Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte, tu je moj prvy grafik, myslite, ze bude ovulka, alebo uz bola? nejake bolesti nemam, len mam nafuknute brucho, tak som zvedava co a ako... inak ovu test negativny - ciarka tam je ale slabsia ako testovacia
www.fertilityfriend.com/home/3bed0d
@su_san ako pokracujes s ovu testami? ja zatial kazdy den slaba ciarka... tak cakaaam
@anett6212 ahoj mojka, tak tento cyklus som nejaká viac nervná, asi to bude tým, že testujem a zatiaľ som pozitívny ovu test nevidela, len slabuliné čiaročky mám zatiaľ, tak sa na to nedá až tak nemyslieť...minulý cyklus som bola pokojnejšia, nepočítala som DC, tak aj mrška ma trocha prekvapila, ale bola som v pohodke...ale nasledujúce dni a týždne budeme mať doma perné, ideme prerábať, takže bude toľko práce, že na to konečne zabudnem 😉
@franzziska teraz som si prečítala tvoj problémik, že máš hlienik s krvou... a nemôže to byť ovu, vraj sa niektorým babám tak prejavuje...teda neviem ako je to s tvojou ovu, ale veď snažiť a užívať si môžete, no nie??? 😉 držím palce, aby TI všetko dopadlo dobre mojka 🙂
@su_san no diky...asi to boli tie moje dni....len prisli nejak skor uz po tich dnoch....
Dobre ranko dievacata
@kikaneu pekný grafík...len tak ďalej.....kedy nemá prísť mrška?
@azzura pekné ránko aj tebe....ako sa máš?...ako po víkende?... 😉
@mattuliatko30 ahojko, unavene, robili sme v zahrade a v nedelu sme oslavovali neterkine 6 vyročie🙂. A tento tyzden ocakavam mrchanu, ale ako ju poznam dojde v piatok lebo vtedy ideme do tatier. Ty ako?
Dobre ranko..ako ste sa mali cez vikend?
@azzura ja dobre..už po mrche...tak super...ešte nech počasie sa zlepší ..a bude fajn..my ideme k našim na veľkú noc...tak sa tešíme aj s deťmi 🙂
@mata_ba ahojky..ako?...
@mattuliatko30 ahojky..ale celkom fajn 🙂 keby ma sem-tam nepichlo v podbrusku a neboleli ma prska na dotyk,tak ani neviem,ze som tehu 🙂 asi pojdem vo stvrtok na dalsie sono,to by som mala byt 5+ 3tt,tak snad uz bude vidiet bodecku a bude vsetko ok...
@mata_ba už teraz vo štvrtok:???tak super..isto už čosi uvidí...aj mne to bolo až po tých 10dňoch už vidieť 🙂)) skôr nebolo nič..vždy ma poslal doki až o 10 dní prísť....takže isto už uvidí fazuľku...už si netestovala?.. 🙂 aj meriaš stále..či už nie?..ja som dnes zase začala..je už po mrche..
@mata_ba včera som bola u kamošky...a tiež čaká druhé bábenko..akurát mala pozit.testík....takže je to ešte čerstvé... 🙂 tak sa teším....

@vavenecka jasne .. urcite je vhodny aj taky.. tak idem papat.. bo mam nan chut.. sice.. dnes mam navsetko chut 😀 😀 😀 mam nejake zracie obd, 😀 😀