Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 no tento stvrtok, piatok DUFAM dojde mrcha a ideme na to 😉 zda sa, ze ovulka mi normalne naskocila, takze od nej +- takto mi to vychadza..uz sa tak tesim, asi si vies predstavit 😉
@bubacik5 už píšem sebe, nečakaj na zajtra, choď hneď, oni ťa pozrú, urobia sono a možno si ťa nechajú do zajtra poležať tak si zober pre istotu veci
@mel84 tak to si fakt viem predstaviť ako sa už tešíš, určite sa vám to podarí 😉 držím palce a papáš teraz nejaké tabletky? ja teraz papám babyplan, sú tam aj vitamíny a doktor mi ich stále odporúčal keď som tam bola tak som teraz vymenila s femibionom
@purina12345 dakujem 😉 tesne predtym ako som otehotnela sa mi snivalo s mojim dedkom, ktory zomrel a dnes v noci zase s prababkou , ktora sa ma pytala ci som uz tehotna 🙂 tak dufam ze nas tam hore ochranuju 🙂 davam si len obycajnu listovku, ja pijem uz dlho preventivne intru lifestyle, to je taka bylinkova zmes, narovnalo mi to cyklus a obsahuje vela vitaminov, a este si davam aj zeleny jacmen kazdy den, tak myslim ze to staci takto pred..nech sa nepredavkujem 😀
@mel84 no to je milé, možno ti chcela niečo naznačiť 😉 ešte ani nemeriaš? tak to máš dosť vitamínovej spotreby 😀 o tom jačmeni som počula že je dobrý
@red_kika tak dnes takto som... http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
HP je hormonalny profil...
@e.l.i zlatik viem co prezivas nam sa podarilo po viac ako roku a pol... neboj ono to pride 🙂
Babyyyyyyy, sme slááááávne mesto 😀 😀 😀 teda až na to miminko, dúfam, že bude v poriadku ☹ http://www.topky.sk/cl/10/1305557/Mladik-bez-vo... už je to všade ako vidím
@fifitko25 takže ideme na ananásový džúsik 🙂 ja si idem asi ananás nakrájať,ešte mi polovica zostala v chladničke...inak ten je na uhniezďovanie? 😉 a Lenka sa má v rámci možnosti,občas ju prepadnú škaredé myšlienky,ale inak celkom ok 🙂 čaká teraz,či sa podarilo,myslím že v pondelok bola na sone,folíky mala menšiš,ale dostala pregnyl,tak snáď už to konečne vyšlo 🙂
@lusinda1989 no dik... viem ze to raz pride... ale ja som tak nedockavy clovek , ze ked si nieco zmyslim tak to chcem hned... 😀 som ja strasna pov 😀 aha. moj mm by vam vedel o tom hovorit 😎 😀
@e.l.i neboj ja som bola taka ist a moj nastavaci bol tiez velmi sklamany stale ten uz hovoril ze spolocne dieta asi nikdy nebudeme mat.... a ked sme uz nic neriesili tak to prislo 🙂
@lusinda1989 moj mm ma stale podporje ze sa nam to urcite tento mesiac podari..uz sme u neho riesili aj spermiogram.. ma ho ok.. a teraz zaciname mna,,, zajtra hormonal.profil.. mam trosku obavy.. 😒

@mel84 ahoj Ďakujem moja a ty ako? ktorý si DC?