pečená kačka a k tomu červená kapusta

franzziska
31. mar 2012

@mistisa no tesim sa ze take pozitivne spravicky 😉 😉

e.l.i
31. mar 2012

@pacica ja mam tiez zmiesane pocity..ale tak snad uz sa nam konecne postasti.. a na vianoce budeme mat krasny darcek. ... vela bab sa vobec neciti byt teho.a zistia to az ked mrcha si da pauzicku 😉
musime uz len verit 🙂

e.l.i
31. mar 2012

@mistisa tak super ze uz mas po... a teraz mimi pride cupidup.,. 😉
chcem sa ta spytat ..ako ti zistili ze mas nepriechodne vajecniky....da sa to len laparkou?

lucecita
31. mar 2012

@kikaneu tak toto som od teba ešte nečítala, pretže prvýkrát vidím/počujem kačku a zemiaky 😕 ja idem spraviť rizoto a gulášovú polievku...budem mať aspoň na 2-3 dni kľud od varenia 🙂

kikaneu
31. mar 2012

@lucecita ja viem, bežne sa robí knedľa, ale zhodli sme sa s manželom, že zemiačiky sú zdravšie 🙂 a knedlík mám každý týždeň v škole....takže mi nechýba vôbec 😉

lucecita
31. mar 2012

@kikaneu ahaaaa, tak fajne...my sme mali raz v práci na obed pečenú krkovičku s kyslou kapustou a zemiakmi, ale doma sme ju mávali vždy s knedľou a nie zemiakmi...ale so zemiakmi je to omnoho lepšie, tak to by som asik spravila na veľkonočnú nedeľu...

kikaneu
31. mar 2012

@lucecita isto, som sa chcela spýtať, u vás sa svätia jedlá?

lucecita
31. mar 2012

@kikaneu ako myslíš svätia?

kikaneu
31. mar 2012

@lucecita v kostole či kňaz posväcuje jedlá v košíkoch

lucecita
31. mar 2012

@kikaneu jááááááj, ja že ako si to myslela 🙂 áno, takto aj u nás sa svätia...aj u vás?

kikaneu
31. mar 2012

@lucecita takto 🙂 aj u nás 🙂 ale mne sa to nejak extra nepáči, takže my si vlastný košík nechystáme 🙂 a u nás sa na Veľkú noc nevarí, robíme v sobotu zemiakový šalát a jeme k nemu tú posvätenú šunku 😉 na tú sa teším, tá mi chutí, ale posvätená nemusí byť.....mám pocit, že kopa ľudí chodí na tento sviatok do kostola len kvôli tým sväteným jedlám 😝

lucecita
31. mar 2012

@kikaneu my si to tiež nedávame svätiť...to len fakt tí najsvätejší 😀 my sme doma s našimi mávali zemiakový šalát a rezne, ale odkedy bývam s Miňom, tak varím čo ma napadne a toto ma napadlo ako prvé a chutí mi to...ale aj my si kúpime šunku, a mám ju rada s chlebíkom uhorkou a chrenom

kikaneu
31. mar 2012

@lucecita 🙂 nie zlý systém, my budeme v nedeľu jesť s našimi a v pondelok ideme ku svokrovcom 🙂 takže variť nebudem ani keby čo bolo 🙂

kikaneu
31. mar 2012

@lucecita no idem ja 🙂 dobrú noc mojka, dobre sa vyspinkaj, vidíme sa zajtra 😉

lucecita
31. mar 2012

@kikaneu a ty máš ten najlepší systém 😀 😀 😀 aj ja pôjdem, dobú noc a sladké sny...vidíme sa zajtra 😉 papa

kikaneu
31. mar 2012

@lucecita viem si to zariadiť, nie? 🙂 papa moja 😉

eri28
1. apr 2012

cautebaby moje nezabudla som na vas zajtra vhupnem do 12 tt konecne, uz mi je lepsie tak si to trosku aj uzijem 😉 , vcera akcna vsetko v dome upratala, ked som dosla z prace aj uvarila, a vsetci na mna kukaju z tym bruchom 😝 , ale nik nepomoze, tak co a moj nebol doma, a vecer skomentoval, ze som makala ako drak 😅 , uz sa lepsie citim, slava..... 😵 , inac krasnu nedelu, idem do prace ja tu velku noc nemusim na buduci tazden, ni co uz 😎 🙂

vavenecka
1. apr 2012

@lucecita ahoooj 🙂 nebodaj ti chýbam? 😉 no ja sa tu tak občas zjavím,zbežne kuknem,čo je nové a idem off...trošku mi tu tie bábätká začali liezť na mozog a len som bola smutná,že ja také nemám 😢 a tak 😉 akurát s lenkou si píšem a pracujem na bábenku 😉 začala som si merať BT,zajtra idem na folikulometriu,takže moja viera v bábenko sa presunula z minulého cyklu na aktuálny 🙂 a ty ako,moja? čo je u teba nové?bytík už máte kúpený? 🙂
@kikaneu ahoj moja 🙂 no som na tom asi takto: http://www.fertilityfriend.com/home/3bffac 😀 v piatok sme boli s babami vonku,kamoška mala rozlúčku so slobodou,pili sme a spala som 3 hoďky,preto včera taký výskok 😀 😀 ale dnes už zasa pekne klesám a dúfam,že aj pekne budem 😀 a ty sa ako máš? 😉

lusinda1989
1. apr 2012

@mata_ba milacik ak si mala ovulku podla pravidiel na ten 12 den mala by si uz vidiet viac ako gestacny vacok... ja ked som bola 8+5tt podla utzv som bola 6+5tt a to je ta prva fotka co mam v albume takze sme uz nieco videli 🙂

sofinka333
1. apr 2012

@delideli 🙂 dakujem, a super, si ma potesila