icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
1. apr 2012

@mel84 ahoj Ďakujem moja a ty ako? ktorý si DC?

mel84
1. apr 2012

@bubacik5 purinka ma pravdu...za to ze tam zabehnes nic nedas....

mel84
1. apr 2012

@purina12345 no tento stvrtok, piatok DUFAM dojde mrcha a ideme na to 😉 zda sa, ze ovulka mi normalne naskocila, takze od nej +- takto mi to vychadza..uz sa tak tesim, asi si vies predstavit 😉

purina12345
1. apr 2012

@bubacik5 už píšem sebe, nečakaj na zajtra, choď hneď, oni ťa pozrú, urobia sono a možno si ťa nechajú do zajtra poležať tak si zober pre istotu veci

purina12345
1. apr 2012

@mel84 tak to si fakt viem predstaviť ako sa už tešíš, určite sa vám to podarí 😉 držím palce a papáš teraz nejaké tabletky? ja teraz papám babyplan, sú tam aj vitamíny a doktor mi ich stále odporúčal keď som tam bola tak som teraz vymenila s femibionom

mel84
1. apr 2012

@purina12345 dakujem 😉 tesne predtym ako som otehotnela sa mi snivalo s mojim dedkom, ktory zomrel a dnes v noci zase s prababkou , ktora sa ma pytala ci som uz tehotna 🙂 tak dufam ze nas tam hore ochranuju 🙂 davam si len obycajnu listovku, ja pijem uz dlho preventivne intru lifestyle, to je taka bylinkova zmes, narovnalo mi to cyklus a obsahuje vela vitaminov, a este si davam aj zeleny jacmen kazdy den, tak myslim ze to staci takto pred..nech sa nepredavkujem 😀

purina12345
1. apr 2012

@mel84 no to je milé, možno ti chcela niečo naznačiť 😉 ešte ani nemeriaš? tak to máš dosť vitamínovej spotreby 😀 o tom jačmeni som počula že je dobrý

moni1007
1. apr 2012

@mel84 mne sa minule snivalo tiez s mojou starkou, ktora zomrela minuly rok a hrala sa s mojom babatkom 😉 urcite davaju na teba pozor 🙂

e.l.i
1. apr 2012

@red_kika tak dnes takto som... http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
HP je hormonalny profil...

fifitko25
1. apr 2012

@vavenecka oki môžme po sviatkoch 😉 možno ma dovtedy aj ta únava prejde 😕 😅 a inak fajn, len mi prestáva chutit jedlo, Všetko Čo zjem mám pocit že vyvratim, ale zatiaľ to Moj žalúdok zvláda 🙂

e.l.i
1. apr 2012

@pacica vypustit to z hlavy sa neda ani nahodou viem podla seba.. snazime 10 mes....ale uz to cim dalej tym viac zle znasam,,,..kazdy prichod mrchy riadne odrevem... 😒

pacica
Odpoveď bola odstránená
vavenecka
1. apr 2012

@fifitko25 supeer,teším sa 😉 ja som unavená a ani tehu nie som 😀 a nemáš niečo,čo by si jedla stále?nejaká jedlová mánia? 😠

fifitko25
1. apr 2012

@bubacik5 my sme si doma povedali, že kým nebude fazulka "v suchu", žiadny sex... Zatiaľ sa drzime. Ak Však krvacas, isto chod na pohotovosť. Neriskuj, mne doki vravel že ak čosi take bude, mám prijst hned alebo ísť na pohotovost.... Júj, dúfam že budeš ok mojka

e.l.i
1. apr 2012

@pacica testovala som aj predtym,,,ale nikdy mi neukazali taake kolajnicky ako teraz.. asi som testovala vzdy skorej..no neviemmm

fifitko25
1. apr 2012

@vavenecka ananasovy dzus, toho sa neviem dopit 😀 a Lenke sa ako darí?

lusinda1989
1. apr 2012

@e.l.i zlatik viem co prezivas nam sa podarilo po viac ako roku a pol... neboj ono to pride 🙂

lucecita
1. apr 2012

Babyyyyyyy, sme slááááávne mesto 😀 😀 😀 teda až na to miminko, dúfam, že bude v poriadku ☹ http://www.topky.sk/cl/10/1305557/Mladik-bez-vo... už je to všade ako vidím

vavenecka
1. apr 2012

@fifitko25 takže ideme na ananásový džúsik 🙂 ja si idem asi ananás nakrájať,ešte mi polovica zostala v chladničke...inak ten je na uhniezďovanie? 😉 a Lenka sa má v rámci možnosti,občas ju prepadnú škaredé myšlienky,ale inak celkom ok 🙂 čaká teraz,či sa podarilo,myslím že v pondelok bola na sone,folíky mala menšiš,ale dostala pregnyl,tak snáď už to konečne vyšlo 🙂

e.l.i
1. apr 2012

@lusinda1989 no dik... viem ze to raz pride... ale ja som tak nedockavy clovek , ze ked si nieco zmyslim tak to chcem hned... 😀 som ja strasna pov 😀 aha. moj mm by vam vedel o tom hovorit 😎 😀

e.l.i
1. apr 2012

@lucecita strasne.... 😕

vavenecka
1. apr 2012

@lucecita no krása 😀 😀 mne zas dnes krstná poslala nejaké obrázky,že ako budú železničnú stanicu renovovať 😠 no ak sa toho výsledku dožijem,tak budem rada 😀

lusinda1989
1. apr 2012

@e.l.i neboj ja som bola taka ist a moj nastavaci bol tiez velmi sklamany stale ten uz hovoril ze spolocne dieta asi nikdy nebudeme mat.... a ked sme uz nic neriesili tak to prislo 🙂

e.l.i
1. apr 2012

@vavenecka a moze byt aj ananas z konzervy.. lebo doma cerstvy nemam..a mala by som ho asi papat,, ked som uz po ovu 😅

lucecita
1. apr 2012

@vavenecka noooo, aj tá vyzerá super, len ako píšeš, či sa toho dožijeme 😀 😀 😀 😀

fifitko25
1. apr 2012

@lucecita zobrať mu vodičák a uz nedovoliť šoférovať! Chuda malinke ☹

e.l.i
1. apr 2012

@lusinda1989 moj mm ma stale podporje ze sa nam to urcite tento mesiac podari..uz sme u neho riesili aj spermiogram.. ma ho ok.. a teraz zaciname mna,,, zajtra hormonal.profil.. mam trosku obavy.. 😒

fifitko25
1. apr 2012

@vavenecka áno ananas je Dobrý na uhniezdovanie, navyše je to vlaknina, takze po ňom aj fajne trávi 😀 ak si po ovu, tak si dopraj veľa veeeeeeela 🙂 a som zvedava ako tvoje vajka zajtra 😉 Lenka mala aj clostil na rast, či nevieš? Že na ňu myslím, a že Všetko dobre dopadne 😉

vavenecka
1. apr 2012

@e.l.i ehm,no neviem,tam by sa hlavne ten tvrdší stred mal jesť a v tej konzerve neviem,či je,skôr asi tie okraje...ale zas keď si vsugeruješ,že je aj ten OK,tak bude 😀 myslím,že sugescia je brutálne dobrá vec 😀

vavenecka
1. apr 2012

@fifitko25 ešte asi nie som,ale teplotka klesá 😉 idem si aj testík urobiť a tiež sa teším na zajtra,som zvedavá,čo mi doki povie ale očakávam len dobré správy 🙂 a zatiaľ si s mm užívame víkendový sexík 😠 myslím,že mala...oki,odovzdám 😉