Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@alexandrulienka 😠 no to vie poriadne vytocit cloveka ked meska robis si nadeje a aj tak pride 😠 mne uz konci tak hor sa do znovusnazenia 😉 raz to hadam aj nas neobijde 😵
@kikaneu tak tak...už to aj tak neovplyvníme, tak uvidíme o pár dní 😉 to aj ja tak som na tom, ale tak nervozita robí svoje a zvlášť ak sa blíži mrchaňa a mi ju tak nechceme 😀 a stále mám chuť na sladké, asi ma v niečom prepli či čo to so mnou porobili 😀 a uvarím si ju, šak podľa mňa to nemôže ublížiť, šak sú to bylinky 😕
@vardzikova no sikovnica aj ked si tehu nepolihujes ale makas 😀 super
@lucecita ďakujem,pozdravím 🙂 no presne,všetkého veľa škodí 😉 ja som si tiež najviac písala s Lenkou,Zuzku-fiftko aj Maťku-mata_ba mám na FB,ostatné skontrolujem tu,ale všetko sa mi nechce čítať 😠 to aj kvôli vaječníku sa dá ísť na PN? lebo stále rozmýšľam,s čím sa dám na PN v máji,ak nebudem tehu 😀 ale ja budeeeem 😀 😀 😀
@vavenecka nooooo, v mojom prípade sa dá aj s tým na PN 😀 jasnéééé, že budeš tehu, aj ja sa chystám konečne otehu 😀 som sa rozhodla a basta 😀
@kikaneu už je zaliata, tak lúhujem...a našla som keksy s čoko plnkou, tak idem čítať knihu a pomaly zobkať 😉 zasa nasnežilo? čo to zasa je? a havkovia sú akí? už podrástli?
@lucecita no, ako ti fajne, keksíky, knižka, alchemilka 🙂 manžel čo robí? zase nasnežilo, no katastrofa to je....nechce sa ten sneh s nami rozlúčiť 😀 krásni sú, už podrástli, som ich nevidela 2 dni a veľkí sú, také veľké brušká majú...tento týždeň by mali otvoriť očká, tak potom pofotím zase 🙂
@kikaneu oki, potom odfoť tie klbká, budem sa tešiť 😉 mm píše články, nakoľko mu soboty a nedele vychádzajú, tak má o zábavu postarané a tým pádom aj ja 😠 ale tak čo už...idem off mojka, ozvem sa zasa neskôr...musím si ľahnúť, pretože sa zasa ozýva ľavobok 😖 zatiaľ sa maj krásne, papa 😉
@vavenecka díky za podporu 😀 no vidíš, tak nezahviezdi ale uhniezdi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita musíme sa podporovať predsa 😉 jjj,uhniezdenie je ešte lepšie 😀 oddychuj micík,paaap 🙂
@kikaneu meheheeee,no jasnéé,špiňuchy krpaté 😀 😀 a tak hej,čo už s deťmi,len ich strpieť,keď sú zlé 🙂 no to hej,akože vypotím čosi v angline,nemčinu som už dáávno nepoužila,takže s tou by to bolo ešte horšie 😀 😀
@bubacik5 mojka ja to neprehanam ... ale tak po trojmesačnej pauze by si aj ty mala svalovku ako hrom 😀
@lusinda1989 tak moja pozeram že ty maš nato všetko lidi 😀 ale to bolo len maľovanie takže najhoršie su natom moje ruky 😀
@kandee1201 no tak ja stale hovorim že tehotenstvo nieje choroba a určite veci si možem urobiť aj sama ale umyvanie okien necham na moje sestri ale ešte o tom nevedia 😀
@vardzikova tsss sak a ako inak 🙂 ja som akurat calunnila gauc co isiel na terasu s kreslami 🙂

@lucecita ďakujem 🙂 tak to bude ako má byť 😉 ja som včera ešte bola celkom v pohode, ale dnes katastrofa....ako kým je on milý, tak aj ja, ale povie niečo s čím nesúhlasím a už ziapem 😅 ja myslím, že uškodiť by nemala, skús si jednu dať 😉